miki Objavljeno September 24, 2001 Deli Objavljeno September 24, 2001 quote: quote:pod c je zanimivo si mislu pod ad3) - LMD LejdiMotorsajkldrajver Ejkej mal se mi je zameglilo...pod ad3 ja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 Kar nekaj novih imamo. :naughty: :naughty: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 lohk bi se mal preštele :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Neli Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 lohk bi se mal preštele :naughty: Ajde pa dejmo.... Ena! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 Ajde pa dejmo.... Ena! :yea1: In gsm cifra? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 Kar nekaj novih imamo. :naughty: :naughty: :hmm: Furi, osvežitev že zdavnaj zamrlega? Kaj je bilo včasih tako malo žensk tukaj? No, vzpodbudno, da so se skozi leta pridno vpisovale, zdaj pa nas je že kar lepo število, bi rekla. Taprave smo. :worship: Pa, Furi, saj smo motoristke, ne pa pisarniške lepodeklice. Ilustracija sledi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Furi, osvežitev že zdavnaj zamrlega?Kaj je bilo včasih tako malo žensk tukaj? No, vzpodbudno, da so se skozi leta pridno vpisovale, zdaj pa nas je že kar lepo število, bi rekla. Taprave smo. :worship: Pa, Furi, saj smo motoristke, ne pa pisarniške lepodeklice. Ilustracija sledi ... ne, ni in ne niste. pa, ja ste. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Jaz sem pisarniška lepodeklica. No, deklica vsekakor. No, ženska. (bemti, se obešate na besede) :P Aja, sam jaz nisem motoristka. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Jaz sem pisarniška lepodeklica. No, deklica vsekakor. No, ženska. (bemti, se obešate na besede) :P Aja, sam jaz nisem motoristka. :trance_33_sleep: Si....po duši... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Si....po duši... Plehpička? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Si....po duši... Nope, tudi po duši nisem :P Sploh pa ne plehpička. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Fantje, dejte malo razložit tale pojem plehpička! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Fantje, dejte malo razložit tale pojem plehpička! To so vse ženske, ki se motajo okoli tujih vozil, samo okoli mojega vozila ne. In vse, ki se pogovarjajo z drugimi vozniki, samo z mano ne. To ti je isto kot pojem kurba. To ti je ženska, ki da vsem na vasi samo meni ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 To so vse ženske, ki se motajo okoli tujih vozil, samo okoli mojega vozila ne. In vse, ki se pogovarjajo z drugimi vozniki, samo z mano ne. To ti je isto kot pojem kurba. To ti je ženska, ki da vsem na vasi samo meni ne. Ti bošček,ti :004 hvala za obrazložitev, sem se že bala da sem pleh pička :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Ti bošček,ti :004hvala za obrazložitev, sem se že bala da sem pleh pička :rolleyes: Ne, ti si bitles s to tvojo dolgo čupo (vsaj nazadnje si bila). :004 Nekam si se zapustila odkar več ne hodim tako pogosto na Ptuj. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 To ti je isto kot pojem kurba. To ti je ženska, ki da vsem na vasi samo meni ne. Ne bo držalo, to je prasica. Kurba da čisto vsem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Fantje, dejte malo razložit tale pojem plehpička! to je zastarel izraz. danes se ji reče moderna ženska, tudi karieristka. poznamo več variant takih žensk, ki jim je skupno, da iščejo partnerja, ki jim bo omogočil kariero pri kateri bodo služile le z odpiranjem nog njemu in prosti čas preživljale po butikih in wellnes centrih. plehpička (staromoden izraz) je ponavadi najnižja na tej lestvici saj izbira partnerje predvsem glede na njihov avto (pleh) kar je lahko zelo varljiva stvar odkar obstajajo hitri krediti in leasing. še nižje pa so tiste ki izbirajo glede na motor saj je znano da je motor še cenejša stvar in da marsikateri z dobrim motorjem sploh nima dosti denarja ampak se je za motor zaradi neracionalnega razmišljanja celo zapufal. torej je plehpička eno neumno bitje ki ne zna niti naredit selekcije potencialnih partnerjev in zato prav kliče po tem da jo nekdo pošteno nategne. slednje se lahko razlaga dobesedno ali kot "biti nategnjen" - biti opeharjen. Lp Pervy :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 To ti je ženska, ki da vsem na vasi samo meni ne. Ne bo držalo, to je prasica. Kurba da čisto vsem. torej je plehpička eno neumno bitje ki ne zna niti naredit selekcije potencialnih partnerjev in zato prav kliče po tem da jo nekdo pošteno nategne. Lp Pervy :whistle: :lol1: :kva2: :lol1: ne morem si .... :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Kakšni kompleksi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Nope, tudi po duši nisem :P Akhm :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Njah, še vedno nisem motoristka. Tudi po duši ne. Zanimanje za motorje, sedaj pretežno samo še za fotkanje motorjev je pač samo eno izmed mnogih mojih veselj. Tako kot nisem fotografka, če malo za lastne užitke fotografiram, tako kot nisem pisateljica, če kdaj pa kdaj kje kaj napišem, itd.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Jes, pa smo tam. Kdo je motoristka :naughty: :evilgrin: :rolleyes: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Kakšni kompleksi... Kompleksno kompleksni kompleksi ti povem..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Njah, še vedno nisem motoristka. Tudi po duši ne. Zanimanje za motorje, sedaj pretežno samo še za fotkanje motorjev je pač samo eno izmed mnogih mojih veselj. Tako kot nisem fotografka, če malo za lastne užitke fotografiram, tako kot nisem pisateljica, če kdaj pa kdaj kje kaj napišem, itd.... Jes, pa smo tam. Kdo je motoristka :naughty: :evilgrin: :rolleyes: :photo: Koji vama je kurac? :? No ja, škoda..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se