Skoči na vsebino

so fu*kin depressed=(

Priporočene objave

Objavljeno

Je premrzlo.......bom danes raje negovala svojo depresijo na toplem.... :?

Alla

Objavljeno

ehh, ne mors, no!! prid v Cele ob 14:00, zj ne vem al bo za golovcem al na strehi planeta tus, majo forumovci srecanje!! avtomobilizem.com forum mislim... ...se bo fajn!! pol v pondelk pa spet sola... :evil: :evil: :evil:

Objavljeno
depresivci vseh narodov.......... mars na veter mozgane prepihat.

...natanko tako, če veter ni dovolj močan, uporabite večji kaliber - odprite bolj lobanje...

:twisted:

:twisted:

Objavljeno
odprite bolj lobanje...

a si bral Zlocin in kazen??? :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno

a to je knjiga??? al se da to v videoteki sposodit??? :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D

Objavljeno

probaj pri norman mailer-ju,the nacked and the dead.

Objavljeno

BTW, The Naked and the Dead je tudi film Raoula Walsha, ampak ga verjetno ne bo lahko dobiti na kaseti, ker je le malenkost mlajši od mene in enako star kot HHV. (tudi HHVja ne dobiš zlahka na kaseti :arrow: )

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

torej, depresije je konec. :D

norm_tmp1.jpg

romanca traja natancno 2 mesca, 4 dni in pribl. 5 ur. :)

RAD BI POVEDU, DA SM SRECEN!! :OK: :OK: :OK:

srecen sem, ker imam punco, ki mi je res vsec, s katero rad prezivljam prosti cas, s katero se razumem, katera me razume, razume moje muhe in hobije, in ki mi vedno stoji ob strani! :wub:

z najlepsimi zeljami za vse, poln ljubezni, se od vas poslavlja Zok, en izmed najsrecnejsih ljudi na Zemlji!! B)

pi es: za grmovjem je karting steza! :)

Objavljeno

depra suks ... get a life ... B)

Objavljeno
pi es: za grmovjem je karting steza! :)

Pišuka, Zok!!! Če nas ne fopaš in je za grmovjem res karting steza, potem pa čisto verjamem, da je depre res konec. Forever! B)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

ja zok...tud kabel bi prerezala..si pomislu kako zelo okrnjen bi bil tvoj dostop do neta ce bi se tvoja mama odločila da ne bo več placevala racunov zanj???..........ampak to ni bil point....nevermind.

Objavljeno
Jaz sem vedla  :rolleyes:  :OK:

Zok ... VSO SREČO torej !!

Zdaj se pa že hvališ :lol1:

JA PA KAJ BI TI RAD ?! :blink: :? :kva1:

Sedmico na lotu, hamburger, cocacolo, Motorheade na mojem rojstnem dnevu, CBR600RR, eroplan na dizl, .... pa prosim na dom. B)

Objavljeno

pozabu si na registracijo pa bencin pa placane servise pa gume pa novo opremo v barvi CBRke pa trajnik na policiji za kazni, seveda ne na tvojem racunu... :)

Objavljeno
pozabu si na registracijo pa bencin pa placane servise pa gume pa novo opremo v barvi CBRke pa trajnik na policiji za kazni, seveda ne na tvojem racunu... :)

Bauca!!!!!!!!!! Beri Zoka, modrega moza, pa dodaj na seznam :yea2: . Na dom prosim, če me pa ni pa pocakaj....

lp DTW :devil:

Objavljeno
Jaz sem vedla  :rolleyes:  :OK:

Zok ... VSO SREČO torej !!

Zdaj se pa že hvališ :lol1:

JA PA KAJ BI TI RAD ?! :blink: :? :kva1:

Sedmico na lotu, hamburger, cocacolo, Motorheade na mojem rojstnem dnevu, CBR600RR, eroplan na dizl, .... pa prosim na dom. B)

Drugo in tretje bi šlo (hamburger in cocacola) ... ostalo pa ne morm pomagat :) :rolleyes:

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Če naslov teme štima, pol se lahko spluvam tukej. [depra boutique]

Moram nehat bit izbirčen s kom sem lahko prijatelj. V lajfu sem imel samo dva, danes pa je eden izjavil, da je moj koncept čist zgrešen :fight2: . Saj ne, da je to tako povedal, ampak razumel sem tako.

Ergo ne rabim nikogar, ker je vse v moji glavi.

