Tip na roxiju Objavljeno Julij 18 Opozori Objavljeno Julij 18 Pozdravljeni, pišem zaradi blokade na sym crox 50 2023 letnik bral sem veliko predlogov od ljudi.eni pišejo da naj prerežem zeleno eni rozno…itd. Teh žic nisem hotel rezati ker ne zaupam vsakemu,moj kolega je prerezal razne žice a mu ni delovalo. sedaj še me zanima vase mnenje. lp.matic
DAMI34 Objavljeno Julij 19 Opozori Objavljeno Julij 19 pred 10 urami, Tip na roxiju pravi: Pozdravljeni, pišem zaradi blokade na sym crox 50 2023 letnik bral sem veliko predlogov od ljudi.eni pišejo da naj prerežem zeleno eni rozno…itd. Teh žic nisem hotel rezati ker ne zaupam vsakemu,moj kolega je prerezal razne žice a mu ni delovalo. sedaj še me zanima vase mnenje. lp.matic moje mnenje je, 1. da najprej odpreš temo v pravem sklopu, torej sklop skuterji in mopedi/predelave 2. lahko tudi uporabiš iskalnik, ki se nahaja zgoraj desno, mogoče je o blokadi syma že kaj napisano 3. google in youtube vesta marsikaj, mogoče se kaj najde tudi na tubi 4. rezanje žic ni nikoli zdravo
Tip na roxiju Objavljeno Julij 21 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21 Pozdravljeni videl sem da ste napisali nekaj uporabnih stvari ki mi vsekakor niso pomagale, 1. tema je v pravem sklopu (vsaj tako meni piše) 2. gledal sem nešteto objav ki mi niso pomagale. 3. ceu internet sem preiskal našel samo angleške videoposnetke kjer so vsi rezali žiče. Lp.
DAMI34 Objavljeno Julij 22 Opozori Objavljeno Julij 22 1. tema je v pravem sklopu, ker sem objavo premaknil v pravi sklop 2. žal, tudi jaz ne vem odgovora 3. potem pa prereži žice
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se