Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

no, jest mam 1999 letnik, TP sem lani delal... torej se pred 2005 ne vidimo :twisted:

če pa se vidimo in mi bojo merili hitrost, bom pa zanalašč dal 15/40 zobnike, da bo končna 140 :twisted:

Objavljeno

na tistih masinah pise max. 70km/h

Objavljeno

Teli valji so odlična priložnost, de si natančen zmerte končno :roll:

Objavljeno

zadnjič sm bil gori na tehničnem nič,hitrost je pokazala kao da :D 52.7 sam sm sam dal gasa mi je un znanc pustu,itak je blo preveč sam še nism dal do konca :D :D :D ,pol zadnja bremza premal delala,in zadnja luč se gre disko....

Objavljeno

jas pa mam letnik 2001 in mi tudi nix ne piše, ker sem pač rablenga kupo al zakaj, joj

jrko grema protestirat pred petovio avto ptuj :D

Objavljeno

Jaz sem se meno z enim policajem včerja , pa je reko da pogleda luči , bremze, pa avspuh--> menjaš za tisto urco pa je!!

LP Vsem

Objavljeno

Kaj mogoče ve kdo (tisti, ki ste iz Maribora), če že imajo pri AMZ tiste valcne za merjenje hitrosti :?: :roll:

Objavljeno

NEP

Pri šerbineku daj registracijo delat.

LP Vsem

• 11 let pozneje...
Objavljeno

No pa bom še v tej temi vprašal:

Eno vprašanje za vse mopediste/skuteriste:

Zanima me razlika med izmerjeno hitrostjo na TP in realno hitrostjo mopeda/skuterja na cesti (GPS, lahko tudi po števcu) in tolerance pri meritvi hitrosti na TP? Imam namreč skuterčka, ki gre po števcu nekih 47 km/h, realnih verjetno 42, pa me zanima do kolk se ga še lohk navije, da uradno naredi TP (ni težav s policaji)? Baje je bila včasih razlika tudi 15 km/h (zaradi neupoštevanja upora vetra).

V mojem primeru bi recimo skuter iz 42 km/h spravil na 49 km/h - realnih, policaj bi izmeril recimo teh 49 - radar ima pri teh hitrostih toleranco -5 km/h (v teoriji). Dosegel pa bi predvsem to da me nebi prehitevali kolesarji oziroma se šlepali za mano in bi dosegal mal večje hitrosti v hrib in iz hriba.

Na netu sem zasledil odločbo vrhovnega sodišča, kjer so lansko leto Aprilio 50 zaradi dosežene hitrosti 65 km/h na valjčkih poslali na razgradnjo (zaradi manjše vrednosti 11 let starega mopeda) + 400 € kazni zaradi predelave + 120 € kazni zaradi nedelujoče luči.

Hvala.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Imam pirjatelja, ki mu je na TP kazalo 50km/h pa ni bilo težav. Več kot to bi pomoje težil. :)

Objavljeno

Pred kratkim sem bil na tehničnem pregledu in sem vprašal koliko lahko gre skuter, da gre še skozi tehnični in mi je bilo odgovorjeno max.50 Km/h.

Objavljeno

Hvala to me je zanimal  :rolleyes:  Kolk pa je realen števec na TP? Oz. če na valjčih pokaže 50, to pomeni na cesti manj, več ali tam tam?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!