Akito Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami pred 34 minutami, Kugelschreiber pravi: Služili ga bodo drugače, in dobesedno? Nit ni nujno. ...ja, dokler bodo "tastari"v ozadju, ki bodo podpirali njihovo eksistenco. Ko te podpore ne bo več, pa bodo ostali prizadeti osebki, večinoma nezmožni furat dalje... 4
ftp Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami (popravljeno) pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Služili ga bodo drugače, in dobesedno? Nit ni nujno. kdo pa bo pridelal? Tudi če bodo zaslužili, če ni takih ki bodo kaj pridelali ali naredili, kaj bodo kupovali ??? pred 48 minutami, Akito pravi: ..ja, dokler bodo "tastari"v ozadju, ki bodo podpirali njihovo eksistenco. Ko te podpore ne bo več, pa bodo ostali prizadeti osebki, večinoma nezmožni furat dalje... ... in takrat nastane kaos Popravljeno pred 17 urami. Popravil ftp 1 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami Prou. Mi smo zadnja pametna stvar na tem planetu. Krasno nam gre, super smo zrihtali za mulce. 1 1
ftp Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami Nihče ne razume, če nasledniku preveč "olajšaš" življenje, mu na dolgi rok škoduješ. 4
franc Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 10 urami, Akito pravi: ...ja, dokler bodo "tastari"v ozadju, ki bodo podpirali njihovo eksistenco. Ko te podpore ne bo več, pa bodo ostali prizadeti osebki, večinoma nezmožni furat dalje... Niti ne. Pričakujejo, da jih bo živela "država" , ker so tako pomembni... Dokler so jim vzorniki razni kvazi umetniki, youtuberji, "vplivniki" in "sponzuruše" (v glavnem nekaj kar je prišlo do denarja brez dela) , je situacija (vsaj meni) jasna. Študenti, s katerimi imam opravka, se zelo potrudijo, da nihče ne dela več kot tisti, ki dela najmanj (niso pa več v moji pristojnosti in sem se s tem nehal obremenjevati, čeprav težko, ker njihovo (ne)delo vpliva na moje delo) . lp 3
Akito Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 1 minuto, franc pravi: Niti ne. Pričakujejo, da jih bo živela "država" , ker so tako pomembni... Dokler so jim vzorniki razni kvazi umetniki, youtuberji, "vplivniki" in "sponzuruše" (v glavnem nekaj kar je prišlo do denarja brez dela) , je situacija (vsaj meni) jasna. Študenti, s katerimi imam opravka, se zelo potrudijo, da nihče ne dela več kot tisti, ki dela najmanj (niso pa več v moji pristojnosti in sem se s tem nehal obremenjevati, čeprav težko, ker njihovo (ne)delo vpliva na moje delo) . lp ...je bilo mišljeno v tem kontekstu😉. 1
skalar36 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami (popravljeno) pred 14 urami, Kugelschreiber pravi: Služili ga bodo drugače, in dobesedno? Nit ni nujno. Ko sem 14 let nazaj delal stanovanje smo se za polaganje keramike prepiral z večimi ponudniki od 15-17 eur za kvadrat. Dons je 55, pa moliš in čakaš, da prideš na vrsto. Električar, vodovodar itd... čakaš, plačaš. Kdor se bo navadi ročnih spretnosti, bo v prihodnosti dobro služil, dobro bodo služili tud tisti na računalniških znanjih, čeprav AI... AI pa ne bo polagala keramike, odmašila sanitarij, popravila vodovd, nardila malico. Skuhala krompir, nardila omarco za čevlje, polico za rože... Že par let nazaj mi je frend, ki živi v USA rekel, da vodovodar samo da se pripelje pogledat računa 200 USD, dans je verjetno velik več. Pa pri nas postaja podobno. Ko sem začel v poslu, sem sem pa tja nabrusil kako verigo za motorko, nasalil kako orodje, nabrusil kak nož, popravil kakšno malenkost...za zraven. Dans, kr lepo služim na ta račun. Dnarja je dost...lenobe in neznanja pa tud. PS: Danes ima mladina glupe, brezvezne probleme. Normalno, če majo polno rit vsega. KO\ČE zmanjka hrane, te zebe in živiš pod mostom, se ti problemi naenkrat popolnoma obrejo v drugo smer. Starši umrejo, dediščina ponikne. Str si 40, 50, 60 ne znaš nič in si nesposoben...Depresija, tableti, životarjenje. Opis par znancev. Popravljeno pred 5 urami. Popravil skalar36 2
Kugelschreiber Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami @skalar36, danes ma mladina glupe probleme in spravla v depro tvoje 40-60 letne nesposobne znance? Al za kaj so zabluzli? Ipak pripadajo zadni supersposobni generaciji? Tle jez neham.
skalar36 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi: @skalar36, danes ma mladina glupe probleme in spravla v depro tvoje 40-60 letne nesposobne znance? Al za kaj so zabluzli? Ipak pripadajo zadni supersposobni generaciji? Ne nisi razumel. "Prve genercije", k so imele tele "glupe probleme" so dons stari 40, 50, 60. In so zgube. Ker se jim v lajfu ni blo treba za nobeno stvar potrudit, ker so bli starši provajderji. Dans pa dediščine več ni. Znanja, delovnih navad pa tud ne, za zgoraj naštete ljudi.
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Če crkne Tik tok, delajo skoraj samomore. Vsaka podobnost z mladino ko je umrl Elvis in so babe delale samomore, je zgolj slučaj. 1
franc Objavljeno pred 7 minutami Objavljeno pred 7 minutami Populacije, ki se je rodila z "zlato žlico v ustih, je bilo vedno nek procent. Samo v današnjih časih je ta procent "eksplodiral" . Tudi moji predniki (ena veja) so uspešno zasrali vse. Praded je bil "štacnar", birt in veleposestnik, imel je 8 otrok in ženo, ki je bila doma z graščine (čisto pravega gradu) . Za posledicami 1. svetovne ga je kmalu po njej pobralo in ženi (moji prababici) je v manj kot 10 letih "uspelo" (s pomočjo "dobrih" prijateljev in sosedov) zapraviti vse. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se