KARMEN1 Objavljeno Januar 7 Deli Objavljeno Januar 7 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: Pr hudicu ne vem zakaj si me citirala, ampak ok. Mej se za srecno. Kolega jih ima 42, rad ma prste mal rumene, dieta res ni po alahu. Al ipak, ni narkoman, kronik, zažrt kaučkrompir. Dela fizično, na zraku. Holesterol, pritisk, aritmija, sfukana zaklopka, rana na zelodcu in hemoroidi za operacijo. HVALA BOGU je antivaxer, da ne bodo vsega krivi astrazeneka in fajzer. Zaradi zadnjega stavka: kje so ti dol padajoči mladi? Pa sem odgovorila: na fb 🤣. Mislila sem fb objave 🤦🤦🤦. Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 7 Deli Objavljeno Januar 7 pred 17 urami, dr.looney pravi: Js tut.... da bom mlada umrla.... 🤣 No, tega strahu že zdavnaj ni več... dr.looney in Akito 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 7 Deli Objavljeno Januar 7 pred 25 minutami, Buschi pravi: No, tega strahu že zdavnaj ni več... .... Akito, Buschi in gusar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Januar 7 Deli Objavljeno Januar 7 Jest bl ne verjamem, ker mi ni logično. Letala, ki se vozjo na višini par km, poleg potnikov vozjo še cisterne teh kemtrejlov? Kok bi moglo bit tega, da bi iz par km padlo kaj na točno določeno mesto?? Kak kubik, je isto kot bi pljunil v reko, pa mislil, da bodo poplave, po mojem mnenju. Kako enormne količine spravit v nebo? Zakaj bi nas kemtrejlali, če pa farmacija neverjetno lepo živi od pacijentov. Če pobijejo toliko in toliko ljudi-manj strank-nelogično v mojih očeh. Če bi hoteli zmanjšat populacijo, samo ugasnejo elektriko za 10 dni, pa se bomo pobili med seboj. Stroškov nobenih. Pa še to... zrak, ki ga dihamo ne more izbirat nihče. Če bi bili kemtrejli resnica, bi bogati, in ti , ki špricajo to naokrog hodili v tistih maskah, ki jih imamo v lakirnici. Jest ne vidim nobenga s tem med "veljaki". Se je pa življenska doba ljudi precej podaljšala. Tudi mi "starejši" smo v precej boljšem stanju, kot generacije pred nami v istih letih. Za mojo generacijo se že predvideva, da bomo živeli nekateri do 120 let. Farmacija neverjetno napreduje, včasih tud naredi kak kiks, večinoma pa precej podaljša življensko dobo. Včasih je ob rojstvu umrlo ogromno otrok. Danes zelo malo. Normalno je da ob takem številu ljudi, se jih precej rodi z kakimi okvarami in boleznimi in pač umrejo preden se izteče naravna življenska doba. Res je, vse se večinoma gleda in ocenjuje preko zaslužkov, ampak to še ne pomeni, da nas zastrupljajo. To se večinma sami sebe. GoBobi, Kaldu, Buschi in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 7 Deli Objavljeno Januar 7 8 hours ago, vandrovec said: a ni že neka logika Logika. Tako je logiko implementiral tud tale strupilec https://old.delo.si/novice/slovenija/prevec-napacnega-pesticida-v-hruskah.html ce je na zitu ok bo tud na hruskah. Pa ni ok. Ker iz zita ne gre v zrnje, iz cveta pa gre v sadez. In precej skoduje otrokom. Ampak…logika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Januar 7 Deli Objavljeno Januar 7 pred eno uro, skalar36 pravi: Zakaj bi nas kemtrejlali, če pa farmacija neverjetno lepo živi od pacijentov. Če pobijejo toliko in toliko ljudi-manj strank-nelogično v mojih očeh. Če bi hoteli zmanjšat populacijo, samo ugasnejo elektriko za 10 dni, pa se bomo pobili med seboj. Stroškov nobenih. Meni je smešno, ko vidim (poznane) ljudi, ki so še vedno zapriseženi antivax., ki od znancev od znancev kupujejo zdravila, ki jih nosijo iz raznih balkanskih držav. Ko vidim kaj vse ti ljudje požrejo.... ... potem so pa krivi razni chemtrails-i in podobno. Akito