pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Ob 9. 6. 2025 ob 15:46, Ragezor pravi: ok, evo odlocil sem se da grem v Konjic gledat bunker startal bom iz Sibenika a je okrog se kaj fajnega za videt tko na hitro? kaksni zapusceni vojni objekti, kaksen dober razgled? kam iti jest? kje kupit marke? (prav danes so me na hrvaskem opetnajstili za 5 eur na bankomatu za dvig gotovine) v mostar ne bom sel, ker ne bo cajta 1. kdaj pa greš? Da se ne srečava? 🤣 2. Nikoli ne smeš dvigniti denarja iz bankomata, ki ima napis ATM na veliko. Tam ti zaračunajo 10% od dviga. Vedno dviguješ iz bankomata od kake banke (najbolj varni so bankomati pri bankah).
pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Ob 9. 6. 2025 ob 12:57, Kaldu pravi: Mostar - Kalinovik - Foča več kot pol je makadam (pa delovišče hidroelektrarne) ,čudovita panorama, na koncu obvezno pranje motorja Pred Fočo (preko mosta) imaš Antik restavracijo s prenočišči, ima bungalove... Aja? Po tej sem mislila jaz it.... mislim, saj mi makadam ni problem, samo hvala za info.
BRANE Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Če greš iz kalinovika proti konjicu, dodaj na gps most u kanjonu reke koritnice. Fantastični razgledi in malo manj fantastičen makadam.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se