DAMI34 Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 Da, ne bo čveka po 1000 in 100 straneh, kaj je blo , zakaj in predvsem kako je z našim Mausom, kar odpiram temo. Vsaka informacija je dobrodošla, namreč vsi mu želimo, da se čimhitrej in s čimanj posledicami zmaže. Maus je imel nesrečo pri bajti (kontra gradbišču, pri odcepu pri spomeniku) mal pred ridami v nedeljo dne 07.09.2025. Verjetno je bil ura nekje med 14-15, ker ob 16h sem šel mimo dogodka nesreče in so sam še nekaj merili. Okvirna lokacija: S posnetka njegove kamere je razvidno da mu je "kao odrezalo " zadnji konec tipa higsider. Ne bom se spuščal, v detajle. Mi sicer ne gre v račun zakaj.... Motor izleda dokaj cel, žal pa ravno obratno, on je trenutno v umetni komi zaradi, kot mi piše kolega: Medenica, ledveni vretenc, vratni vretenc, leva, desna stran prsnega kosa zlomljena, pljuca poskodovana. Vcer so ga dal iz kome, da so vidl ce premika noge, pa nazaj v komo, ima v petek novo operacijo. Te poškodbe niso mala malca. Verjamem, upam in držim pesti zanj. Okrevanje bo dolgo, a ko pride k sebi, bo zihr deležen mojega obiska, pa še kake gluposti mu moram ušpičit, ker tut on je hodu gledat kako so moja jajca velika, ko sem zmečkal rezervoar pri SXu. Kakorkoli, vse želje po čimboljšem, čimhitrejšem okrevanju lahko tudi tule zabeležimo, pa na koncu, naj to bere, ko se bo prebudi in bo nepokreten, ter mu bo dolgčas...naj si z vsemi našimi glupostimi pomaga krajšat čas. MAUS vsi držimo pesti zate!!! Ne nas pustit na cedilu, kdo bo "čist sam" na ridah, če se ti ne zmažeš? ps. stari, ko se zbudiš s kome je čist pravi moment, da naročiš nov moped 2 1 24
MartinGAM Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 Damjan, jaz sem bil na kavi na Molu v Postojni in je takrat bil tudi on tam. Ob cca 14.10 sta šla še z enim s CBR-ko proti Ravbarkomandi. Upam, da se zmaže. 2
Frenk 67 Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 Maus, upam, da kaj lepega sanjaš, ker jaz sem mel v komi same more. 😳 1 1 1
Popularna objava VS8002 Objavljeno September 12 Popularna objava Objavljeno September 12 (popravljeno) Maus zdela pa nis sam...usi smo s tabo...drži se!!! Popravljeno September 12. Popravil VS8002 11 1
Supertech Objavljeno petek ob 10:09 Objavljeno petek ob 10:09 Odzagal zadnjo gumo, ima motor s ktrc, full mi je "zanimivo", šokantno, jezi me, da tudi njemu in to na ninji novejši,, pa bom napisal zakaj... Njegova bivsa ninja je isto skipala naslednjega lastnika, ker je neki zatajil tc, tudi ta oseba se je dobro poškodovala.. Upam, da se Milan reši iz tega sranja, brez negativnih posledic po zdravju za vnaprej 🙏 3 1
MARE 65 Objavljeno torek ob 11:25 Objavljeno torek ob 11:25 Fuck, jaz pa na malci danes gledam če je kje...včasih se srečava
Popularna objava DAMI34 Objavljeno torek ob 15:10 Avtor Popularna objava Objavljeno torek ob 15:10 Ob 11. 9. 2025 ob 19:55, Frenk 67 pravi: Maus, upam, da kaj lepega sanjaš, ker jaz sem mel v komi same more. 😳 tudi jaz. Baje že sam diha in je pri zavesti, pa full upgrejdan. 9 1
kronik Objavljeno torek ob 17:59 Objavljeno torek ob 17:59 Svi mogu osjecati fizicku bol, ali ne moze bilo tko biti legenda! 1
Snečer Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami pred 19 urami, DAMI34 pravi: tudi jaz. Baje že sam diha in je pri zavesti, pa full upgrejdan. so mogoče uporabili titan iz Ninje ... Upajmo, da se čimprej vrne med ljudi, nesreča je pač, da se poklopijo vse negativne zadeve. 3
Popularna objava triumphator Objavljeno pred 14 urami Popularna objava Objavljeno pred 14 urami V ponedeljek sem bil pri Mausu. Imam tudi dnevno info kako je z njim. Operiral so vratno in ledveno vretence in speli rebra. Medenica bo na vrsti v četrtek. Je že sam dihal, vendar so mu spet dali kisikovo masko. Razume vse ( odkimava oziroma prikimava ), noge in roke premika. Tako da se bo dec izvleku. Smo pa bili skupaj v Postojni. Jaz sem šel proti Gorici on za Ljubljano. 6 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se