raza Objavljeno Junij 16 Opozori Objavljeno Junij 16 Vidu dons te marjetice... Edina slika dons.. pik1, DAMI34, IF7 in 6 others 8 1
DAMI34 Objavljeno Junij 17 Opozori Objavljeno Junij 17 pred 12 urami, vandrovec pravi: Pobarvane rože so nad Predmejo 🙂 Ponikve - Zakojca me zanima, Zakojca - Hudajužna mi je znano? rošce - si zadel Greš na Ponikve, potem pa po hribu (mim lovske koče), nekaj km lepega Mc adama je, nato asfalt in si tam. Okrog 19km vse skupaj je pisalo na gpsu, če se ne motim. vandrovec 1
vandrovec Objavljeno Junij 17 Opozori Objavljeno Junij 17 pred eno uro, DAMI34 pravi: rošce - si zadel Greš na Ponikve, potem pa po hribu (mim lovske koče), nekaj km lepega Mc adama je, nato asfalt in si tam. Okrog 19km vse skupaj je pisalo na gpsu, če se ne motim. Mimo teh rož sem se vozil že dva dneva in danes grem spet, če se niso že posušile. Zelo opazne, v drugo sem se ustavil. Verjetno greš iz Ponikev na Bukovo ali tam mimo v Zakojco, tu še nisem šel. Sem šel iz Šentviške gore, Cerkna, Reke, Gravo ob Bači...
DAMI34 Objavljeno Junij 17 Opozori Objavljeno Junij 17 pred 8 minutami, vandrovec pravi: Mimo teh rož sem se vozil že dva dneva in danes grem spet, če se niso že posušile. Zelo opazne, v drugo sem se ustavil. Verjetno greš iz Ponikev na Bukovo ali tam mimo v Zakojco, tu še nisem šel. Sem šel iz Šentviške gore, Cerkna, Reke, Gravo ob Bači... ma ne, greš kar direkt mim lovske koče pri Ponikvah, tale temno modra IF7 in vandrovec 2
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 17 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17 Zjutraj oblačno zato zbežimo pred dežjem na "sever". 😝 kaizer, Luka66, vandrovec in 11 others 12 2
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 18 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18 . ... kako ubiti vročino dneva ??? ... na sladoled iz Lj u Wajdušno ... po hostah, po makadamčkih, mim kakšne lužce, mim kakšnih lepih punktov ... u glavnem, dogajalo se je vse na 24 do 25 stopinj ... glih vse, točn kje sva se pasla niti ne vem ... to ima bolj Dami34 čez ... ampak ... baje je bilo nekako ... od Godoviča, Idrija bela posamezni deli TET-a, okrog klavž, na vrh hriba pa proti Lokvam. Čez Čaven mim ene simpatične kočce, direkt u Wajdušno ... na par kugl sladoleda ... bil je tranzit, ble so lužce, bil je makadam ... edin redbula pa nism ... ker sem se tokrat odločil rajši za sladoled ps. ... vem vem ... prave cure ofrouda to nardijo dost boljš kaizer, RobiRoberto, MiNa in 13 others 15 1
DAMI34 Objavljeno Junij 18 Opozori Objavljeno Junij 18 tkulele so izgledali ti "nadčloveški napori " https://maps.app.goo.gl/BEWS8vQRKDxpM2i57 mladench, pik1, RobiRoberto in 4 others 6 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 18 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18 Dan za plažo 😀 Luka66, Joker, markII in 15 others 15 2 1
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 19 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19 Dveh stvari ne počnem na dopustu: Ne brijem se in ne perem motorjev. Da bi slikal svoj grd fris, mi ne pride na misel. Še manj, da bi to objavljal po forumih in strašil otroke. Ampak tale fotografija mi pravi, da bo dopusta počasi konec. skalar36, MiNa, vandrovec in 14 others 12 4 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 19 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19 Nov dan, nove plaže 😀 Quest, Luka66, Hytech in 10 others 12 1
Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21 (popravljeno) smer Turkmenistan Popravljeno Junij 21. Popravil Snečer Kawasaki_rider, tourer, motom in 14 others 15 1 1
kaizer Objavljeno Junij 21 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21 pred 1 uro, Snečer pravi: smer Turkmenistan Srečno pot in vrnitev!
