Pervy Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 jap danes je pa res en fucking depressing dan!!!! :cry: :x me ma da bi si cel dan navijal: "Break Stuff" Its just one of those days When you don't wanna wake up Everything is fucked Everybody sux You don't really know why but you wanna justify Rippin' someone's head off No human contact And if you interact, your life is on contract Your best bet is to stay away mother fucker It's just one of those days (CHORUS) It's all about the he says she says bullshit I think you better quit lettin' shit slip Or you'll be leavin with a fat lip. It's all about the he says she says bullshit I think you better quit talkin that shit It's just one of those days Feelin' like a freight train First one to complain leaves with a blood stain Damn right I'm a maniac You better watch your back 'cause I'm fuckin' up your program And if your stuck up, you just lucked up Next in line to get fucked up Your best bet is to stay away mother fucker It's just one of those days (CHORUS) It's all about the he says she says bullshit I think you better quit lettin' shit slip Or you'll be leavin with a fat lip. It's all about the he says she says bullshit I think you better quit talkin that shit punk So come and get it I feel like shit My suggestion is to keep your distance 'Cause right now im dangerous We've all felt like shit Been treated like shit All those mother fuckers that want to step up I hope you know I pack a chain saw I'll skin your ass raw And if my day keeps goin' this way I just might break somethin' tonight (2x) I hope you know I pack a chain saw I'll skin your ass raw And if my day keeps goin' this way I just might break your fuckin' face tonight Give me somethin' to break (2x) Just give me somethin' to break How bout your fuckin' face? I hope you know I pack a chainsaw (What!) A chainsaw (What!) A mother fuckin' chainsaw (What!) So come and get it (CHORUS) It's all about the he says she says bullshit I think you better quit lettin' shit slip Or you'll be leavin with a fat lip. It's all about the he says she says bullshit I think you better quit talkin that shit punk So come and get it ja ja tak dan je danes, pa še prekleti dež, da je motor v garaži :evil:
Zok Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 ua, stari, nisn edini k limpe nabija!!! :D :D To deli, Pervy, legenda si!! aja, se en komad se mi zdi full ok - KoRn - Alone I Break (pa sj majo itak skor vse dobre)!!
Pervy Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 ua, stari, nisn edini k limpe nabija!!! :D :D To deli, Pervy, legenda si!! aja, se en komad se mi zdi full ok - KoRn - Alone I Break (pa sj majo itak skor vse dobre)!! jap ampak dodatni problem je da nimam zvočnikov na comp. tako da si lahko samo pojem. jebi ga ko sucks, sucks big time! :evil:
Zok Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 How you gonna tell me where to skate, who to date, how to fuck, how to kiss, who to love, who to diss, how to live, what it is, somethin' gotta give, parents or the kids, it won't be the kids. It won't be the kids., we're talking shit, 'cause life is a 'biz, you know it is, everybody tryin' to get rich, god damn! All I wanna do is live, All I wanna do is live!! (Children of the KoRn)
Mustang Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Rešitev je pa tudi da se na motor vsedeš in malo okol bluziš in probaš najdt eno dobro, blond, sexy, prsato, simpatično, visoko, dolgonogo ....deklico!! :D :D :D Če bo pa motoristka pa še tok bolš!!Sam ne sme met hitrejše mašine od tebe k pol bo spet slabe volje!!! :twisted: :twisted: :D :D :lol: Pa srečno!! Ciao,by Pero Hmmm... a sem preveč zahteven, če bi dodal pri tem opisu še, da mora imeti IQ višji od povprečne dnevne temperature v Afriki in mora znati osnove poštevanke? Brez tega appendixa se mi zdi, da kaj od zgoraj naštetega lahko dobiš tudi v sex shopu za napihnt :shock: (pa še simpatična je zraven)
Pravokotar Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 ... probaš najdt eno dobro, blond, sexy, prsato, simpatično, visoko, dolgonogo .... ... a sem preveč zahteven, če bi dodal pri tem opisu še, da mora imeti IQ višji od povprečne dnevne temperature v Afriki in mora znati osnove poštevanke... contradictio in adjectum
