pupa Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami pred 1 uro, Joker pravi: Za BIH zelene karte ne potrebuješ. Črnogorci pa znajo biti kar trdi, zato se brez papirnate jaz ne bi podajal k njim. Zadnje čase občasno celo zahtevajo, da snameš čelado, kar pa sem res doživel samo pri njih. O, okej... Good to know.... Hvala ☺️
u-r-o-s Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami Tudi moje mnenje je da je bolje imet na balaknu vse te zadeve še vedno v papirnati obliki. 1
DAMI34 Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami pa prometno, da ga potem ne iščeš po žepih. 1
pupa Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 5 urami, DAMI34 pravi: pa prometno, da ga potem ne iščeš po žepih. To rečeš meni, ko sem prvak v iskanju stvari 🤦♀️🤣🤣🤣
pupa Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Pa še eno pitanje oziroma prošnja. Že 2014 sem se vozila dol ob reki Pivi, pa so bili taki tuneli v skalo. Kaj morda kdo natančno ve, kje se to nahaja (da bi mi dal lokacijo), ker bi šla spet tam, ampak nimam pojma lokacijsko, kje to točno je. (Slika za referenco, kaj točno mislim).
Tedybear Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami 13 minutes ago, pupa said: Pa še eno pitanje oziroma prošnja. Že 2014 sem se vozila dol ob reki Pivi, pa so bili taki tuneli v skalo. Kaj morda kdo natančno ve, kje se to nahaja (da bi mi dal lokacijo), ker bi šla spet tam, ampak nimam pojma lokacijsko, kje to točno je. (Slika za referenco, kaj točno mislim). Ne razumem te. Na sliki ti piše kanjon Pive, Crna gora. Sem šel na Google maps in ga našel v 2 sekundah.
pupa Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 4 minutami, Tedybear pravi: Ne razumem te. Na sliki ti piše kanjon Pive, Crna gora. Sem šel na Google maps in ga našel v 2 sekundah. 🤦♀️ Se posipam s pepelom. Sem samo reka Piva gledala... Na te napise na tiktoku ne dam veliko, pa bi očitno tokrat morala 🤷♀️ 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se