MARE 65 Objavljeno Oktober 23 Opozori Objavljeno Oktober 23 Danes bil mimogrede v Supernovi v NM in vidim razstavljeni kitajček Forting. https://forthing.si/t5-evo/ Moram rečt, da zadeva zelo dobro izgleda. Kljub temu, da sem bil (načeloma še vedno) proti kitajskem šrotu, pa se sedaj kaže, da bo zadeva šla v pravo smer. Testi v glavnem dajejo minus na avtoradio( nima DAB) in povezavi androida (nekaj s tem v zvezi). Je pa definitivno adut tega avta cena...27.000 eur ?! Vaša mnenja ?
mladench Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 Ga imam ogledanega za fotra. Price/performance odličen. Pride 2025 ven "updejtan" z DAB in wireless carplay. MARE 65 1
Tedybear Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 Ne kupujem, sem pa firbčen, kaj ponujajo Kitajci. Pobliže sem si ogledal Geely Coolray. Če bi bila na njem značka Toyote, bi bil namesto 26000€, vsaj 40000. Mirno bi bila lahko nanj pripeta značka Volvo, pa cena 50000+. Seveda je to ocena, ko si ga ogledaš, dvigneš havbo, sedeš notri, probaš materiale ... Kaj zmore motor, kakšen je občutek na cesti, poraba....je pa drugo. Mavti in MARE 65 2
Darko3g Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 Pred nekaj meseci je bil intervju z zastopnikom za kitajce (avte). Rekel je, da pri njih ni nivojev opreme ampak lahko izbereš samo barvo, vsi imajo vse, kar je na voljo. Pri nekaterih premium znamkah pa je bil tempomat za doplačilo (pa ne v prejšnjem stoletju). Tega Geelyja sem tudi gledal na enem parkirišču in je kar soliden.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se