Kugelschreiber Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami 48 minutes ago, DAMI34 said: to je mene vprašal nekdo, ki se vozi z avtom, klima, masaža riti, ogrevani sedeži in volan... Kakšen užitek sploh je v vročini in mrazu, pa dežju se vozit z motorjem? Sem reku, zlo podoben, kot ga ma pes, ki glavo tiši čez okno avtomobila Pa sej ima prav. In vandrovec tudi. Za to so te debate tako brezpredmetne. Vsak ma svojo resnico.
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi: Pa sej ima prav. In vandrovec tudi. Za to so te debate tako brezpredmetne. Vsak ma svojo resnico. Nisem rekel, da ma prav ali narobe. Ampak, da ne ve
pupa Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 40 minutami, Kugelschreiber pravi: Pa sej ima prav. In vandrovec tudi. Za to so te debate tako brezpredmetne. Vsak ma svojo resnico. Pa pusti fante, da mi dajo vsa svoja mnenja in predloge in opozorila 😁😁 Men so full kjut 😉
MiNa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Iz kavča vsaka stvar zgleda čist "ajnfoh" Glede naslova teme pa tako... Zajebal so (smo) pa takrat, ko smo začel motorje vozit za "gušt". To spoznavam v zadnjih letih, ko sem se parkrat potepal po "vukojebinah", kjer je motor še vedno v 99 odstotkih potreba, ne pa za kot sem zapisal, "gušt". 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se