Skoči na vsebino

Enduro za doma - namesto skuterja, mopeda

Priporočene objave

Objavljeno

A zdej lahko zaprem to temo, al si boš še kaj premislil? :P

Objavljeno

če se mudi zapreti jo lahko zapreš, da se ne bo preveč pisalo ...

Objavljeno
pred 19 urami, Guzzuki pravi:

V iskanju motorja za podobne namene trenutno čakam kaj bo s ceno Suzukija DR-Z4.

Ashampoo_Snap_2024_11.24_16h18m13s_002_.png.7894e369d5f6b455342245da830e5be4.png

Okrog 8000 se napoveduje cena

Objavljeno

Če bom tam pisal o Suzukiju DR 350 ali Beti Alp pa spet ne bo v redu? :?

Objavljeno

zarad mene lahko vse tule pišeš, verjetno se pa kaj najde v sklopu 125ccm

Objavljeno (popravljeno)

kove.jpg.078129d66763ea6bbfe2d14b72c6a40b.jpg

počakajmo na tale Kove, pa bo za okoli hiše in za balkan :) 

Popravljeno . Popravil Snečer
Objavljeno

Mogoče bo CF, Voge ali kdo drug plasiral kaj primernejšega za starejše občane na trg. Ta bo že napol tekmovalni stroj in bolj higieničen za mlade voznike 🙂

Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

Mogoče bo CF, Voge ali kdo drug plasiral kaj primernejšega za starejše občane na trg. Ta bo že napol tekmovalni stroj in bolj higieničen za mlade voznike 🙂

zakaj pa ta ne bi bil primeren? na oko, kaj mu manjka

Objavljeno
pred 1 minuto, Snečer pravi:

zakaj pa ta ne bi bil primeren? na oko, kaj mu manjka

Da bi bil "rad" hard enduro?

Pa ima bolj bogi sedež?

Zanimiva stvarca. Potrebni videti (in "pošlatati" ) v živo.

lp

Objavljeno
pred 25 minutami, franc pravi:

Da bi bil "rad" hard enduro?

Pa ima bolj bogi sedež?

Zanimiva stvarca. Potrebni videti (in "pošlatati" ) v živo.

lp

ma za okoli hiše bo pa to ja čisto v redu, to baje išče, lahko za pobrat, kratke razdalje, nezahtevna uporaba

men to ne zgleda kot nek hard enduro, takšni so bili KMXi v preteklosti, 125 in 250ke

https://www.motoplanete.com/kawasaki/zoom-700px/kawasaki-125-KMX-700px.webp

no približno :) 

Objavljeno

@Snečer drži "približno" . Včasih so imeli sedeže, sedaj pa je sedež bolj "narisan" kot dejansko uporaben. Po pol ure ne čutiš več riti in "okolice" . Vožnja stoje pa ne sodi ravno pod udobje.

lp

Objavljeno

...meni se ta 250ka zelo dopade. Dejansko ga je skupaj malenkost več, kot mojega Tomos ATXa....

Pravkar, franc pravi:

@Snečer drži "približno" . Včasih so imeli sedeže, sedaj pa je sedež bolj "narisan" kot dejansko uporaben. Po pol ure ne čutiš več riti in "okolice" . Vožnja stoje pa ne sodi ravno pod udobje.

lp

meni pod rit mnogo bolje paše tak zic, kot pa kak širši in "udobnejši".  Za tisto urco za okol bajte rit še ne more začet bolet....

Objavljeno
pred 3 minutami, Zivnorc pravi:

Za tisto urco za okol bajte rit še ne more začet bolet....

Si probal?

690 ima precej večji sedež (kot tole na sliki) pa je 1/2 ure limit (potem je tako vseeno, ker riti ne čutiš več) .

Precej lažje prenašam sedež na kolesu.

Problem sedežev na endurah je, da niso ne tič ne miš in se ti zajedajo v rit in stegna. V glavnem dizajn ni vse.

lp

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Po Aziji se vozi en kup uporabnih ljudskih mopedov. Ne vem zakaj morajo izvažati in tekmovati z EU "high tech" stroji.  Saj morda bodo tudi priredili nekaj uporabnega za eu norme...mogoče bomo dočakali.

Objavljeno

Se mi je kar zdelo, da bomo slej ko prej prišli do Versysa. Samo še @maus -a čakam, da predlaga Ninđo... :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• vandrovec
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!