pupa Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami Ob 9. 6. 2025 ob 15:46, Ragezor pravi: ok, evo odlocil sem se da grem v Konjic gledat bunker startal bom iz Sibenika a je okrog se kaj fajnega za videt tko na hitro? kaksni zapusceni vojni objekti, kaksen dober razgled? kam iti jest? kje kupit marke? (prav danes so me na hrvaskem opetnajstili za 5 eur na bankomatu za dvig gotovine) v mostar ne bom sel, ker ne bo cajta 1. kdaj pa greš? Da se ne srečava? 🤣 2. Nikoli ne smeš dvigniti denarja iz bankomata, ki ima napis ATM na veliko. Tam ti zaračunajo 10% od dviga. Vedno dviguješ iz bankomata od kake banke (najbolj varni so bankomati pri bankah).
pupa Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami Ob 9. 6. 2025 ob 12:57, Kaldu pravi: Mostar - Kalinovik - Foča več kot pol je makadam (pa delovišče hidroelektrarne) ,čudovita panorama, na koncu obvezno pranje motorja Pred Fočo (preko mosta) imaš Antik restavracijo s prenočišči, ima bungalove... Aja? Po tej sem mislila jaz it.... mislim, saj mi makadam ni problem, samo hvala za info.
BRANE Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami Če greš iz kalinovika proti konjicu, dodaj na gps most u kanjonu reke koritnice. Fantastični razgledi in malo manj fantastičen makadam. 2
Kaldu Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 16 urami, pupa pravi: Aja? Po tej sem mislila jaz it.... mislim, saj mi makadam ni problem, samo hvala za info. No, najbolj zanimivo je pa bilo, ko smo med potjo našli sveže stopinje medveda in njegov dr.. Potem smo peljali bolj skupaj...... Smer je Mostar, Nevesinje, odcep na R433, ta je do gradbišča HE makadam, od tam naprej pa asfalt. 2
pupa Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 7 minutami, Kaldu pravi: No, najbolj zanimivo je pa bilo, ko smo med potjo našli sveže stopinje medveda in njegov dr.. Potem smo peljali bolj skupaj...... Smer je Mostar, Nevesinje, odcep na R433, ta je do gradbišča HE makadam, od tam naprej pa asfalt. Jaz grem sama... To bo zanimivo 🤦♀️🤣🤣 pa glede na to, da grem sama tudi v Romunijo, bi morda res začela razmišljati o spreju proti medvedom, ker se jih kar bojim. pred 15 urami, BRANE pravi: Če greš iz kalinovika proti konjicu, dodaj na gps most u kanjonu reke koritnice. Fantastični razgledi in malo manj fantastičen makadam. Najlepša hvala za predlog ☺️
VS800 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Kje bi šou jutr ( sicer z avtom) do Banja luke....glede na DARS festivale na cestah....a so kakšne bl odročne ceste da nou gužve
Kaldu Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 3 minutami, VS800 pravi: Kje bi šou jutr ( sicer z avtom) do Banja luke....glede na DARS festivale na cestah....a so kakšne bl odročne ceste da nou gužve Po partizanki do Črnomlja, na Adlešiči, prehod Žuniči, Duga resa, Ladvenjak, Vojnič, Glina, Bosanski Novi, Prijedor, Banja Luka Če gužve, lahko v Vojniču greš na V.Kladušo. Druga opcija, iz Duge rese greš do Slunja, tam na Hađin Potok. Vse je odvisno od gužve na meji Hr-BIH. 2
VS800 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Drugač sem itak mislu kr do Zagreba po avtocesti, sam tm je učeri use stalo...
