pat Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Hmmmm. Samo za opcijo. Zadeva je zanimiva. Preverite sami. http://www.vizija3000.biz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Hmmmm. Samo za opcijo. Zadeva je zanimiva. Preverite sami. http://www.vizija3000.biz Predolgo traja. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno April 3, 2003 Deli Objavljeno April 3, 2003 Men je fajn :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 3, 2003 Deli Objavljeno April 3, 2003 Men je fajn :lol: tut men.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2003 Boboxsi .... si želim biti učitelica Angleščine .... :shock: .... svojo začetno pot sem že izbrala in upam da bo prava :) :roll: Lp biba Pozdravljeni! V vsakem primeru je po moje najbolje, da izberete poklic oz. izobrazbo, ki vas zanima. Dejstvo je, da nam služba včasih prerase čez glavo tudi v primeru, ko jo sicer opravljamo z veseljem.:roll:. Če pa jo že v naprej sovražimo :evil:, pa mislim, da je še toliko slabše. Odločitev je seveda v vaših rokah. Sploh pa, saj veste: 100 ljudi 100 čudi :) LP Jaša, Honky 1. Vem vem vem .... 2. Kaj ti mene vikaš al se men samo zdi ?! 3. Boboxsi ..... :oops: 8) :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno April 3, 2003 Deli Objavljeno April 3, 2003 Boboxsi .... si želim biti učitelica Angleščine .... :shock: .... svojo začetno pot sem že izbrala in upam da bo prava :) :roll: Lp biba Pozdravljeni! V vsakem primeru je po moje najbolje, da izberete poklic oz. izobrazbo, ki vas zanima. Dejstvo je, da nam služba včasih prerase čez glavo tudi v primeru, ko jo sicer opravljamo z veseljem.:roll:. Če pa jo že v naprej sovražimo :evil:, pa mislim, da je še toliko slabše. Odločitev je seveda v vaših rokah. Sploh pa, saj veste: 100 ljudi 100 čudi :) LP Jaša, Honky 1. Vem vem vem .... 2. Kaj ti mene vikaš al se men samo zdi ?! 3. Boboxsi ..... :oops: 8) :? No, torej moj odgovor je bil mišljen splošno, za večji krog bralcev tega topica tako, da moram priznati, da te nisem imel namena vikati. Na Tvojo željo pa lahko to tudi storim :D :wink: Sicer se ti pa sam zdi :wink: :wink: LP Jaša, Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 4, 2003 Deli Objavljeno April 4, 2003 Pozdravljeni! V vsakem primeru je po moje najbolje, da izberete poklic oz. izobrazbo, ki vas zanima. Dejstvo je, da nam služba včasih prerase čez glavo tudi v primeru, ko jo sicer opravljamo z veseljem.:roll:. Če pa jo že v naprej sovražimo :evil:, pa mislim, da je še toliko slabše. Odločitev je seveda v vaših rokah. Sploh pa, saj veste: 100 ljudi 100 čudi :) LP Jaša, Honky Hough Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se