Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zdravo,

Imam skuter Kymco cobra racing 2008 letnik in se je negdo igral z elektriko, tako da el. vžig ne dela. Danes sem probal direktno vezat štarter in vrti, na desni ročki je stikalo, vsaj dva pina sta ven, kabelnov pa ni nikjer. Moje vprašanje je če kdo ve od kje morajo priti te kabli?

Hvala za odgovore.

Objavljeno
pred 14 urami, pados pravi:

Zdravo,

Imam skuter Kymco cobra racing 2008 letnik in se je negdo igral z elektriko, tako da el. vžig ne dela. Danes sem probal direktno vezat štarter in vrti, na desni ročki je stikalo, vsaj dva pina sta ven, kabelnov pa ni nikjer. Moje vprašanje je če kdo ve od kje morajo priti te kabli?

Hvala za odgovore.

tule je sklop skuterji in mopedi.

Objavljeno

Zdravo,

na desni sta običajno kill switch in tipka za zagon starterja.

Za zagon motorja morata biti oba priključena in mora skozi oba steči tok.

Kabeljni nekje so in kličejo po priklopu 🙂 .

Objavljeno

Pozdravljeni,

Hvala za odgovor. Na desni ročki imam stikalo za luči, kateri dela, gumb za vžig pa ne. Našel sem pod armaturo dva kabla z malimi konektorji, ki bi načeloma šli na desno ročko od zavore, samo se mi zdi, da sra prekratka, imata pa elektriko čez, sem jih prebrikal pa nič. Mogoče je še akumulatof fuč.

Objavljeno

Pa tale kompinenta pri akumulatorju je tudi odklopljena,

KEB7-E100, na netu piše da je to CDI unit. Ali jo priklopim ali ne, kaj mislite?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!