Skoči na vsebino

Malaguti Motorcycles

Priporočene objave

Objavljeno

Malaguti znamka je bila ustanovljena leta 1930 v Bologni. Začeli so kot proizvajalci koles, nato pa so se v 50. letih preusmerili na motorje in skuterje. Njihovi prvi modeli so bili mopedi, kot je "Express 49", ki so bili priljubljeni zaradi svoje ekonomičnosti in praktičnosti.

V 60. in 70. letih so se osredotočili na športne mopede in off-road modele, kot je "Cavalcone 50". Kasneje so se usmerili v proizvodnjo skuterjev, med katerimi je bil "Phantom" eden njihovih najbolj uspešnih modelov. Leta 2011 je podjetje zaprlo svoja vrata, vendar je znamko leta 2018 oživila avstrijska skupina KSR Group. Z njihovo pomočjo danes Malaguti nadaljuje s proizvodnjo motorjev in skuterjev, ki združujejo italijanski dizajn in sodobno tehnologijo.

Zato se Malaguti "THE SPIRIT OF BOLOGNA" vrača na slovenski trg z novimi in posodobljenimi modeli kjer se najde tut kakšen električar in več opcij 125ccm segmenta in seveda že dodobra preizkušeni in zanesljivi skuterji MADISON.

Preverjeni 125ccm agregati od Aprilije, odlična zasnova in izdelava.

Dobave iz Italije in Nemčije in 4 letna garancija.

Več posameznih opisov pa v naslednjih objavah.

madison-preview.webp

Malaguti_Drakon_white_2022_4.jpg

Malaguti_Dune_black_2021_smaller.webp

Malaguti_Dune_white_2021_right-side.jpg

Malaguti_Mission125_white_2022_r.jpg

Malaguti_XAM_2022_preview-1.webp

Malaguti_XAM_street_2022_preview.webp

malaguti_xsm_125_preview.webp

Malaguti_XTM-125_2022_front-side-right.webp

dune-.jpg

dune-full.jpg

dune-grey-new-1.jpg

dune-staender-detail.jpg

dune-tank-detail.jpg

Malaguti_XTM_Lifestyle_2023-1.webp

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Kje pri nas je to dobavljivo?

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 3 minutami, VS800 pravi:

Kje pri nas je to dobavljivo?

Trenutno na Dolenjskem (Novo mesto).

Je pa plan da se postavimo po Sloveniji tudi tekom mesecev. Isto velja za servis.

Smo v iskanju ustreznih zastopnikov.

Objavljeno

Mene najbolj moti (pri večini italjanskih garažnih fabrik) strašno slabo posodabljanje internetnih strani. Recimo uradnega zastopnika, ali zastopnika za Slovenijo sploh ni.

https://malaguti.bike/

Objavljeno

Zastopnik za Slovenijo smo sedaj mi (Mt-moto) vendar tega še ni zabeleženega na njihovi strani. 

Pa smo na začetni fazi vsega. Tako da s časom sledi slovenska stran in vse okoli tega. 

Bomo pa počasi morda ustregli tvojim željam 😊 in bomo boljši od Italijanov 🫡.

Objavljeno

Je to Dune 125, nizek sedež in prtljažnik zadaj? ...ta bi bil zanimiv

Ashampoo_Snap_2025_03.13_14h52m15s_002_.png.681b5ee5444eb6507a2bab7961aa1360.png

Objavljeno
pred 6 minutami, vandrovec pravi:

Je to Dune 125, nizek sedež in prtljažnik zadaj? ...ta bi bil zanimiv

Ashampoo_Snap_2025_03.13_14h52m15s_002_.png.681b5ee5444eb6507a2bab7961aa1360.png

Je tako. Zadeva je "full size", se pravi motor za odraslega.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 3 urami, ADVTeam pravi:

Zastopnik za Slovenijo smo sedaj mi (Mt-moto) vendar tega še ni zabeleženega na njihovi strani. 

Pa smo na začetni fazi vsega. Tako da s časom sledi slovenska stran in vse okoli tega. 

Bomo pa počasi morda ustregli tvojim željam 😊 in bomo boljši od Italijanov 🫡.

Slo jezik ni neki nujno pomembnega, dilerji so pomembni. Torej, da jih matična firma označi na zemljevidu. Drugače pa želim vso srečo pri prodaji, sej se poznava :P

Objavljeno
pred 12 minutami, ADVTeam pravi:

Je tako. Zadeva je "full size", se pravi motor za odraslega.

Jaz sem našel podatek za višino sedeža 790 mm, je kar nekaj manj od Aprilie RX. Čeprav je zame tudi 930 mm ravno prav, nižji je bolj pripraven za pogostejšo uporabo na kratkih vožnjah.

Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

Jaz sem našel podatek za višino sedeža 790 mm, je kar nekaj manj od Aprilie RX. Čeprav je zame tudi 930 mm ravno prav, nižji je bolj pripraven za pogostejšo uporabo na kratkih vožnjah.

Ja, RX je drugače usmerjen, tudi precej od tal. Dune bo prijeten "mini adv" čeprav v normalnih gabaritih. 

Ko bo možen ogled in testna vožnja vabljen.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• ADVENTURETIM

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!