david07 Objavljeno April 21 Opozori Objavljeno April 21 Zdravo imam narejen izpit a1 (koda a1). glede na to da je z tem izpitom dovoljena vožnja motorja najvec do 11kw oziroma 15 KM me zanima kako je z zamenjavo in homologiranjem drugega izpuha ki doda moč? Imam yamaho 125 r ki ze ima 15 KM in če bi orginal zamenjal z drugim ki moč doda nekje za 1,5KM ali pa se to ne vendar presega potem dovoljeno moč z tem istipom, me zanima ce komplicirajo ali gre cez homologacijo? Hvala.
DAMI34 Objavljeno April 21 Opozori Objavljeno April 21 pred 2 urami, david07 pravi: Zdravo imam narejen izpit a1 (koda a1). glede na to da je z tem izpitom dovoljena vožnja motorja najvec do 11kw oziroma 15 KM me zanima kako je z zamenjavo in homologiranjem drugega izpuha ki doda moč? Imam yamaho 125 r ki ze ima 15 KM in če bi orginal zamenjal z drugim ki moč doda nekje za 1,5KM ali pa se to ne vendar presega potem dovoljeno moč z tem istipom, me zanima ce komplicirajo ali gre cez homologacijo? Hvala. prosim, da se piše v prave teme............
david07 Objavljeno April 21 Avtor Opozori Objavljeno April 21 (popravljeno) Zdravo imam narejen izpit a1 (koda a1). glede na to da je z tem izpitom dovoljena vožnja motorja najvec do 11kw oziroma 15 KM me zanima kako je z zamenjavo in homologiranjem drugega izpuha ki doda moč? Imam yamaho 125 r ki ze ima 15 KM in če bi orginal zamenjal z drugim ki moč doda nekje za 1,5KM ali pa se to ne vendar presega potem dovoljeno moč z tem istipom, me zanima ce komplicirajo ali gre cez homologacijo? Hvala. Popravljeno April 21. Popravil david07
Buschi Objavljeno April 29 Opozori Objavljeno April 29 Ne vem, če se spuščajo v kilowate. Prej v decibele. Sam imam A2 tenerejko, pa Lovinčeka, pa ni nihče nikoli spraševal o kilowatih, ki so omejeni na 35.
Kaldu Objavljeno April 29 Opozori Objavljeno April 29 Če je izpuh homologiran za ta motor ne bo problemov, kajti moči nobeden ne bo meril. Za homologacijo je važno, da so papirji b.p.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se