Skoči na vsebino

Husqvarna Vitpilen/Svartpilen 125

Priporočene objave

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Mi imamo doma 22 letnik.Super motorček za vsak dan pa tudi na kakšno malo daljšo(več kot 100 km) turo se da zapeljat z njim.Poraba smešna.

Popravljeno . Popravil johan
  • 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Jaz sem ga letos nabavil, sicer bolj proti koncu sezone, pa vendar...dobrih 1000 km sem naredil z njim - sicer je bilo vecino casa še uvajalnih km pod blokado.

2024 mi je padel v oči dobesedno na prvi pogled, maja meseca. Takrat sem vedel da bo slej ko prej pru meni doma. 

Zaenkrat lahko motor pohvalim, lepo se pelje, daljše vožnje od 100, 150 km niso utrudljive. Opremljen je top za ta rang...od abs, brembo zavor, vzmetenja, led luci, napreden vmesnik/stevec...ni da ni. Po moje krasna izbira za uvajalni motor, da vidiš ali je svet motorizma zate. Je ravno tam nekje vmes med zacetniskim in malo bolj resnim pristopom v motorizem. 

Na pogled deluje mocnejši od 125, vzbudi pozornost drugih, ki radi pristopijo k tebi in zacnejo pogovor. Tudi nekoliko na težji strani je v tem segmentu. Saj prakticno vse, razen agregata je enako kot pri modelu 401.

Takoj v zacetku naslednje sezone gre na prvi servis, da ga pripravijo v tipi top stanje in potem se nadejam veliko lepih in zabavnih km z njim. Do sedaj sem opazil le težavo z rahlim tresenjem pri zaviranju sprednjega diska, ki pa menda da je pri teh letnikih dokaj pogosta napaka in jo pri prvem servisu odpravijo. 

Če povzamem...če bi se še 1x odločal, bi se odločil enako. 🙂

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!