Mustang Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Počekirajte tale link: http://magius.avtotehna.si/mensaforum/file...mindreader.html :shock: Da dol padeš! A je pri vas delalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 kako je to mogoče???????????!!!!!!!!!?!?!??!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 hmm, deja vu? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 men čist nč jasn...upam da tudi vam ne,čene se bom malce zamislil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Kako da vam ni jasno, saj je čisto preprosto. :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Ja, ubistvu je zadeva briljantno simpl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 ja... chebi, RAN, se strinjam z vama: zadeva je prov simpl 8) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 A ostalim pokvarmo veselje... mah neeeee.... mah qrc... izberte si 2x 0 pa ma da bo vse jasn. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Nč posebnega-en programčk, ki sproti generira slikco, ki je matematično pravilna, samo prava formula in oui zadeva bere misli :lol: in folk naseda :lol: :lol: :lol: . Tisti k hodte na računalniško oz. ste hodili bi to mogli vedet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 ...A je pri vas delalo? Sicer sem to ze prej videl drugje ampak rezultat je vedno tak, da slikica ni nikdar tista, katera bi po izracunu morala bit :!: :shock: .... A se to se komu dogaja :?: :? Sploh cudna (nedelujoca, vsaj pri men) zadeva :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Max. Jast ti zdele berem misli.... ....pejt raj spat. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Max. Jast ti zdele berem misli.... ....pejt raj spat. :wink: Amen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Zanimivo. Tko ket je blo že prej napisano, čist simpl fora :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Ma ni to že nekje taka tema ?! :roll: Interesantno vseeno .... je pa ful fora .... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Meni ni jasno. Mi lahko kd ood prijaznih poznavalcev razloži? Najprej sem mislil, da je trik v tem, ker s kurzorjem podzavestno označim cifro, pa očitno ni... Ker potem nisem diral miške (razen za kliknit) in je zmer uganu, ktero število sem uzel... Help!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Saj res :) ab=10*a+b .. torej, formula izračuna je (10*a+b-a-B)=9a .. in zdaj primerjamo znake vseh veckratnikov stevila 9, pa je vse skupaj že bolj jasno ;) Ob vsakem nalaganju so večkratniki drugacni, zato tudi 'drugacni' rezultati.. :) Še dobr, da poznam nekaj matematikov :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 ha ?! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Sicer sem to ze prej videl drugje ampak rezultat je vedno tak, da slikica ni nikdar tista, katera bi po izracunu morala bit :!: :shock: .... A se to se komu dogaja :?: :? Sploh cudna (nedelujoca, vsaj pri men) zadeva :? Max, po mojem ti ne znaš pravilno odštevat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 :( men pa ne dela - sam če 2x kliknem se "užge" en zelen kvadratek v sivem kvadratu HEEEELP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Meni je kar luštna zadevca... Lahko pa hitro vidiš, da so pri vsakem setu slikce poleg številk druge. In če si izbereš različne številke preden pritisneš kvadratek, lahko vidiš, da so rezultati isti. Ampak trik je v tem, da se ne poglabljaš, ampak prepustiš iluziji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 :roll: ali veste kaj je "Mensa" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 :roll: ali veste kaj je "Mensa" Top 1%.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 top 1% = napaka top 2,5% = ok :idea: njihova definicija IQ = napaka :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 ne dela. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 :?: Ice - a link ne dela, ali kaj drugega danes je ponedeljek in na ta dan sploh pa dopoldan dela zelo malo stvari in ljudi, razen moje ženke, ki je vedno v akciji :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se