tomy1234 Objavljeno petek ob 11:18 Objavljeno petek ob 11:18 V avgustu planirama pot po Romuniji -iščema družbo. 1
pupa Objavljeno petek ob 12:24 Objavljeno petek ob 12:24 pred eno uro, tomy1234 pravi: V avgustu planirama pot po Romuniji -iščema družbo. jaz krenem na pot 23.8. iz MB proti Romuniji.
DAMI34 Objavljeno petek ob 14:18 Objavljeno petek ob 14:18 oba prelaza je obvezno videti, zanimvi so še: 1. vsaj en grad: Hunedoara npr, gradov je itak malo morje 2. rudnik soli Turda pa še kup zadev, odvisno od začrtane poti če pa greš na prašne potke, ni za spustiti: strada Strategica , TET, ACT, cesta 704 do starega jezu, Horea-Belis, Padis- Icponor 1
BRANE Objavljeno petek ob 15:40 Objavljeno petek ob 15:40 Samo s pupo in kovetom si jaz na makadam ne bi upal, spljoh. 1
pupa Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Ob 27. 6. 2025 ob 17:40, BRANE pravi: Samo s pupo in kovetom si jaz na makadam ne bi upal, spljoh. Kak bedno.... Tak si probal biti zabaven, pupa pa ni niti odreagirala 🤷♀️ 🥴🥴😂😂 1
pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 7 minutami, BRANE pravi: Ampak tiste 2 cesti bi pa res rad naredil. Kdo ti brani? 🤷♀️ Pa še z mano ne greš....win-win situacija 😉
BRANE Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Zdj pa jočem. Samo zaradi tebe mi je romunija aktualna.
pupa Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred eno uro, BRANE pravi: Zdj pa jočem. Samo zaradi tebe mi je romunija aktualna. Vem ja... Life sucks 🤷♀️
Kugelschreiber Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami (popravljeno) 1 hour ago, BRANE said: Ampak tiste 2 cesti bi pa res rad naredil. Pejdi. Noben ne bo su namest tebe. Ce se ti ne da, je to druga stvar. Ni vikend izlet, ne. Ce sta tisti dve cesti transfagarašan in transalpina, se da postrikat v 4 dneh. Tork startal petk doma. drsal 1000km AC cez Budimpesto, spal, strtal na transalpino, spal, oddrgnil transfagarasan in se vrnil v izhodisce. Ob 5 ujutro pocvirnal domov. Zarad razlicnih casovnih pasov sem bil doma ze ob 14:00. Kolega je mel cajt, se je vracal po cesti cez srbijo, toplo priporoca se 57B in 67D. Po nesreci sva peljala tudi 7A, tako fajn, da sva jo prevozila v obe smeri! bil sem konc avgusta 23, ce nisva bila visoko na hribih je bilo ubijajoce. Za domov celo on, ljubitelj vrocine, pravi da je trpel. Popravljeno pred 2 urami. Popravil Kugelschreiber 2
BRANE Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Sem bil v romuniji od constance, pa rudnik soli, pa gradovi. Rudnik me je očaral. Žal pa zaradi pomanjkanja časa in interesa, sta transalpina in una druga cesta odpadli. In to bi še rad videl. Seveda bi rad obiskal tudi podeželje... Bomo vidli. Honda rabi pošten servis, moja malenkost tudi. Pa pupo prepričat...😈
vandrovec Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 13 minutami, BRANE pravi: Pa pupo prepričat...😈 V tej vročini bi ti šel z nepoznano žensko za več dni na potovanje 😊 Jaz sem bil tam še v mladih letih, leta 2017. Tiste dve cesti sva prevozila v enem dnevu plus prej in potem ter še vmes. Danes tega ne bi več prenesel, pa 40 vročine, zjutraj kava in potem do večera nič več, vsak večer pivo na pivo in čevpčiči ter podobno... Sem šel na pot kot da grem do naše obale, ne do Črnega morja, prišel iz tedenska oddiha na morju domov, naslednji dan pa na motor in proti Romuniji...
BRANE Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Pa sj se odpravlam tm kot tabolan srt. Mah, grem motor raje rihtat. Honda je še vsa prašna od velebitskih makadamov... 1
pupa Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro (popravljeno) Vandrovec, sovražim vročino, pa je do sedaj večina moto kolegov bolj jamralo nad vročino, kot jaz 🤷♀️ Brane, če bi rad mene spoznal, lahko tudi do MB prideš... Zakaj bi rinil v jebeno Romunijo... Pa btw, men gre večino folka po 48 urah (max) na živce... Zakaj bi si to delala, pa te zraven vlačila? Meni tega res ni treba 🤷♀️ Popravljeno pred 1 uro. Popravil pupa 1
BRANE Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Pupa, nisem čisto prepričan, da bi te rt spoznal. 1
DAMI34 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Ajd, zmenkarije so drugje, RO pa le odvozite, za zabavo se jo da. ps. v hribih, torej Transalpini in Transfagarasanu ni vročine preverjeno. Nekje zna pasti tudi toliko temp. da zračnike zapiraš, v dolini je pa 35C. pss. tole temo sem pustil, pa čeprav so že odprte na "temo Romunija", ker @tomy1234išče družbo. A se je kdo prijavil? 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se