johan Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Res sta lojz in njegov 999 nekaj ekstra na rondoju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 lep je tale 999, sem ga v munchnu jahal, sam izpuh mi je pa "ta star" velik boljs zgledal - sej se ga da tud tukaj gor dat :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Sigurno vem, da sta v MB dva 999. mhm -- slisala sem, da sta dva v Mb, pa nisem imela potrditve (tnx Lindo 8) ... pridem cimprej tudi preverit, hehe)). na slepo nisem upala to napisat. torej, popravljam: kolikor vem, so zdaj stirje 999 pri nas. :P ... in od teh sta menda dva naprodaj. model, ki je bil vceraj na Grobniku, res ni bil videti prepricljiv in z nestrpnostjo pricakujem 999, ki kmalu pride iz Akrapoviceve hise. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Sigurno vem, da sta v MB dva 999. .......z nestrpnostjo pricakujem 999, ki kmalu pride iz Akrapoviceve hise. Uuuuu a res? Me res zanima kako bo izgledal! Sicer pa Perla a ves da je se en cisto nov ST4s v Mariboru. Pa se tukaj na forumu nic ne pohvali :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 ...je se en cisto nov ST4s v Mariboru. Pa se tukaj na forumu nic ne pohvali :wink: Ga ima motosvetovec? Kdo je pa tako sramežljiv? :shock: :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 ... imam obcutek, da so teli dukatisti zelo sramezljivi ljudje :? ... le zakaj :shock: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 ... imam obcutek, da so teli dukatisti zelo sramezljivi ljudje :? ... le zakaj :shock: :twisted: :oops: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 aaaaaaaaaaja? ... zadnje case ugotavljam, da so toti pebi stajerci polni presenecenj 8) ... jaz se bom kar preselila! :wink: :oops: :D @kdorkolizesi, cestitke! zelim(o) ti, da srecno vozis svojega st4s ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Niet me je spet vznemiril z vprasanjem koliko je Ducatijev pri nas ... ze nekaj let govorim, da bom organizirala srecanje ducatistov -- da zahrumi kot se sika tudi pri nas :wink: ... no, bomo videli, kako se bodo vrtele zadeve, za zacetek pa lahko prestejemo ms-forumske ducatiste: 1. Desmo, 2. Hotschko, 3. Roly, 4. Aja, 5. A_je_to, 6. FP, 7. JanezD, 8. Ižanc, 9. Niet ajde klapa, dejte mi mal pomagat ... ducatisti javite se -- se kdo mogoce? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 A_je_to, FP :idea: :D JanezD :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 @A_je_to, a se kaj vozis? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Pravijo, da nikoli ni prepozno, če je poslano iz srca. A-je-to, res to, potem vse lepo, dobro in varno z Ducatijem kjerkoli se bosta potepala. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 a je to ČESTITAM :smilecolros: pa velikoooo varnih in sončnih kilometrov ti želim dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno April 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2003 A_je_to, FP :idea: :D JanezD :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno April 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2003 @A_je_to, a se kaj vozis? Zdaj ko je malo zahladlo (glej gorenjski vic o temperaturi :lol: ) nekako stagniram pri cca. 1100 opravljenih km. No ja, vceri me je nečak (5 let) nagovarjal da ga peljem - ura je bla 19.00 zuni pa ene 3 stopinje :P :lol: pa sem pristal da ga eno ulico zategnem hehe ... :shock: :shock: @Rocky & Looney: Hvala :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 :oops: :?: hehehehehe :D :D :D 8) 8) 8) priznaj naglas (no ja -- preko tipkovnice) :wink: :twisted: :!: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 1. Desmo, 2. Hotschko, 3. Roly, 4. Aja, 5. A_je_to, 6. FP, 7. JanezD 8. Ižanc 9. Niet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 pa saj vas je ko rusov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 pa saj vas je ko rusov :D ko makaronov !! avanti scuadra, mama mia, come grande ducati .....khm, krh, hrk, hkr,ee.. :shock: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Vem za enega novega novcatega ST4S, v prometni pa mu piše: znamka: ducati model: 996 HO!!!! ko je noveopečeni lastnik opozoril tetko, je rekla " Mi že vemo kaj delamo" In tak ma pač zdaj eden namesto tourerja po papirjih superbajka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Aja pa sva že dva. Jaz imam tud viraga 250 s tremi sedeži :shock: pa sem tud bedak izpadu na šalterju UE. sem rekel tud v redu. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 men pise d mam 20 kW, jih mam pa 25. sam zkva hudica pol ne pise 11, ce je ze narobe?? bi ga lazje prodal... :D :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 pa saj vas je ko rusov :D ko makaronov !! avanti scuadra, mama mia, come grande ducati .....khm, krh, hrk, hkr,ee.. :shock: :wink: :D pa ne, da se komu zdi, da premalo!?!? :idea: :roll: :P :twisted: :D :D jaz mislim, da ravno prav 8) -- redkosti so dragocene :wink: ... mi ze vemo, hehe!!! :P :D 1. Desmo, 2. Hotschko, 3. Roly, 4. Aja, 5. A_je_to, 6. FP, 7. JanezD, 8. Ižanc, 9. Niet ... isce se magicna stevilka 10 :!: :?: :?: :?: :arrow: p.s.: vsem *obozevalcem*, kot sta citirana, posiljam ducati poljube ... kaksen je okus itak ne veste ... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 hvala za poljube, tudi sam imam remek delo italijanov-gzzija, tako da mi poljubi s priokusom mediterana niso neznani :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se