motoristek Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Jes, pa smo tam. Kdo je motoristka :naughty: :evilgrin: :rolleyes: :photo: mene ni nobena... :hmm: al sem bil preveč pijan.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Jes, pa smo tam. Kdo je motoristka :naughty: :evilgrin: :rolleyes: :photo: JAZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 JAZ če maš manj kot 1000 kubikov pod ritjo, potem nisi. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 mene ni nobena... :hmm: al sem bil preveč pijan.... :whistle: Saj ne sprašuje - KATERA te je, ampak KDO te je... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 JAZ :whistle: če maš manj kot 1000 kubikov pod ritjo, potem nisi. :P :grim Saj ne sprašuje - KATERA te je, ampak KDO te je... :naughty: Jaz bi bil vesel, če bi bila ženska.... :worship: ps: so me pa moški že tudi nategnali.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 če maš manj kot 1000 kubikov pod ritjo, potem nisi. :P a jih bo 1800 zadost :P :smoke: btw.vabljen na vožnjo v dvoje tud 998 jih še ni 1000;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 a jih bo 1800 zadost :P :smoke: btw.vabljen na vožnjo v dvoje tud 998 jih še ni 1000;) Mi se pogovarjamo o motorjih ne pa o avtobusih... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 tud 998 jih še ni 1000;) :eek: Mater ej, pa se mi je zdelo, da mu nekaj fali!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Mi se pogovarjamo o motorjih ne pa o avtobusih... :lol1: kdaj pa je še BMW bil motor :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 kdaj pa je še BMW bil motor :rolleyes: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 tema za talanjeje poljubov se nahaj drugje :winkiss: tukaj pa je govora o motoristkah :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 če maš manj kot 1000 kubikov pod ritjo, potem nisi. :P O joj, Vapo, potem odpadem kot vsran golob? Nisem pisarniška lepodeklica, sem le pisarniško pisarniška šrajberca, ker sem že prestara, da bi bila še lepa :blush: , deklica pa ne več spljoh, nisem motoristka, ker sem le spremljevalka svojega motorja :huh: , pa še 351 kubikov mi fali pod ritjo (če pa mam vse NA riti ... :cry: ), kaj zdaj se ne boš hotel več z menoj vozit ??? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 tema za talanjeje poljubov se nahaj drugje :winkiss: tukaj pa je govora o motoristkah :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 ...tukaj pa je govora o motoristkah :worship: Nope, tukaj je govora o forumskih ženskah. In nikjer ne piše, da morajo bit te ženske tudi motoristke. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Jes, pa smo tam. Kdo je motoristka :naughty: :evilgrin: :rolleyes: :photo: Nope, tukaj je govora o forumskih ženskah. In nikjer ne piše, da morajo bit te ženske tudi motoristke. :P v bistvu imaš prav ja vendar pa smo kljub temu tudi nekatere forumske ženske motoristke :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 če maš manj kot 1000 kubikov pod ritjo, potem nisi. :P :hmm: :hmm: Bogi reveži, kako malo motoristov je potem. Punce, ženske ali pa mogoče nežnejši spol ni tako obremenjen z številkami, kubiki in konji. Bistvo je živeti in pustiti živeti ter uživati v vsakem trenutku bivanju tu kjer smo in ostati živ z kubiki ali brez njih! Norcev je tako dovolj na cesti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 :hmm: :hmm: ... Norcev je tako dovolj na cesti! Da se nena meniš koliko jih je šele na internetu. Enega ti pošiljam na prevzgojo še danes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 :hmm: :hmm: Bogi reveži, kako malo motoristov je potem. Punce, ženske ali pa mogoče nežnejši spol ni tako obremenjen z številkami, kubiki in konji. Bistvo je živeti in pustiti živeti ter uživati v vsakem trenutku bivanju tu kjer smo in ostati živ z kubiki ali brez njih! Norcev je tako dovolj na cesti! grda laž. jaz sem zelo obremenjena s kubiki in jih imam v garaži kar 1000..pred njo pa še 1000 :naughty: motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Huh, 2000. Mislim, da se pridem proti večeru malceslinit naokoli. Mogoče dobim pa vsaj kavo, če me že zapeljala ne boš :rolleyes: :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Bogi reveži, kako malo motoristov je potem. Punce, ženske ali pa mogoče nežnejši spol ni tako obremenjen z številkami, kubiki in konji. centimetre si pozabla dodat :lol1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Huh, 2000. Mislim, da se pridem proti večeru malceslinit naokoli. Mogoče dobim pa vsaj kavo, če me že zapeljala ne boš :rolleyes: :naughty: :winkiss: :naughty: zapeljem in se pustim zapeljat... p.s.: ok kava ziher.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 no kje ste babe :unsure: tle nas usaj pr mer pustijo :naughty: a ne bi mal neumnosti čvekale motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 Jz sm kle :krneki: :krneki: .....ajd djmo.....pa dece šimfat :evilgrin: motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 a maš predlog, pr kerem bi začele? k tle jih je kr velik, za pošinfat motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 Lohk gremo pa abecedi ....a in pol b,c,č do žnj......lohk listke vlečemo......lohk začnemo pr bl "tarazvitih" k je več za glodat predn prideš do kosti :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se