Frend je oseba, ki ni eden od znancev ali (Rugelj:homoerotična družba pri šanku).

To je človek, od katerega ne zahtevaš ničesar in ga ne kličeš, ko kaj rabiš. (pika)

Frend ve, kdaj kaj potrebuješ, tudi če tega ne veš. In obratno. Pa tudi zakone bi in jih kršiš, če je treba. Ni pomisleka in debate.

Zdaj bom poslušal Salifa Keito. In pišem totalno neznanim kool ljudem (več/manj).

Svet je temnovijolčast in NE, ne bom pojedu Persena.

Saj člouk mi hoče samo dobro - zase se brigaj in neseobremenjevatzmano sistem.

Obupal jest bom ne.

Imam seveda tudi prijateljice, ampak imajo preveč smeti pod tepihom, pa gre komunikacija v glavnem vamesmerno. Pa to je čist v redu.

A res moram tole v javnost dat? Včasih sem v zvezek napisal, pol mi pa bivše žene to stran mečejo. Bolje, da je tukaj spravljeno v arhiv mojih napak, ki ga bom lahko kdaj prebral in še bolj znooooruuu.

Kakor koli, letošnje leto sem pričel v Ortobaru in jutri bom tudi tam.

Negujemo protokole in rituale.

Bljak.

Jutr bo slabš.

Nimam zimskih gum.

Objavljeno
...In pišem totalno neznanim kool ljudem (več/manj)...

:D :lol: :OK:

Kakor koli, letošnje leto sem pričel v Ortobaru in jutri bom tudi tam.

Ortobar pomaga. B)

Urbi

p.s.: Tut jaz mam letne gume. <_<

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

:cry: :cry: :cry: :cry:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

:devil: :devil:

:doze: :ph34r: :doze:

:kva1:

:cry: :cry: :cry: :cry:

depra dela...ne vem kateri kreten je rekel, da je zivljenje lepo????

Let's all get drunk tonight. (Hell yeah. ) I hope I don't fight with a punk tonight. (C'mon. )

Let's all get high tonight. Maybe nobody will die tonight. (C'mon, dance with me baby, c'mon. )

Let's all sell yell tonight. (Sling yay. ) I hope I don't go back to jail tonight. (Not tonight. )

Let's go to the club tonight. Find a man that wanna make love tonight.

Let's get dumb, drink some rum. Make my teeth and gums feel real numb.

We'll be thinking 'bout surviving while we're drinking and we're driving.

Hope I don't wreck when my vision gets blurry. Sober up looking at an all white jury.

Judge don't like no drunk like me. Punk might give me strike number three.

Cause when I'm drunk and when I'm high, I don't give a damn 'bout a DUI.

Let's just get lit, dance like a nitwit, try to talk to the women that we can't get with.

Me and my staff make everybody laugh. If the beer runs out, we can all go half.

It's Friday night. Got the perfect weather. Lets get drunk together.

It's Friday night, beautiful weather, let's get drunk together. (C'mon, y'all. )

Let's all get drunk tonight. I hope I don't fight with a punk tonight.

Let's all get high tonight. Maybe nobody will die tonight.

Let's all sell yell tonight. I hope I don't go back to jail tonight.

Let's go to the club tonight. Find a boy that wanna make love tonight.

:devil: :yea2:

Objavljeno

Nehite že s to kvazi-depro. <_<

Če bi mel resno, ne bo klele visel.

Pa poboljšite se B) B) ! Srečn!

Objavljeno

Hmmmm, a kej članarine pobirate v tem klubu al je 4 free ? :?

Objavljeno
depra dela...ne vem kateri kreten je rekel, da je zivljenje lepo????

če smo potemtakem vsi kreteni ... :(

Objavljeno
Če bi mel resno, ne bo klele visel.

kwa bi pa delal??

Objavljeno
Let's all get drunk tonight. (Hell yeah. )........

a to lahko delam tudi če nisem v depri (vauuu kako fensi se že znam izražat :naughty: ) oz. sem v semi-depri? :devil:

Objavljeno

jahhhh, ne vem kje si se tak dobro naucil fancy izrazat :naughty:

sicer pa TO lahko delas le, ce sem JAZ v takem stanju....za popivat...ker ne prenesem, ce kdo drugace misli in dela kot jaz... :devil: :lol1: :lol1:

@Robycop, srce od kdaj pa si ti tak resen :? :hmm: A je bila to obljuba, dana za NL 2004 :lol1:

:004

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!