DAMI34 Objavljeno pred 23 urami Opozori Objavljeno pred 23 urami A zdej lahko zaprem to temo, al si boš še kaj premislil?
vandrovec Objavljeno pred 23 urami Avtor Opozori Objavljeno pred 23 urami če se mudi zapreti jo lahko zapreš, da se ne bo preveč pisalo ...
vandrovec Objavljeno pred 20 urami Avtor Opozori Objavljeno pred 20 urami pred 19 urami, Guzzuki pravi: V iskanju motorja za podobne namene trenutno čakam kaj bo s ceno Suzukija DR-Z4. Okrog 8000 se napoveduje cena Guzzuki 1
DAMI34 Objavljeno pred 20 urami Opozori Objavljeno pred 20 urami pred 2 urami, vandrovec pravi: če se mudi zapreti jo lahko zapreš, da se ne bo preveč pisalo ... mal te šalim, vendar okrog 125ccm mlinčkov je tule cel sklop: https://motosvet.com/tabla/forum/28-motocikli-125ccm/
vandrovec Objavljeno pred 20 urami Avtor Opozori Objavljeno pred 20 urami Če bom tam pisal o Suzukiju DR 350 ali Beti Alp pa spet ne bo v redu?
DAMI34 Objavljeno pred 19 urami Opozori Objavljeno pred 19 urami zarad mene lahko vse tule pišeš, verjetno se pa kaj najde v sklopu 125ccm
Snečer Objavljeno pred 19 urami Opozori Objavljeno pred 19 urami (popravljeno) počakajmo na tale Kove, pa bo za okoli hiše in za balkan Popravljeno pred 19 urami. Popravil Snečer vandrovec 1
vandrovec Objavljeno pred 5 urami Avtor Opozori Objavljeno pred 5 urami Mogoče bo CF, Voge ali kdo drug plasiral kaj primernejšega za starejše občane na trg. Ta bo že napol tekmovalni stroj in bolj higieničen za mlade voznike 🙂
Snečer Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami pred eno uro, vandrovec pravi: Mogoče bo CF, Voge ali kdo drug plasiral kaj primernejšega za starejše občane na trg. Ta bo že napol tekmovalni stroj in bolj higieničen za mlade voznike 🙂 zakaj pa ta ne bi bil primeren? na oko, kaj mu manjka
franc Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami pred 1 minuto, Snečer pravi: zakaj pa ta ne bi bil primeren? na oko, kaj mu manjka Da bi bil "rad" hard enduro? Pa ima bolj bogi sedež? Zanimiva stvarca. Potrebni videti (in "pošlatati" ) v živo. lp vandrovec 1
Snečer Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami pred 25 minutami, franc pravi: Da bi bil "rad" hard enduro? Pa ima bolj bogi sedež? Zanimiva stvarca. Potrebni videti (in "pošlatati" ) v živo. lp ma za okoli hiše bo pa to ja čisto v redu, to baje išče, lahko za pobrat, kratke razdalje, nezahtevna uporaba men to ne zgleda kot nek hard enduro, takšni so bili KMXi v preteklosti, 125 in 250ke https://www.motoplanete.com/kawasaki/zoom-700px/kawasaki-125-KMX-700px.webp no približno
franc Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami @Snečer drži "približno" . Včasih so imeli sedeže, sedaj pa je sedež bolj "narisan" kot dejansko uporaben. Po pol ure ne čutiš več riti in "okolice" . Vožnja stoje pa ne sodi ravno pod udobje. lp Zivnorc in vandrovec 2
Zivnorc Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami ...meni se ta 250ka zelo dopade. Dejansko ga je skupaj malenkost več, kot mojega Tomos ATXa.... Pravkar, franc pravi: @Snečer drži "približno" . Včasih so imeli sedeže, sedaj pa je sedež bolj "narisan" kot dejansko uporaben. Po pol ure ne čutiš več riti in "okolice" . Vožnja stoje pa ne sodi ravno pod udobje. lp meni pod rit mnogo bolje paše tak zic, kot pa kak širši in "udobnejši". Za tisto urco za okol bajte rit še ne more začet bolet.... vandrovec 1
franc Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami pred 3 minutami, Zivnorc pravi: Za tisto urco za okol bajte rit še ne more začet bolet.... Si probal? 690 ima precej večji sedež (kot tole na sliki) pa je 1/2 ure limit (potem je tako vseeno, ker riti ne čutiš več) . Precej lažje prenašam sedež na kolesu. Problem sedežev na endurah je, da niso ne tič ne miš in se ti zajedajo v rit in stegna. V glavnem dizajn ni vse. lp Zivnorc, vandrovec in DAMI34 3
vandrovec Objavljeno pred 3 urami Avtor Opozori Objavljeno pred 3 urami Po Aziji se vozi en kup uporabnih ljudskih mopedov. Ne vem zakaj morajo izvažati in tekmovati z EU "high tech" stroji. Saj morda bodo tudi priredili nekaj uporabnega za eu norme...mogoče bomo dočakali.