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 2 urami, pupa pravi: začela razmišljati o spreju proti medvedom, ker se jih kar bojim. sam to ni sprej za pod pazduho ps. ko si z motorjem ni panike, mal potrobiš, greš proti njemu. Načeloma se bolj skrivajo, ker te slišijo. Enako velja za pse. Znajo biti popadljivi, (bih, mne, ro). Mirne živce potrobit pa gasaaaa in pazit da ne gre pod prvo gumo. pred eno uro, VS800 pravi: Drugač sem itak mislu kr do Zagreba po avtocesti, sam tm je učeri use stalo... Do ZG lahko pokneš tudi čez Litijo, Zidani most...pa kak mali mejni prehod. 3
pupa Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 28 minutami, DAMI34 pravi: sam to ni sprej za pod pazduho ps. ko si z motorjem ni panike, mal potrobiš, greš proti njemu. Načeloma se bolj skrivajo, ker te slišijo. Enako velja za pse. Znajo biti popadljivi, (bih, mne, ro). Mirne živce potrobit pa gasaaaa in pazit da ne gre pod prvo gumo. Hahahaha saj to je problem, ker jaz bi ziher narobe obrnila, pa sebe našpricala 🤣🤣🤣 Pes me ne moti, imam take škornje, da me ne skrbi ugriz. Medo pa ma malo več moči 🫣 1
franc Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Škornji ti nič ne pomagajo, ker te lahko prevrne. Proti medvedom se pa ne kurći (na motorju je bolj malo možnosti, da boš kakšnega srečala, ker te prej slišijo kot jih ti vidiš). Če pa že, ne rini vanj, ker je verjetno medvedka in nočeš priti med njo in mladiče. Beg (če ti uspe držati hitrost nad 40-50 km/h) ali pa se potuhniti, je še najboljše. Pri psih pazi, da ti ne pride pod prednje kolo (posebno kadar jih je več na kupu) in pazi se bikov (znajo biti zaščitniški in te z lahkoto stresejo z motorja). Živina ima "veselje" hoditi in ležati na cesti, v obeh primerih je potrebna previdnost, ker so nepredvidljivi... Lp 1
Snečer Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 2 urami, VS800 pravi: Kje bi šou jutr ( sicer z avtom) do Banja luke....glede na DARS festivale na cestah....a so kakšne bl odročne ceste da nou gužve Treba pogledat, ker v času sezone odprejo tudi maloobmejne med cro in bih. (1.6. do 1.10) Imajo 20 maloobmejnih s Hrvaško. https://granpol.gov.ba/interactivemap/ in je potem zadeva lažja, za tiste ki poznajo... Hadžin potok torej opcija, kot je rekel gori kolega, torej iz Slunja ... in pa Pašin potok, isto Rastoke Slunja Tu sta torej dve maloobmejni opciji, odprto 24ur. https://karlovacka-policija.gov.hr/o-nama/sluzba-za-granicu/granicni-prijelazi-pu-karlovacke-27573/27573 https://www.jabuka.tv/donesena-odluka-o-prekategorizaciji-granicnih-prijelaza-s-hrvatskom/ Druga odluka se odnosi na privremeni međunarodni promet putnika preko stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet: Gabela – Gabela Polje I, Hadžin Potok – Bogovolja, Orahov Do – Slano, Kozarska Dubica – Hrvatska Dubica, Vaganj – Bili Brig i Drinovačko brdo – Slivno u trajanju od tri mjeseca, odnosno do održavanja naredne sjednice Mješovite komisije. https://www.google.com/maps/@45.1760778,15.7767032,3a,83.8y,52.7h,93.9t/data=!3m7!1e1!3m5!1shqojRI23Vhdr9J-dz7yLxA!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D-3.8958725315463028%26panoid%3DhqojRI23Vhdr9J-dz7yLxA%26yaw%3D52.70268319055534!7i13312!8i6656?hl=hr&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDYxNi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D ali https://www.google.com/maps/@45.0634274,15.7423511,3a,75y,136.75h,89.8t/data=!3m7!1e1!3m5!1sKRwSN7My7XCr84v81QEjUg!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D0.20000000000000284%26panoid%3DKRwSN7My7XCr84v81QEjUg%26yaw%3D136.75!7i16384!8i8192?hl=hr&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDYxNi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D 2
pupa Objavljeno pred 4 minutami Objavljeno pred 4 minutami pred 2 urami, franc pravi: Škornji ti nič ne pomagajo, ker te lahko prevrne. Proti medvedom se pa ne kurći (na motorju je bolj malo možnosti, da boš kakšnega srečala, ker te prej slišijo kot jih ti vidiš). Če pa že, ne rini vanj, ker je verjetno medvedka in nočeš priti med njo in mladiče. Beg (če ti uspe držati hitrost nad 40-50 km/h) ali pa se potuhniti, je še najboljše. Pri psih pazi, da ti ne pride pod prednje kolo (posebno kadar jih je več na kupu) in pazi se bikov (znajo biti zaščitniški in te z lahkoto stresejo z motorja). Živina ima "veselje" hoditi in ležati na cesti, v obeh primerih je potrebna previdnost, ker so nepredvidljivi... Lp V glavnem, baba ostani doma in potuj s prstom po zemljevidu 😉😁😁
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se