in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Najots Objavljeno Januar 7 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 7 pred 9 urami, ChuckNorris pravi: Manjka samo tema "Zemlja je ravna in vaše mnenje" pa bo zbirka popolna. Tudi za to obstajajo dokazi dr.looney, KARMEN1, gusar in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Januar 7 Deli Objavljeno Januar 7 pred 2 urami, skalar36 pravi: Jest bl ne verjamem, ker mi ni logično. Letala, ki se vozjo na višini par km, poleg potnikov vozjo še cisterne teh kemtrejlov? Kok bi moglo bit tega, da bi iz par km padlo kaj na točno določeno mesto?? Kak kubik, je isto kot bi pljunil v reko, pa mislil, da bodo poplave, po mojem mnenju. Kako enormne količine spravit v nebo? Zakaj bi nas kemtrejlali, če pa farmacija neverjetno lepo živi od pacijentov. Če pobijejo toliko in toliko ljudi-manj strank-nelogično v mojih očeh. Če bi hoteli zmanjšat populacijo, samo ugasnejo elektriko za 10 dni, pa se bomo pobili med seboj. Stroškov nobenih. Pa še to... zrak, ki ga dihamo ne more izbirat nihče. Če bi bili kemtrejli resnica, bi bogati, in ti , ki špricajo to naokrog hodili v tistih maskah, ki jih imamo v lakirnici. Jest ne vidim nobenga s tem med "veljaki". Se je pa življenska doba ljudi precej podaljšala. Tudi mi "starejši" smo v precej boljšem stanju, kot generacije pred nami v istih letih. Za mojo generacijo se že predvideva, da bomo živeli nekateri do 120 let. Farmacija neverjetno napreduje, včasih tud naredi kak kiks, večinoma pa precej podaljša življensko dobo. Včasih je ob rojstvu umrlo ogromno otrok. Danes zelo malo. Normalno je da ob takem številu ljudi, se jih precej rodi z kakimi okvarami in boleznimi in pač umrejo preden se izteče naravna življenska doba. Res je, vse se večinoma gleda in ocenjuje preko zaslužkov, ampak to še ne pomeni, da nas zastrupljajo. To se večinma sami sebe. Življenjska doba se je povišala samo na račun zdravil. Veliko ljudi nekje od 50.leta dalje jemlje takšna ali drugača zdravila. Takrat se pojavijo tudi infarkti, kap, rak, pa še kaj............ Ko zdravil še ni bilo, so ljudje umrli, sedaj pa nekako rintajo dalje, še kakšenih 10, 20 ali 30 let. To še ne pomeni, da imajo normalno življenje, ker požreti do 12 ali celo več tablet na dan, zame ni normalno življenje. Poleg tega imajo veliko omejitev, in veliko stvarem se morajo odreči. V službo pa morajo hoditi, kot da so popolnoma zdravi, in to vedno dlje. Zaključek: tretje življenjsko obdobje je realno neko vzdrževalno stanje,..........kar še ne pomeni, da si fizično in duševno ok. Pač si, in to je to! gusar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 8 Deli Objavljeno Januar 8 da je zemlja ploščata, je že dolgo mimo. Zadnje informacije so v prid: zemlja je v obliki krofa Luka66, Scarabeo 500, GoBobi in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Januar 8 Deli Objavljeno Januar 8 pred 21 urami, skalar36 pravi: Se je pa življenska doba ljudi precej podaljšala. pred 18 urami, KARMEN1 pravi: Življenjska doba se je povišala samo na račun zdravil. Kakšne statistike in v kakšnem merilu so to? Npr., ena pred covidom pri nas ... https://www.24ur.com/novice/slovenija/pricakovana-zivljenjska-doba-moskih-lani-nizja-za-dobra-tri-leta.html Po covidu se je tudi v Ameriki kar znižala, kolikor sem zasledil. Največ "strupov bodo pokasirali pa rojeni po letu 2000 in tem se piše še slabše... pred 18 urami, KARMEN1 pravi: Veliko ljudi nekje od 50.leta dalje jemlje takšna ali drugača zdravila. Takrat se pojavijo tudi infarkti, kap, rak, pa še kaj............ Zaključek: tretje življenjsko obdobje je realno neko vzdrževalno stanje,..........kar še ne pomeni, da si fizično in duševno ok. Pač si, in to je to! Ne vem, po moje je lahko starost najbolj plodna za vsakega posameznika, če se je v življenju učil. Največ znanja in izkušenj premore, če je gradil tudi na duhovni plati ne le telesni. Sigurno, da seks ni več tako opevan kot v mladosti in telo ni več privlačno, kar je danes v medijih najbolj opevano. Jaz sem že okrog 60 pa ne rabim še tablet, na bolniški sem bil zadnjih 5 ali več let le dvakrat po teden dni zaradi covida, to zimo še nisem zbolel, medtem, ko so vsi sodelavci vsaj 10 let mlajši....da se ne bom preveč hvalil, ker to se rado hitro maščuje... ko sem se pohvalil, da še nisem imel prometne nesreče, sem potem kmalu avto razbil 🙂 Alla, gusar in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno Januar 8 Deli Objavljeno Januar 8 To je uradna statistika. Živimo zmerom dlje. Na žalost g. Vandrovca. Povprečna starost umrlih je čedalje višja Povprečna starost umrlih v Sloveniji je v letu 1954 bila 57,2 leta. V letu 2020 je bila za 22 let višja. Povprečna starost umrlih v letu 2020 je bila 79,2 leta in za 1,1 leta višja od povprečne starosti umrlih v letu 2019. V zadnjih 47 letih je bilo to najizrazitejše zvišanje povprečne starosti umrlih med dvema zaporednima letoma. Moški umirajo povprečno mlajši kot ženske. V letu 2020 je bila povprečna starost v Sloveniji umrlih moških 75,3 leta, povprečna starost v Sloveniji umrlih žensk pa 82,9 leta. Za moške se je od leta 1954 v Sloveniji zvišala za 21 let, za ženske pa za 23 let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 8 Deli Objavljeno Januar 8 11 minutes ago, hajamoto said: Moški umirajo povprečno mlajši kot ženske. Normalno, kdo pa hoče to dretje poslušat... gusar, Akito, Sam dePihlja in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Januar 8 Deli Objavljeno Januar 8 pred 26 minutami, hajamoto pravi: Povprečna starost umrlih v letu 2020 je bila 79,2 leta boris1970 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 8 Deli Objavljeno Januar 8 (popravljeno) auuu, pizdarija. Kaj pa stevilo umrlih? Ah, ja. 1500 manj. Popravljeno Januar 8. Popravil Zok Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 8 Deli Objavljeno Januar 8 pred 11 urami, DAMI34 pravi: da je zemlja ploščata, je že dolgo mimo. Zadnje informacije so v prid: zemlja je v obliki krofa Wtf ? Aja, profi astrofiziki pravjo, da ima vesolje obliko krofa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 9 Deli Objavljeno Januar 9 pred 11 urami, Buschi pravi: Wtf ? Aja, profi astrofiziki pravjo, da ima vesolje obliko krofa. črne lukne pa to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 9 Deli Objavljeno Januar 9 Ob 8. 1. 2024 ob 11:58, DAMI34 pravi: da je zemlja ploščata, je že dolgo mimo. Zadnje informacije so v prid: zemlja je v obliki krofa Mi je pa škoda, da take fotke ne naprintajo na velik plakat, pa na Trojane postavijo. Marelični, borovničevi, čokoladni... pa še črnoluknjasti krofi. DAMI34 in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 4 Deli Objavljeno Februar 4 evo..kdor hoče protestirat gusar in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 8 Deli Objavljeno Februar 8 Ob 7. 1. 2024 ob 10:36, ChuckNorris pravi: Manjka samo tema "Zemlja je ravna in vaše mnenje" pa bo zbirka popolna. Mi je prletel mimo tale video: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 14 Deli Objavljeno Februar 14 Ob 7. 1. 2024 ob 10:36, ChuckNorris pravi: Manjka samo tema "Zemlja je ravna in vaše mnenje" pa bo zbirka popolna. Zivnorc, RobiRoberto, Mavti in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se