Mutika Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 Sharpi in pajkica, če sta že izvlekli tole temo nekje izpod prahu, bi še jaz nekaj dodala, glede dedcev ... tole drži kot pribito: Soprog je tisti človek, ki ti stoji ob strani ob vseh težavah, ki jih sploh ne bi imela, če ne bi bila poročena z njim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Lohk gremo pa abecedi ....a in pol b,c,č do žnj......lohk listke vlečemo......lohk začnemo pr bl "tarazvitih" k je več za glodat predn prideš do kosti :evilgrin: a nimaš ti neke kao fakultete končane? motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 (popravljeno) a nimaš ti neke kao fakultete končane? Ja in, ne morm pomagat, če sm jo tok mlada končala in me ni totalno zamorila kot nekatere tlele gor Popravljeno April 27, 2009. Popravil SharpNinja motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Ja in, ne morm pomagat, če sm jo tok mlada končala in me ni totalno zamorila kot nekatere tlele gor go dete,..go. daj si duška. sam prašam*, ker se mi zdi, da povprečnemu ljudeku že gimnazija poda nekaj osnovne sofisticiranosti,... ----------------------------------------------------- *radovedna motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Ni blema, ti kr vpraš, zmer rada odgovorim, kaj si pa kdo drug misl o mojih odgovorih mi pa provzaprov nit mar ni ......hja, eni se ne damo ukalupit, takle mamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Ni blema, ti kr vpraš, zmer rada odgovorim, kaj si pa kdo drug misl o mojih odgovorih mi pa provzaprov nit mar ni ......hja, eni se ne damo ukalupit, takle mamo odlično motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Nagaya, spet pihaš v mline na veter? Nima smisla, res ne :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Totalno zamorjeni in ukalupljeni starki paktirata V hiralnico z njima! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 sem takoj za..bova na verandi štrikali štumfe iz pikajoče volne in kadili aromatizirane cigare... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 joj babe, jaz odstopm plac na faksu, itak ne mislm dokončat mam enga čist zadost @šarpi, no kje začneve pr keri črki? :naughty: @muti, pust svojga pr mer, jih ej tuki dost drugih za opravlat Totalno zamorjeni in ukalupljeni starki paktirata V hiralnico z njima! :evilgrin: kak pakt? :naughty: da noumo pr H začele motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Sharpi in pajkica, če sta že izvlekli tole temo nekje izpod prahu, bi še jaz nekaj dodala, glede dedcev ... tole drži kot pribito: Soprog je tisti človek, ki ti stoji ob strani ob vseh težavah, ki jih sploh ne bi imela, če ne bi bila poročena z njim. .....mutika ti me vedno nasmeješ..... Pa veš kakšna razlika je med poročenim in neporočenim moškim? Poročeni moški dobro ve, kaj je to zakon....zato je pa še vedno neporočen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 .....mutika ti me vedno nasmeješ..... Pa veš kakšna razlika je med poročenim in neporočenim moškim? Poročeni moški dobro ve, kaj je to zakon....zato je pa še vedno neporočen. tis pa zih na filozofsko hodu :wacko: motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 .....mutika ti me vedno nasmeješ..... Pa veš kakšna razlika je med poročenim in neporočenim moškim? Poročeni moški dobro ve, kaj je to zakon....zato je pa še vedno neporočen. Ja, če pa so že dolgo poročeni z isto žensko in se le-ta stara z njim, si lajšajo vest s prepričanjem, kako se hočejo ločiti, ker nočejo biti poročeni z žensko, ki jo mož vara. Življenje je prekratko, da bi ga ne jemala s humorne strani, veš. Pomaga. Tudi poročenim in neporočenim, pa ne več poročenim, pa tistim s končanim faksom ali brez, pa moškim, pa ženskam, ... na koncu je vsaka krava v temi črna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 a ne bi mal neumnosti čvekale med tem ko štrikajo zokne in pogrevajo goveje juhe na štedilnikih, se domov pripelje mož in vpraša motosvetovko: ej a si slišala, da je naš poštar že vse babe v našem bloku nategnil ! razen ene ?! ona: ziher tiste nadute domišljavke iz tretjega štuka ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 med tem ko štrikajo zokne in pogrevajo goveje juhe na štedilnikih, se domov pripelje mož in vpraša motosvetovko: ej a si slišala, da je naš poštar že vse babe v našem bloku nategnil ! razen ene ?! ona: ziher tiste nadute domišljavke iz tretjega štuka ! nimam tega problema, mam sam en štuk motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 med tem ko štrikajo zokne in pogrevajo goveje juhe na štedilnikih, se domov pripelje mož in vpraša motosvetovko: ej a si slišala, da je naš poštar že vse babe v našem bloku nategnil ! razen ene ?! ona: ziher tiste nadute domišljavke iz tretjega štuka ! Tota je bla ziher blont! :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Ja, če pa so že dolgo poročeni z isto žensko in se le-ta stara z njim, si lajšajo vest s prepričanjem, kako se hočejo ločiti, ker nočejo biti poročeni z žensko, ki jo mož vara. ne bi vedel....se nikoli nisem ukvarjal z ekstremnimi športi.... :evilgrin: Življenje je prekratko, da bi ga ne jemala s humorne strani, veš. Pomaga. Tudi poročenim in neporočenim, pa ne več poročenim, pa tistim s končanim faksom ali brez, pa moškim, pa ženskam, ... na koncu je vsaka krava v temi črna. edini pravilen pogled na življenje če vprašaš mene... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 tis pa zih na filozofsko hodu :wacko: nope, napaka.....bečka-škola-smer-balkan....filozofska je za pussyje... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 ja sam res, kje ste vse? :unsure: še tistih par je zginl eh.... Maja333, maco47, motoristka7 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 maus, maco47 in Alla 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 :trance_27_notworthy: anja37 in Maja333 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 ja sam res, kje ste vse? :unsure: še tistih par je zginl eh.... :trance_27_notworthy: Saj bi počakal s komentarjem, pa ste se glih taglavne tri nabijačice lepo v vrsti pofočkale. Sicer je bilo forumskih vznemirjenk še veliko, recimo metuljcica46 se je zadnje case spet pojavla, Sanda7 je zgleda ze mal znucana pa ne nabija tolk ... No, skratka - za en vzorc vas je še, kšne bolj pretkane pa operirajo bolj v beckgraundu Maja333, DAMI34, Alla in 9 others 3 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Nas je vedno več maco47 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Ne dajmo se Alla, m147, maco47 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Saj bi počakal s komentarjem, pa ste se glih taglavne tri nabijačice lepo v vrsti pofočkale. Sicer je bilo forumskih vznemirjenk še veliko, recimo metuljcica46 se je zadnje case spet pojavla, Sanda7 je zgleda ze mal znucana pa ne nabija tolk ... No, skratka - za en vzorc vas je še, kšne bolj pretkane pa operirajo bolj v beckgraundu sam ta glavnga nabijača pa še zmer ne dohajamo glede znucanja pa.... če te niso učil, sam gume se loh znucajo, jezik se težko o backgroundu pa ne bi, k hinavščine pa ne maram brembo, DAMI34, casper7 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se