cyc Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Ja mi smo bili, vidva sta pa lepo po ignorantsko odparadirala v smeri šuštarskega mosta. :angry: ;) :P :D Kako ... pogledala sva vse tam prisotne, opazila nic znanega ... in sla pac nazaj ;) @1: kaj sanjas, saj sva bila na 3M, samo ni bilo videti nobene znane duse ... :) Precej koma je blo vse skupaj hehe
Guest 1 Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Ja mi smo bili, vidva sta pa lepo po ignorantsko odparadirala v smeri šuštarskega mosta. :angry: ;) :P :D Kako ... pogledala sva vse tam prisotne, opazila nic znanega ... in sla pac nazaj ;) @1: kaj sanjas, saj sva bila na 3M, samo ni bilo videti nobene znane duse ... :) Precej koma je blo vse skupaj hehe vse jasno - bila sta skupaj :wub: :wub: ljubezenjeslepapress ps "koma" je relativen pojem posebej če o njej sodijo zaljubljeni tako kot včeraj se nisem nasmejal že 2 tedna
cyc Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Hehe :) Bi bil pa kdo tako dober da bi pomahal ce to ne bi pomagalo - zavpil prisel na plano in se pokazal :D Tko pa ... hja -> :wub: -> B)
Teya Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 SUZUKI! Tudi v drugo so bile slikice in zgodba zelo zanimive... Upam da me bo ata Ice še kdaj vzel zraven na obisk v OLP. Hvala Quota za prevoz nazaj.... bilo zelo zanimivo ;) . Vse žabare prav lepo pozdravljam! :wub: LP, Teya
marem Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Tudi včeraj nas je bilo kar nekaj na 3M samo večin brez mopedov,.....
marem Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Mene pa zanima če so časi, ko je bil prešerc čist poln, motorji po celem 3M, tko da je šla trola komi mim, mimo? Še lani se spomnim enga dne ko je blo na 3M ene 100 motorjev, zadnje cajte se stvari malo umirjajo :(
Dada Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Mene pa zanima če so časi, ko je bil prešerc čist poln, motorji po celem 3M, tko da je šla trola komi mim, mimo? Še lani se spomnim enga dne ko je blo na 3M ene 100 motorjev, zadnje cajte se stvari malo umirjajo :( Počakaj prvo sredo brez dežja, pa bo spet motorjev kolikor hočeš, saj je šank že postavljen in se bo tradicija nadaljevala. Sedaj pač še ni bilo pogojev za to; prej, ko je bil sonce, ni bilo pijače, včeraj je bila pijača pa ni bilo vremena, ko pa bo oboje združeno, bo spet VESELO :P
Ice Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 se opravicujem,ce sem sel komu vceraj na zivce.v OLP,drugje me ne zanima. :P :D suzuki,lepe slike. B) teya,plac se vedno najde.(panegregsupovedatpress) :)
Vrtnica Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Hja midva sva sla okol Samsare saj tam (kukr mam v spominu) ste se dobival s cycem sva sla okol ni blo nobenga znanga pa sva sla lepo nazaj. No sej se bom cez kaksen mesec spet prikazala na 3M
lojzi Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Hja midva sva sla okol Samsare saj tam (kukr mam v spominu) ste se dobival s cycem sva sla okol ni blo nobenga znanga pa sva sla lepo nazaj. No sej se bom cez kaksen mesec spet prikazala na 3M S tem novim avatarjem te ni nihče spoznal, mi smo iskal samo tisto gladko napeto ritko.... ;) B) :P
SiR Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 No sej se bom cez kaksen mesec spet prikazala na 3M Povej Noisu, da pravočasno napiše napoved na prvo stran :)
Vrtnica Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 No sej se bom cez kaksen mesec spet prikazala na 3M Povej Noisu, da pravočasno napiše napoved na prvo stran :) Uf ne ne on mora tvojo napisat da vemo da se ne smemo prikazat