Popularna objava kaizer Objavljeno Junij 21 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21 ni bilo pretirano vroče, mraza pa tudi ne Mesto Cres v meglen i prašini ni ravno off road, je pa zanimivo raziskovati dlje ni šlo 44.479137 / 14.532675 (jajca sem pa le namočil in nasolil) nazaj grede se je skozi Rijeko nekaj komliciralo pa sem skočil še na Učko, pa se en k... videlo v dolino. IF7, Joker, Zivnorc in 12 others 14 1
Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21 Privajanje na azijsko hrano in začimbe maxxa, IF7, pik1 in 7 others 7 3
pik1 Objavljeno Junij 21 Opozori Objavljeno Junij 21 pred 4 urami, Snečer pravi: smer Turkmenistan . ... a si kej zvagal moped, preden si se odpeljal ??? ... teža je baje najpombnejša za uspešen trip Satao, Zivnorc in DAMI34 2 1
Snečer Objavljeno Junij 21 Opozori Objavljeno Junij 21 pred 27 minutami, pik1 pravi: . ... a si kej zvagal moped, preden si se odpeljal ??? ... teža je baje najpombnejša za uspešen trip torbo z eno roko nesem, to je rang kove Zivnorc, DAMI34, MiNa in 3 others 1 5
Zivnorc Objavljeno Junij 22 Opozori Objavljeno Junij 22 pred 9 urami, Snečer pravi: Privajanje na azijsko hrano in začimbe ...temu se pr nas reče rižota... 😁 DAMI34, Hytech in pik1 3
DAMI34 Objavljeno Junij 22 Opozori Objavljeno Junij 22 pred 56 minutami, Zivnorc pravi: ...temu se pr nas reče rižota... 😁 kaj se pa ti zastopš v azijske začimbe Satao 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 22 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22 Pa pejmo Quest, mladench, Zivnorc in 9 others 12
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 22 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22 Ob Soči, v Doblarju čez hrib do Livka, pa spet v dolino v Idrsko, v Tolminu še na Tolminske ravne pa nazaj in čez Lokve nazaj domov v vročino. bajkr88, pik1, MARE 65 in 13 others 15 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Junij 23 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23 Postojna-BellunoAgordo-Bolzano-Merano-Soelden-hohenems, cez AlbergPass, ker je AC zaprta. 550km super, zadnjih 70 pa mraz, megla in oblio dezja. Prblizno ta pot je bla prLo nas je dobro uro, posteno pralo. Danes bo drugace. Narest bo treba polovico vcerajsnjih km, windi mi obljublja 3x vec vode. Guspa je navdusena. IF7, Hytech, Luka66 in 11 others 13 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Junij 24 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24 Startamo okrog 10:00, oblacno a zmernih 15C. Zarad napovedi kupiva CH vinjeto, Spogledovala svase z idejo po ac do Chura, malo pred izvozom temperatura pade s 16 na 14 in cesta postane mokra. Zajebi izvoz, AC do Thusisa. Od tam gre v hrib. 50km klanc gor, temperatura dol. Iz 720 na julierpass z 2284mnm. Iz 14C na 2. Vrh prelaza je sveže pobeljen, cesta je rahlo mokra, voznja gre presenetljivo OK. Zebe u roke. Spust v St. Moritz, nujno potrebna cimvecja skodela tople tekocine. 2 beli kavi in en machiatto 18chf. Ugodno. Kolega odvije domow, mi2 na se visji prelaz Bernina. Joker, Kawasaki_rider, DAMI34 in 11 others 13 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se