Skoči na vsebino

Vse forumske ženske

ak

Priporočene objave

yep.se mi pac zdi,da sem v nekaterih opravilih boljsi od zensk in v nekaterih ne.te vam tudi rade volje prepustim v "zabavo".

-----

who dares wins

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

bi pa rada videla vas moške pri štrikanju, kvačkanju, pranju in likanju, kuhanju in še bi se dalo naštevat!!!

Ne gre, v spodnji glavi ni centra za tovrstna opravila. Škoda, morebiti bo narava skozi evolucijo to rešila, do takrat pa je kakor je.

lp RAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Asimilirali smo tudi arabski rek: ce se odpravljas k zenski ne pozabi na bic.

--------------------------------------------------------------------------------

samo v vednost: to ni arabski rek, ampak je to gospod Nietsche izjavu

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Zal...g N. je to uporabil, ni pa avtor, ker rek datira kar precej nazaj...ga pa je populariziral, to pa res.

...siegen, glauben, kriegen...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No se jst se danes pridružujem ženskam na forumu. Sam ne pri likanju, kuhanju in pranju. Je bolše ta čas na cesti preživet.

Born to be wild!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

No se jst se danes pridružujem ženskam na forumu. Sam ne pri likanju, kuhanju in pranju. Je bolše ta čas na cesti preživet.

Born to be wild!

Lepo podavljena "Nora stvarca". Join the club!

A prides v petek na srecanje?

In kaksno masinco ti vozis, ce smem vprasati?

lp Speedo

Edited by - speedo on 04/09/2001 22:37:05

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bi se še glih hvalila kakšno mašinco vzim (še vsaj eno leto ne). Zaenkrat yamaha virago 250.

Se zna zgodit, da pridem na srečanje, ker bo najhujši izpit mimo (če ga bom nardila ne vem, se bi mogla pa še kaj učit- zdaj npr.)

Lep pozdrav vsem motoristom in motoristkam na forumu, aja pa tudi tistim ko še nimate motorja.

Born to be wild!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja,ja, emancipacija žensk! Feminizem in pohod ženske formalne in neformalne avtoritete...Kake bedarije, nič res, živele moške šovinistične svinje...razen če maš štajerko v bajti! Je pa res, da potem psa ne rabiš...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

...razen če maš štajerko v bajti! Je pa res, da potem psa ne rabiš...

HVALA! sam mam psa tut.

ma v bistvu je prlekinja,tako da.....

-----

who dares wins

Edited by - Ice on 05/09/2001 15:08:58

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja kaj so pa tebi ženske nardile? Tk mlad pa si jih že spoznal v tki luči. Haloooo Kužki so pa itak čist u redu, mam dobre odnose z njimi. Mogoč pa zato ker sem štajerka.

Live free, ride free, die free!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pod tem imenom ne. Ne vem pa kako mu je v resnici ime. Pogledala sem tut fotko, pa mi ni znan, če je seveda prava. Al je pa mogoče zdej že mal starejši?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drugačnost me sploh ne moti. Kako drugačen? V tem smislu kot zanimivo drugačen, kot recimo Buba (iz Velenja če poznaš- z neti, žreblji, rogi, kožami...) To je itak kul.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nope,je cisto nasprotje bube.in da poznam ga.samo ne vem,ce se mi buba glih zdi "cool",prej kaj drugega. poznam namrec vec takih osebkov,tako da je tudi mozno da sem jih ze sit.

-----

who dares wins

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj je pa potem drugačen? OK Buba in taki so res razred zase. Mamo vsaj drugi kaj za videt. Čeprav sem se že tut js navadla. Zgleda pa za prvi vtis precej šokantno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prinesi ti tvoj ljubek zadek lepo na FS 5,nas spoznaj in si naredi "predsodke",kot vsi "normalni" ljudje.in da malo poklepetamo.kaksno strokovno recemo itd....

-----

who dares wins

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem vidla da se precej o tem FS5 govori, sam ne vem kje bo, pa kdaj. Ker če bo to v petek, grem na zbor v Škofjo Loko, ko od fantove sestrične mož igra, pa bi rada slišala. Howitzer al kaj so že. V soboto pa mamo s klubom piknik. A bo še kdaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Sem vidla da se precej o tem FS5 govori, sam ne vem kje bo, pa kdaj. Ker če bo to v petek, grem na zbor v Škofjo Loko, ko od fantove sestrične mož igra, pa bi rada slišala. Howitzer al kaj so že. V soboto pa mamo s klubom piknik. A bo še kdaj?

Poglej pod All Forums kategorija motosvet.com related

Glede na vzdušje ki vlada ni skrbi da nebi bilo tudi FS 6-XX !

Come in peace or stay at home!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

glede na vzdusje prej FS XXX

-----

who dares wins

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

quote:

glede na vzdusje prej FS XXX

-----

who dares wins

Ice, car careva!

Touche!

Come in peace or stay at home!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Howitzer so ja (moj ex band) in se jih splaca it poslusat, ker fantje odlicno zgejo. Pol se pa lahko se forumasi srecamo in kako rundo zvrnemo.

...siegen, glauben, kriegen...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Helo, forumaši! Dolgo se že nisem oglasila vzrokov je več. Kot prvo nisem imela niti sekunde časa (šolska obveznost...), kot drugo pa se mi ni ljubilo brat debat moški:BW...

Wild Thing, ti si tudi iz Velenja? Te mogoče poznam?

Lep pozdrav,

Jackie

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!