Skoči na vsebino

so fu*kin depressed=(

Priporočene objave

Objavljeno

Now I see the times they change

Leaving us, it seems so strange

I am hoping I can find

Where to leave my hurt behind

All the shit I seem to take

All alone I seem to break

I have lived the best I can

Does this make me not a man?

pi es: sj poznate murphyja, ne??

vsi najboljsi so ze oddani... he's damn right! :cry:

Objavljeno
Murphyjeva filozofija

Murphy je pasteta oz. marmelada... :wink:

Filozofija je pa tisto, kar namazes na kruh :roll:

Objavljeno

so fuckin`..... :fist: :2gunfire: :bad-words: :drinking: :silly:

Objavljeno

I am hoping I can find

niso,niso oddani....verjemi.....nekateri smo veselo (ali pa končno,kakorkoli vzameš) "happily single"... :wink:

Objavljeno

I am hoping I can find

Welcom to the Club :? :twisted: :wink:

Objavljeno
NASMEJ SE!!!!

Mogoče te ravno sedaj opazuje nekdo, ki te ima rad!! :D :D :wink:

ja, monitor pa zwoćniki... :evil: :D

To malo težje.... v tem primeru te mogoče nekdo bere..... Think about it!! :wink:

Objavljeno

Jaz se bom kar strinjal z bmw-jem. Sem mislil, da je hudo, če si sam. Zdej ko pa sem spet sam (v smislu partnerske zveze), pa kar skačem od veselja. Tako, da je treba najti pravo osebo ali pa raje nobene. To pa lahko traja - you might have some fun in the meanwhile.

Objavljeno

I am hoping I can find

Zok, ne obupovat. Res, stvari se stalno spreminjajo. Enkrat na boljše, enkrat pa na slabše. Kaj od tega so, pa odločaš le ti. Sem si drznil pogledat na tvoj homepage in vidim, da si v krasnih mladih letih in da te čaka še ogromno lepih stvari. Vsaka stvar, ki se ti zgodi je šola :arrow: boš vedel za drugič in s tem si boljši in močnejši.

Moj nasvet je, da se ne zapletaš z nekom, ki je že oddan. Nikoli ne deluje. Stisni zobe in išči naprej. Ko boš našel, boš videl, da se je splačalo.

Konec koncev imaš pa motor - a si sploh lahko kdo predstavlja še boljši način kako preživeti prosti čas sam s sabo :P ?

Objavljeno

Sploh pa je naš Zok še malo premlad, da bi depresijo zganjal...

Objavljeno

I am hoping I can find

Idi na eno mrzlo mrzlo Lasko pivo, bos vida da bo boljse! :D

Objavljeno

niso,niso oddani....verjemi.....nekateri smo veselo (ali pa končno,kakorkoli vzameš) "happily single"... :wink:

Res je.... :wink: :D :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

aja?

Ja! :multi: 8) 8)

(Ali mogoče spet ne vem vsega o sebi?? :twisted: :wink: :lol: )

Objavljeno

Napaka: vsi so kot sekret, al so usrani, al pa zasedeni :wink:

Objavljeno

Rešitev je pa tudi da se na motor vsedeš in malo okol bluziš in probaš najdt eno dobro, blond, sexy, prsato, simpatično, visoko, dolgonogo ....deklico!! :D :D :D

Če bo pa motoristka pa še tok bolš!!Sam ne sme met hitrejše mašine od tebe k pol bo spet slabe volje!!! :twisted: :twisted: :D :D :lol: Pa srečno!!

Ciao,by Pero

Objavljeno
Rešitev je pa tudi da se na motor vsedeš in malo okol bluziš in probaš najdt eno dobro, blond, sexy, prsato, simpatično, visoko, dolgonogo ....deklico!! :D :D :D

Če bo pa motoristka pa še tok bolš!!Sam ne sme met hitrejše mašine od tebe k pol bo spet slabe volje!!! :twisted: :twisted: :D :D :lol: Pa srečno!!

Ciao,by Pero

Hej,pust mojo ženo prmer... :wink:

Objavljeno

Ciao,by Pero

Hej,pust mojo ženo prmer... :wink:

pero, kwa pa mislis d sn naredu??? :D :D :D zato pa zdle studiram o pomenu tele slikce na dnu mojga posta... :roll:

Kekec... ...mamo ti... (ne zene)... :D :D :D

Mustang, tvoj tazadn stavek (Konec koncev imaš pa motor - a si sploh lahko kdo predstavlja še boljši način kako preživeti prosti čas sam s sabo ) pravm js ze cel lajf, pa mi nben ne vrjame... :? kok je folk nesportn... :P

jebiga, bo treba prezvet, konc koncev mi je tta pupa dons rekla nj ji kj pisem (zato pa sn dobre volje). fu*k the free world 8) :twisted: !!

Objavljeno

jebiga, bo treba prezvet, konc koncev mi je tta pupa dons rekla nj ji kj pisem (zato pa sn dobre volje). fu*k the free world 8) :twisted: !!

Ok, to nisi imel mene v mislih, kajne??? :shock: :shock: :shock: :twisted: :wink:

Objavljeno

je rekla "i want some more"!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

BTW, Pupa, dobr nick mas!! :D

drugac pa v tistem trenutku nisn mel konkretno tebe v mislih... ...sj ne zameris, ok?? 8)

Objavljeno
Jaz se bom kar strinjal z bmw-jem. Sem mislil, da je hudo, če si sam. Zdej ko pa sem spet sam (v smislu partnerske zveze), pa kar skačem od veselja. Tako, da je treba najti pravo osebo ali pa raje nobene. To pa lahko traja - you might have some fun in the meanwhile.

yep,točno tako.....včasih se mi zdi, da bi človek lažje našel nedolžno 20.letnico sredi Ljubljane, kot pa pravo osebo....................pa tudi ko najde "pravo" osebo,so lahko okoliščine ali pa zadržki usodni.............tako da kakorkoli, motor je še vedno najbolj sigurna stvar.......

Objavljeno

Napaka: vsi so kot sekret, al so usrani, al pa zasedeni :wink:

lepota......potem bi moral biti jaz glede na gabarite že javni sekret............. :twisted: :wink:

....pa ne mislim na obiskanost, da ne bo pomote.........

Objavljeno

Ciao,by Pero

kako že gre tista narodna?..........

nekaj o svizcu,pa čokoladi,pa.....

pa o svinji,pa o koruzi..........

glede na tvoj opis,lahko tako najdeš samo še v sexy shop-u,ali pa v domišljiji.... :wink:

pero,bodi resen.........če naletim na žensko iz tvojega opisa,pa da je povrhu še samska,je zelo velika verjetnost, da ji ne fali samo dila v glavi, temveč cela omara!!!!!!!!!

PS: če najdeš kje tako, mi sporoči,..........pa ne rabi imeti motorja,...nisem zahteven... 8)

Objavljeno

Ampak tale smith&wesson reklama je pa vrhunska! Love it.

Andrej

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!