bauca Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 1. Mir in slogo med narodi na svetu! 2. Zastonj bencin! 3. Pa zdele bi en mrzu pir! To so želje .... :shock: :) :) :) :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 želim si ,da bi mel znanje edwardsa in rossija :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Jst pa da bimeu največjjeeeggggggaaaaa tiča na svetu :D :twisted: pa še eno liziko bi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
diablo666 Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Jst bi si pa zaželu da se take objave zbrišejo ba da bi bil bog i batina :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 ena želja...da bi mela neomejeno želja......kako tipično babje :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 ena želja...da bi mela neomejeno želja...... To si lahko pa sama izpolniš :roll: :P :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Jaz imam tudi samo eno željo......(pa ne take kot Tejka.....) :roll: 8) 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Jaz imam tudi samo eno željo......(pa ne take kot Tejka.....) :roll: 8) 8) Alla včasih imam tudi jaz samo eno željo ampak to tri krat...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Jaz imam tudi samo eno željo......(pa ne take kot Tejka.....) :roll: 8) 8) Alla In to bi bilo ...... kaj ?! :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Jaz imam tudi samo eno željo......(pa ne take kot Tejka.....) :roll: 8) 8) Alla In to bi bilo ...... kaj ?! :shock: Ti pa si pravi Radovedni taček ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 In to bi bilo ...... kaj ?! :shock: Ja le kaj bi blo tazga, da je vredn počet tri krat :roll: :roll: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Ja le kaj bi blo tazga, da je vredn počet tri krat :roll: :roll: :roll: Dragi pionirji, UČITE SE, UČITE SE, UČITE SE je rad polagal na nežna srčeca tovariš Tito. On je že vedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 1 in 2. Zdravje 3. prostato od Drnovška. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 In to bi bilo ...... kaj ?! :shock: Ja le kaj bi blo tazga, da je vredn počet tri krat :roll: :roll: :roll: Marsikaj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Jaz imam tudi samo eno željo......(pa ne take kot Tejka.....) :roll: 8) 8) Alla In to bi bilo ...... kaj ?! :shock: Ti pa si pravi Radovedni taček ..... Radovednost je zdrava .... :roll: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pat Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 1. ljubezen 2. zdravje 3. denar Preprosto. 8) Če pa to ne bi šlo, pa: 1. denar 2. ljubezen 3. zdravje 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Jaz imam tudi samo eno željo......(pa ne take kot Tejka.....) :roll: 8) 8) Alla In to bi bilo ...... kaj ?! :shock: Da bi bila v življenju (vsaj približno) srečna....... :roll: 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Poznam izkušenega in uravnovešenega možakarja iz Toscane, ki pravi nekako takole: Salute senza soldi é giá mezza malattia. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Da bi bila v življenju (vsaj približno) srečna....... :roll: 8) Alla Mislim da ima vsak to željo .... ker če si srečn si pol najbrž zdrav,imaš po možnosti motor in npr. še denar .... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Želim si več, kot lahko prenese list papirja. Želim si več, kot lahko prenese eno uho. Želim si več, kot lahko prinese en zvezdni utrinek. Želim si to, kar si zaslužim. In to bom dobila, zato ne rabim treh želja.... Želje so za ljudi, ki nič ne naredijo, da bi kaj imeli. MI imamo, da si nam ni treba želeti........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Želim si več, kot lahko prenese list papirja. Želim si več, kot lahko prenese eno uho. Želim si več, kot lahko prinese en zvezdni utrinek. Želim si to, kar si zaslužim. In to bom dobila, zato ne rabim treh želja.... Želje so za ljudi, ki nič ne naredijo, da bi kaj imeli. MI imamo, da si nam ni treba želeti........ :twisted: :twisted: FILOZOF :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Želim si več, kot lahko prenese list papirja. Želim si več, kot lahko prenese eno uho. Želim si več, kot lahko prinese en zvezdni utrinek. Želim si to, kar si zaslužim. In to bom dobila, zato ne rabim treh želja.... Želje so za ljudi, ki nič ne naredijo, da bi kaj imeli. MI imamo, da si nam ni treba želeti........ :twisted: :twisted: FILOZOF :twisted: :twisted: mogoce pa PESNIK/CA :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Bobo, Maksipesfik - a lahk nehata nabijat in povesta tri želje? Jaz sicer o svojih željah tkole javno ne govorim, ker se morda potem ne uresničjo :oops: Kar pa lahko sam uresničim, pa itak poštimam :) In tam želje nimajo kaj dosti :) No, v startu že, potem pa je samo še realizacija :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se