Skoči na vsebino

Android Auto/Apple Carplay mirroring ekrani

Priporočene objave

Objavljeno

Spet mal fantaziram. Uporablja kdo? Tale je lepo govoril o njej in se mi zdi dovolj ugodna, da se medi v kosarici. 

Objavljeno

O tem smo že nekaj razpravljali v eni drugi temi. Jaz sem nehal uporabljati nek podoben starejši model, ker je imel nekje slab connection in je prej ali slej padel v neskončno zanko resetiranja. Teh zadev je malo morje, delajo ok ali pa kmalu crknejo. Če kupuješ direktno (Aliexpress, Ebay, Amazon, .....) imaš ca 30-50% nižjo ceno, nosiš pa riziko ob napakah v glavnem sam. Meni se to ne da več, ker mi potem nekje 3 dan potovanja crkne.

Videl sem jih tudi pri italjanskem  Interphonu, cena jej x3. Ker so bili do sedaj vedno solidni, predvidevam da dobiš stestairano napravo in boljšo podporo.

https://interphone.com/products/interphone-ridesync-car-play-android-auto-per-la-moto

+ zadeva dela imaš večji zaslon > lažja uporaba. Ob nezgodi ti ostane glavna naprava (telefon) v žepu cel in na dosegu roke.

- operacije se izvajajo na telefonu s katerim je zaslon povezan, zato ti le ta solidno kuri baterijo (navigacija brez zaslonske osvetlitve)

o - osvetlitev je ok, razen ob izredno močnem soncu točno pod določenim kotom je vidljivost ok

o - namestitev je odvisna od mopeda, ožičenje moraš še vedno uredit tako da gre nekam kjer se napetost prekine ko motor ugasne, če se le da z zakasnitvijo (naprava nima lastne baterije, zagon ponavadi traja 10-15 sekund, tko da je zoprno če se ti zaganja vsakič ko zaganjaš mašino) 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
27 minutes ago, nejc74 said:

O tem smo že nekaj razpravljali v eni drugi temi. Jaz sem nehal uporabljati nek podoben starejši model, ker je imel nekje slab connection in je prej ali slej padel v neskončno zanko resetiranja. Teh zadev je malo morje, delajo ok ali pa kmalu crknejo. Če kupuješ direktno (Aliexpress, Ebay, Amazon, .....) imaš ca 30-50% nižjo ceno, nosiš pa riziko ob napakah v glavnem sam. Meni se to ne da več, ker mi potem nekje 3 dan potovanja crkne.

Videl sem jih tudi pri italjanskem  Interphonu, cena jej x3. Ker so bili do sedaj vedno solidni, predvidevam da dobiš stestairano napravo in boljšo podporo.

https://interphone.com/products/interphone-ridesync-car-play-android-auto-per-la-moto

+ zadeva dela imaš večji zaslon > lažja uporaba. Ob nezgodi ti ostane glavna naprava (telefon) v žepu cel in na dosegu roke.

- operacije se izvajajo na telefonu s katerim je zaslon povezan, zato ti le ta solidno kuri baterijo (navigacija brez zaslonske osvetlitve)

o - osvetlitev je ok, razen ob izredno močnem soncu točno pod določenim kotom je vidljivost ok

o - namestitev je odvisna od mopeda, ožičenje moraš še vedno uredit tako da gre nekam kjer se napetost prekine ko motor ugasne, če se le da z zakasnitvijo (naprava nima lastne baterije, zagon ponavadi traja 10-15 sekund, tko da je zoprno če se ti zaganja vsakič ko zaganjaš mašino) 

Res smo govorili, vem da je tebe hecala, ampak vmes je blo nek casa, morda so nove izkusnje drugacne.  Interphone...porkamotorka.  250. Zūmo XT se dobi za 350....spet nikoli konca hehe.  

Gledam kaj bi, ker je poceni rugged  po treh letih na pol neuporaben.  

Objavljeno

Ma anekdotične izkušne (mene) ne pomenijo kaj dosti. Statistika pa nam nikoli ne bo dostopna. Če te mika, kupi. Cena je dovolj nizka.

Za ostalo pa: izdelava je poceni, 25-30% procentov končne cene. Transport, zavarovanja, kontrola, podpora doda svoje. Ko kupujemo te zadeve se temu odrečemo, kupuješ direktno iz druge roke kar pač prinese riziko. Lahko greš direktno na Alibabo pa dobiš še ceneje. Enim se to izplača, drugim ne.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

jaz sem po izkušnjah @BIF vzel AOOCCI, res pa, da ga še nisem probal, ker čakam polnilni USB kabel....Garmina nekako nisem uspel osvojit..mi je bolj enostaven Apple Maps al pa Google...kaj čem....bom videl, dal sem pa 70 Eur  s senzorji tlaka....

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kugla tega ne bo vozil. :P

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno (popravljeno)
7 minutes ago, DAMI34 said:

Kugla tega ne bo vozil. :P

Vsake tolk nek pametnega napišeš :D

baje bo drug teden tukaj. 7 col. morda sem zafrknil, bi moral 5 inčno kupit, in jo pripet na pecelj ogldala. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno
pred 13 minutami, Kugelschreiber pravi:

Vsake tolk nek pametnega napišeš :D

včasih mam srečo :P

ps. še ena pametna 7 inč je veliko bolj pregledno od 5. Če že, vzemi luksuz varianto.

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!