vragica Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 se opravicujem,ce sem sel komu vceraj na zivce.v OLP,drugje me ne zanima. :P :D ... uf še dons nisem pršla k seb... ... ampak po doooolgem času vaju je bilo LEPOOOO videti ;) :P
Kiki Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Tolk je blo fajn.... :P ... super, super, superca.... suzuki... full si faca, da si se na tako dolgo turo odpravu solo... :) :P
suzuki Objavljeno Junij 19, 2003 Objavljeno Junij 19, 2003 Hola! Kakor sem slišal včeraj (in berem tule) vam je bilo kar všeč :) :D . Vsem hvala za obisk in pohvale. @ Kiki: hja, na izbiro sem imel samo dvoje - ali grem sam ali pa sploh ne grem. Hej, a je to sploh kakšna izbira??? No vidiš... :D B) Res pa je, da je SoloRiderska včasih težka, kajne :(
Hanzi Objavljeno Junij 20, 2003 Objavljeno Junij 20, 2003 se opravicujem,ce sem sel komu vceraj na zivce.v OLP,drugje me ne zanima. :P :D suzuki,lepe slike. B) teya,plac se vedno najde.(panegregsupovedatpress) :) Mislim da te letos sploh še videl nisem (no pa saj tebe nisem preveč pogrešal, bolj sem Ice lady ;) ) ampak kljub temu bi lahko rekla kako moderatorsko pa jo nisva. No mogoče pa jo bova kdaj v prihodnosti na vašem koncu. :rolleyes:
transalp Objavljeno Junij 21, 2003 Objavljeno Junij 21, 2003 Suzuki, hvala za res zanimivo in nadvse prijetno predstavitev poti. Takale solo vožnja res ni mačji kašelj. Nekje globoko v sebi imam željo po čem podobnem, pa sem preveč zapečkarski. Morda se bom nekoč vseeno odločil in napokal motor... No ja, najprej prvi korak - včlanitev k Solo Riderjem! :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Junij 26, 2003 Objavljeno Junij 26, 2003 Včeraj je bilo pa na 3M takole: Vreme je bilo proti večeru bolj klavrne sorte. Ampak se nismo dali. Prvi se je na dogovorjenem punktu zbral Broj 1, ki je postal sumljivo pogolten na 3M srede. Za hip sem ga pustil bingljati v negotovosti, nato pa sem se zbral tudi jaz. Posledično so se v krajših časovnih presledkih zbrali vsi, ki nase kaj dajo. Tudi NfR, s katero sva že od ranega jutra spletkarila Robycopu za hrbtom, ne vedoč, ali se bo vrnil z Grobnika. Nazadnje se je ipaq vrnil in se do neke mere zbral tudi on. Prav je tako. Broj 1 & SymRu sta pihala na dušo. Drug drugemu. Nihče se ni zgražal, ker smo pregovorno permisivni. Gveks je skoraj povzročil škandal. V en glas je kričal natakarici "Tiramelosu, tiramelosu!" in jo pomenljivo opazoval. Bogareva mu je prinesla sladoled, da se je malo ohladil. To je bila modra poteza, pravzaprav nepričakovano modra glede na visoke temperature. Aja, potencialnemu povzročitelju škandala sem seveda spremenil ime, da me ne bo tožil. Čeprav je vse res. Večer je minil v skoraj pocukrani harmoniji. Nismo se stepli. Niti med seboj niti z drugimi pasanti. Kljub temu, da smo spili enormne količine brozge. Potem smo se po nekem vnaprej dogovorjenem strateškem načrtu razkropili. Do prihodnje srede, kot ni pozabil poudariti Broj 1, preden se je razkropil. :)
Hanzi Objavljeno Junij 26, 2003 Objavljeno Junij 26, 2003 Nekateri smo pa v OLP sladki zob brusili :P :)
marem Objavljeno Junij 26, 2003 Objavljeno Junij 26, 2003 Včeraj je bilo pa na 3M takole: Večer je minil v skoraj pocukrani harmoniji. Nismo se stepli. Niti med seboj niti z drugimi pasanti. Kljub temu, da smo spili enormne količine brozge. PEPE ne deluješ mi ravno kot kak agresiven pretepač, se morda motim? Žal sem deklici obljubil da bova v sredo počela nekaj drugega zato sem jo peljal na sladoled :P, Prihodnjič,....
SiR Objavljeno Junij 26, 2003 Objavljeno Junij 26, 2003 Nismo se stepli. Niti med seboj niti z drugimi pasanti. Smo pa izdatno in izborno bevskali in šavsali po kokti :)
Priporočene objave