zdenko2006 Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 Pozdravljeni, malo sem dobil casa in sem se odločil predelati svojega tomos apn6 motor sem dobil podarjen od prijatelja. Gor imam bing13, 38mm l bat , mfpowe cobra, z peto brzino To naj bi bile neke info. Za pomoc zdaj pa motor ima probleme pri vsklonih na ravnini sicer gre 60 ampak v hrib se pa moc zguni intudi v drugi prestavi jajca hor ene 20-30 kar ni ravno lahodno ko se peljem s prijatelji k majo vsi itak krose 125cc plus ima kdo kaksen nasvet kako ga "po kmecko predelati" da se tudi naucim kaksen trik
DAMI34 Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 pred 12 minutami, zdenko2006 pravi: Pozdravljeni, malo sem dobil casa in sem se odločil predelati svojega tomos apn6 motor sem dobil podarjen od prijatelja. Gor imam bing13, 38mm l bat , mfpowe cobra, z peto brzino To naj bi bile neke info. Za pomoc zdaj pa motor ima probleme pri vsklonih na ravnini sicer gre 60 ampak v hrib se pa moc zguni intudi v drugi prestavi jajca hor ene 20-30 kar ni ravno lahodno ko se peljem s prijatelji k majo vsi itak krose 125cc plus ima kdo kaksen nasvet kako ga "po kmecko predelati" da se tudi naucim kaksen trik tule je sklop, skuterji in mopedi.
BRANE Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 Po moje imaš kaj zamašeno. Najbrž izpušni kaknal ali avspuh, če he aon darilo, pol ne more bit bugvekj. Mogoče samo predvžig. Frizirat ga, da boš lovil 125tke... Nima smisla. Profiji dobijo na tomosu max tam do 14 konjev, samo to so že hudehude investicijem pa nakoncu se vse lomi in zvija. Torej, tisto kar imaš preglej, nastavi in bi moralo bit ok. Z tem kar imaš, bi moralo letet že preko 70, po moje. 2 1
DAMI34 Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 pred 2 urami, zdenko2006 pravi: Tomos je moped kolikor jaz vem kolikor jaz vem si v pravi temi. pred 1 uro, BRANE pravi: Po moje imaš kaj zamašeno. Najbrž izpušni kaknal ali avspuh, če he aon darilo, pol ne more bit bugvekj. Mogoče samo predvžig. Frizirat ga, da boš lovil 125tke... Nima smisla. Profiji dobijo na tomosu max tam do 14 konjev, samo to so že hudehude investicijem pa nakoncu se vse lomi in zvija. Torej, tisto kar imaš preglej, nastavi in bi moralo bit ok. Z tem kar imaš, bi moralo letet že preko 70, po moje. se strinjam, 60ccm, večji frgazer pa je že lomilo "bokule". 1
zdenko2006 Objavljeno September 11 Avtor Objavljeno September 11 Bi mogoče ce bi brusil kapo za ene 0.5 do 0.8 pa 15mm bing ali delorto kej pomenu gledam na mal bol poc3n reci sam da je za podgurje mal bols haha (Hvala za hitre odgovire na temi )
vandrovec Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 Če ni vse usklajeno ne pomaga večji vplinjač ali izpuh, je potrebno prilagoditi tudi pretočne kanale in izpušne v cilindru. Pa to ni samo povečat, je potrebno tudi vedet kam razširit...
zdenko2006 Objavljeno September 11 Avtor Objavljeno September 11 Mogoce vi veste kako pa kaj se to dela ali pa ce me lahko usmerite na pravo stran ki daje navodila ce obstajajo
franc Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 Moped forum "Mopedist.si" Pa vzemi si čas, ne delaj na prvo žogo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se