RAF Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 vsi najboljsi so ze oddani... he's damn right! :cry: Napaka: vsi so kot sekret, al so usrani, al pa zasedeni :wink: Res je tako!!!! :onfire: Če boš samomor delal me vpiši v oporoko :twisted: :twisted: :!: :twisted: :!: Seveda dragi prijatelj, sem te že upisal! PODEDOVAL SI VSE MOJE KREDITE IN DOLGOVE!!!!!! 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :wink: :wink:
LuCy Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 Ma vsi neki depresirate ... jaz sem pa v nedeljo. Pol sem pa nabijala tapravo musko ene pet ur, da se je bajta tresla (kolk mam jst ene fajn sosede 8) ) pa še jaz sem se zraven drla pa me je minilo :lol: :multi: :onfire: :smilecolros:
chris Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 vidis, Lucy, ocitno si ubrala tapravo taktiko :lol: 8) vsi smo kdaj depresivni, ampak to obdobje (dan/ura/mesec/leto...) mine... sam treba se je trudit za to.. ce bos samo na to mislil, da si depresiven, bos padal samo se globje... ce si ze v dreku, se poskusi izkopat ven :roll: LP
chris Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 ... ce si ze v dreku, se poskusi izkopat ven :roll: LP Al pa potegni vodo!!!! :twisted: :roll: :idea: :lol: :lol: :twisted: :P
Pervy Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 motor je še topel in čaka na ponovno uporabo čez 1 h, sonce je, ma danes je prav lep dan :P
premza Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 Takrat zaihtiš, za tisoče ljudi, takrat zaihtiš in to še nisi ti, vate pride drobna, drobna ptica, ona sladko žalost zvabi ti na lica. Kaj jo je prignalo, odkod je le prišla, čisto noter vate jokat lastovka, kaj jo je prignalo, odkod je le prišla, čisto noter vate jokat lastovka. (Elda Viler)
Zok Objavljeno April 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2003 ej Zok... ne se sekirat zaradi deklin :) Jest tko pravim: una k me bo hotela, me bo dobila. Jest se pa ne bom nč trudu okol nobene (nič več...). Pa Aprilia rulz. Mene je moja 50ka dons skor skipala pri čistilni napravi Zalog :P hja, sj tole se mi je v celem lajfu sam 5krat zgodil (mislim tak, d je punca tud men bla ql, pa d sma pol hodla)... :? aprilia rulz - tocn!! ko sn ga kupvau sn na testni voznji mal na hitr saltu iz 2. v 3. prestavo (pa dezval je ko qrba), pa mi je na ravnem delu (okol 70 na uro sn mel not) zadn nel za pol metra vstran potegnal!!! :D :D :D jao, kak filing, za umret!!! :twisted:
pat Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 jao, kak filing, za umret!!! :twisted: Ja, in ..... :evil: Dons sem tečna. Bom kar tih. :evil: :evil:
bmw Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 jao, kak filing, za umret!!! :twisted: Ja, in ..... :evil: Dons sem tečna. Bom kar tih. :evil: :evil: ....pridna....sedi v kot in počakaj, da napad tečnobe mine......
Mustang Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 jao, kak filing, za umret!!! :twisted: Ja, in ..... :evil: Dons sem tečna. Bom kar tih. :evil: :evil: Mene samo zanima, če pat tako zgleda kot njen avatar. V tem primeru si lahko do mene tečna kolikor ti srce poželi :lol: (I like to be abused).
gebre Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Niste edini, če ste depresivni. Meni se dogaja to kar naprej. Pa sj bo kmal konc lajfa- edina tolažba. bl slaba tolažba :? :? depresija, depresija v očeh, depresja me spremla... LP by gebre
SiR Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 js pa Eminema, KoRn pa rammsteine, vcasih se bizkite... :? Zato pa ste depresivni in jezno... :?
SiR Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 PS: nehite že svoje depre gojit in zalivat s hranilno tekočino samopomilovanja... Mate srečo, da ste sploh živi. POmislite na vse tiste spermije, ki se niso razvili v človeka :)
Pervy Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 Mate srečo, da ste sploh živi. POmislite na vse tiste spermije, ki se niso razvili v človeka :) ...ker so eksplodirali "v roki"! :twisted: :wink:
AlterMann Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 Pa kaj hudiča sm rinu takrat v tisto kuglco. Mar bi šou mim. (I'msodepresedpress) :wink:
Zok Objavljeno April 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2003 ma je res blo treba mojmu fotru mamo polozit... :evil:
Ice Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 depresivci vseh narodov.......... mars na veter mozgane prepihat.
Priporočene objave