Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Da, ne bo čveka po 1000 in 100 straneh, kaj je blo , zakaj in predvsem kako je z našim Mausom, kar odpiram temo. Vsaka informacija je dobrodošla, namreč vsi mu želimo, da se čimhitrej in s čimanj posledicami zmaže. 

Maus je imel nesrečo pri bajti (kontra gradbišču, pri odcepu pri spomeniku)  mal pred ridami v nedeljo dne 07.09.2025.  Verjetno je bil ura nekje med 14-15, ker ob 16h sem šel mimo dogodka nesreče in so sam še nekaj merili. Okvirna lokacija:image.png.35f3531ab781c3b9250fc0c094526ec1.png 

S posnetka njegove kamere je razvidno da mu je "kao odrezalo " zadnji konec tipa higsider. Ne bom se spuščal, v detajle. Mi sicer ne gre v račun zakaj....

Motor izleda dokaj cel, žal pa ravno obratno, on je trenutno v umetni komi zaradi, kot mi piše kolega:

Medenica, ledveni vretenc, vratni vretenc, leva, desna stran prsnega kosa zlomljena, pljuca poskodovana. Vcer so ga dal iz kome, da so vidl ce premika noge, pa nazaj v komo, ima v petek novo operacijo.

Te poškodbe niso mala malca. Verjamem, upam in držim pesti zanj. Okrevanje bo dolgo, a ko pride k sebi, bo zihr deležen mojega obiska, pa še kake gluposti mu moram ušpičit, ker tut on je hodu gledat kako so moja jajca velika, ko sem zmečkal rezervoar pri SXu. 

Kakorkoli, vse želje po čimboljšem, čimhitrejšem okrevanju lahko tudi tule zabeležimo, pa na koncu, naj to bere, ko se bo prebudi in bo nepokreten, ter mu bo dolgčas...naj si z vsemi našimi glupostimi pomaga krajšat čas. 

MAUS vsi držimo pesti zate!!! Ne nas pustit na cedilu, kdo bo "čist sam" na ridah, če se ti ne zmažeš? 

ps. stari, ko se zbudiš s kome je čist pravi moment, da naročiš nov moped :D

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
  • Žalosten 24
Objavljeno

Damjan, jaz sem bil na kavi na Molu v Postojni in je takrat bil tudi on tam. Ob cca 14.10 sta šla še z enim s CBR-ko proti Ravbarkomandi. Upam, da se zmaže.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Maus, upam, da kaj lepega sanjaš, ker jaz sem mel v komi same more. 😳

• Zmeden 1
  • Žalosten 1
  • Šokiran 1
Objavljeno

Odzagal zadnjo gumo, ima motor s ktrc, full mi je "zanimivo", šokantno, jezi me, da tudi njemu in to na ninji novejši,, pa bom napisal zakaj... Njegova bivsa ninja je isto skipala naslednjega lastnika, ker je neki zatajil tc, tudi ta oseba se je dobro poškodovala..

Upam, da se Milan reši iz tega sranja, brez negativnih posledic po zdravju za vnaprej 🙏

• Všeč mi je 3
  • Hvala 1
Objavljeno

Fuck, jaz pa na malci danes gledam če je kje...včasih se srečava :(

Objavljeno

Prjatu moj drži se,zmoreš ti to...

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno

Svi mogu osjecati fizicku bol, ali ne moze bilo tko biti legenda! 

• Všeč mi je 1
Objavljeno

po mojem tole razmišlja:

548072503_1348658463493420_7035046669048968694_n.jpg

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
pred 19 urami, DAMI34 pravi:

tudi jaz. 

Baje že sam diha in je pri zavesti, pa full upgrejdan.

so mogoče uporabili titan iz Ninje ...

Upajmo, da se čimprej vrne med ljudi, nesreča je pač, da se poklopijo vse negativne zadeve.

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!