Snečer Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami Saj ta je tudi ok, za vsak dan in še kam. 172kg, tankaj, vozi Zivnorc 1
Snečer Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&ms=13100%3B%3B%3Bversys+300&ref=quickSearch&s=Motorbike&vc=Motorbike Zivnorc 1
Joker Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami Se mi je kar zdelo, da bomo slej ko prej prišli do Versysa. Samo še @maus -a čakam, da predlaga Ninđo... Zivnorc in vandrovec 2
maus Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami pred 4 minutami, Joker pravi: Se mi je kar zdelo, da bomo slej ko prej prišli do Versysa. Samo še @maus -a čakam, da predlaga Ninđo... itak .. in to ne navadno ampak ZX10RR VS800, DAMI34, vandrovec in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami še kak skuter bi lahko predlagali. Zihr je kak poceni 125ccm, ki ima udoben sedež
vandrovec Objavljeno pred 2 urami Avtor Opozori Objavljeno pred 2 urami pred 31 minutami, Snečer pravi: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&ms=13100%3B%3B%3Bversys+300&ref=quickSearch&s=Motorbike&vc=Motorbike Dobra cena za soliden motor. Večina kitajcev se gre lahko skriti... Samo ni ravno za po gobe ta motor, prej za okoli sveta 🙂
Snečer Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami pred 33 minutami, Joker pravi: Se mi je kar zdelo, da bomo slej ko prej prišli do Versysa. Samo še @maus -a čakam, da predlaga Ninđo... Ampak to je 300x, ki so ga dejansko naredili za to, kar rabi vandrovec in po kitajskih cenah. vandrovec 1
Zivnorc Objavljeno pred 1 uro Opozori Objavljeno pred 1 uro pred eno uro, franc pravi: Si probal? 690 ima precej večji sedež (kot tole na sliki) pa je 1/2 ure limit (potem je tako vseeno, ker riti ne čutiš več) . Precej lažje prenašam sedež na kolesu. Problem sedežev na endurah je, da niso ne tič ne miš in se ti zajedajo v rit in stegna. V glavnem dizajn ni vse. lp ...kot pravim, meni osebno širši sedeži nikakor ne odgovarjajo... ... je pa odvisno, al se greš s to "endurco " peljat samo po gozdnih poteh samo sede, pribit na sedež.... če se pa včasih malo premakneš po sedežu, ali vstaneš za čez kako manjšo oviro, je pa prec drugače.... Je pa tak ozek sedež na enduri mnogo primernejši od širokega, ker ti ozek sedež mnogo "podaljša" nogi ...al pa če moraš slučajno stopiti na "ta nižjo" stran terena, preprosto z ritjo po sedežu zdrsneš v tisto stran, kar na širokem sedežu ne moreš.
vandrovec Objavljeno pred 1 uro Avtor Opozori Objavljeno pred 1 uro pred 50 minutami, Snečer pravi: Ampak to je 300x, ki so ga dejansko naredili za to, kar rabi vandrovec in po kitajskih cenah. Ma niti ni to preveč za slabe poti. V ožjem izboru so trenutno: Himalayan, Rieju 125, DR 350, Beta Alp z 350 agregatom od Suzukija, CRF 250/300...morda se najde še kaj. Dve Beti 125 sem našel ugodno samo sta preveč hard. Nočem, da bi me lastniki lovili po gozdovih 🙂 Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno pred 24 minutami Opozori Objavljeno pred 24 minutami pred 44 minutami, vandrovec pravi: Ma niti ni to preveč za slabe poti. V ožjem izboru so trenutno: Himalayan, Rieju 125, DR 350, Beta Alp z 350 agregatom od Suzukija, CRF 250/300...morda se najde še kaj. Dve Beti 125 sem našel ugodno samo sta preveč hard. Nočem, da bi me lastniki lovili po gozdovih 🙂 ... do elektro zadev so vsi manj nestrpni.... lastniki pa ne bodo imeli "nič proti", če se boš vozil po gozdnih poteh (makadamih) namesto po kakih vlakah po lastniških parcelah ali celo po "čisti hosti" (pa čeprav vodijo gozdne poti tudi po lastniških parcelah, ne samo po "državnem ali cerkvenem" )...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se