Skoči na vsebino

so fu*kin depressed=(

Priporočene objave

Objavljeno
@Robycop, srce od kdaj pa si ti tak resen :?

Resnost je lepa čednost. B) B)

Booba, si že f redi? :004 Pa Zoke? B)

Objavljeno

So fuckin depressed?

Pih! Ko bi vi vedeli...

Objavljeno
So fuckin depressed?

Pih! Ko bi vi vedeli...

:friend1: :004

@Roby: ma itaq da sem ( za tiste par minut slabe volje imam pa itaq forum, da se na koga spravim :devil: :naughty: )

Objavljeno
V lajfu sem imel samo dva, danes pa je eden izjavil, da je moj koncept čist zgrešen :fight2: .

ze dva je veliko, ce gre res za prava prijatelja. tud js mam le dva prijatelja, na katera se lahko zanesem 100, ampak res 100%. in se mi zdi, da sem bogat. zanju bi tudi ubijal, ce bi bilo treba. isto je tudi v obratnem primeru. ce ti prijatelj rece, da je tvoj "koncept čist zgrešen", pol lahk gre za vec stvari - lahk da ni nikol bil tak dober prijatelj, kot si mislil, lahko da gre za hinavscino, slab dan, opojne substance :ph34r: , nerazumevanje, lazi s strani drugih, lahko je karkoli. pogovor pomaga. zelo pomaga. .)

Frend je oseba, ki ni eden od znancev ali (Rugelj:homoerotična družba pri šanku). To je človek, od katerega ne zahtevaš ničesar in ga ne kličeš, ko kaj rabiš. (pika)

Frend ve, kdaj kaj potrebuješ, tudi če tega ne veš. In obratno. Pa tudi zakone bi in jih kršiš, če je treba. Ni pomisleka in debate.

tisto je zena. :lol1: se strinjam. je pa prijateljstvo nekaj takega kot ljubezen - tezko ga je opisati, ker obstaja veliko vrst, stopenj,.......prijateljstva. kadar pa kdaj kaj rabim, poklicem ravno enega izmed mojih dveh frendov, pa ni vazno al rabim cede za posnet, jurja za posodit, kako informacijo, moralno podporo, tolazbo... ...in glih to je to, kar dela prijateljstvo, ker sem vesel, da lahko tud js kaj naredim za nju, ko onadva potrebujeta pomoc, in mi ni skoda reskirat par cedejev, 5 jurjev, pol litra olja al pa tri litre bencina za moja frenda. ta dva sta zame kot brata - pomagamo si, skupaj prezivljamo dobre in slabe case, itd. kaj se hocem boljsega? :)

Imam seveda tudi prijateljice, ampak imajo preveč smeti pod tepihom, pa gre komunikacija v glavnem vamesmerno. Pa to je čist v redu.

eh, dedi nismo za babe. :) sam eno punco poznam k ji lahk cist vse zaupam. pa je nisem v zivo videl ze od konca lanskega solskega leta. <_< moski nikol ne bomo 100% razumel zensk, zenske pa moskih ne.

Objavljeno

takole je na stvari: pravijo, da se depresija še poglablja in se vrača še močnejša, če jo posameznik neguje... skratka, tudi tole nabijanje v temi z naslovom "so funkin depressed=( vam ni v korist. Zato temo zaklepam.

Vsem prisotnim pa polagam na srce tole misel nekega velikega uma: "Ma, saj....srečni naj bodo. Mladi so, zdravi, vse je še pred njimi, samo mal pa morajo vseeno migat za to. Pa mal bolj pozitivno mislit...."

Ob tem istočasno opozarjam še na besede boštjanove stare mame, ki je rada rekla:" Dalj greš, dalj ti kažejo..." preneseno pa bi jih lahko apliciral tudi tukaj v smislu "bolj ko neguješ svojo nesrečico, bolj si nesrečko ..."

Zato ob tej svečani priložnosti tole temo tudi zapiram, v vaše dobro. Vse, ki želijo posvetovanje, priporočam bolj konkretne pogovore z bližnjimi in prijatelji, po potrebi tudi obisk usposobljenega zdravnika oziroma psihiatra (pa ne mislim dr. Phila oz. dr. Gregsa....).

Lep pozdrav, naj vam boh nakloni zdravja in veselja v letu 2004. Pa da bi bili uspešni pri reševanju križank :)

PS: ok, ne bom zaklenil. bi pa lahko. :)

Objavljeno

pri kakšni manjši oziroma blagi obliki depresije lahko pomaga da se človek malo izpove pa malo zateži prjatlom alpa tukaj na motosvetu zato je ta tema...

drugače pa meni pomaga da se ob takih dogodkih založim z delom in potem neham mislit na to......depresija je bolezen dolgočasja.....(ne se mi obest na to)

pa kdaj se grem na mofo usest .... ga malo užgem...dobim mravlince po hrbtu in depra je mimo..... :yea2:

Objavljeno

Veš kaj ideja spoh ni slaba, da bi tole zaklenu. <_<

jest predlagam drugo rešitev, da se vsi tisti ki so/smo v depri dobimo v nekem lokalu in se ga fejst nalijemo

tko bomo mel saj kej za počet - pe še o motorjih se bomo lahko zgovarjal...

ah jebiga :doze:

Objavljeno
jest predlagam drugo rešitev, da se vsi tisti ki so/smo v depri dobimo v nekem lokalu in se ga fejst nalijemo

ja in to bo prava rešitev...alkohol......alkohol te lahko še bolj pogrezne v to...raje se ga izogibajmo...

Objavljeno
ja in to bo prava rešitev...alkohol......alkohol te lahko še bolj pogrezne v to...raje se ga izogibajmo...

od nečesa pa je treba umret! :P

(joke!)

jest vem kaj bo pozdravl mojo depresijo

samo in edino

poletje

Objavljeno
pri kakšni manjši oziroma blagi obliki depresije lahko pomaga da se človek malo izpove pa malo zateži prjatlom alpa tukaj na motosvetu zato je ta tema...

drugače pa meni pomaga da se ob takih dogodkih založim z delom in potem neham mislit na to......depresija je bolezen dolgočasja.....(ne se mi obest na to)

seveda, in forum je tako zelo soebna in neposredna zadeva, da lahko perko njega vse te deprim variante rešimo? dvomim ...

najbolj pomagajo pogovori v živo z ljudmi, ki nas res poznajo in ki jim lahko po potrebi zaupamo tudi svoje najintimnejše zadeve... to nekakšen forum verjetno ni... in ej zato to javkanje "sem depresiven in se mi trga" tukaj zgolj nabijanje. dvomim, da komu kaj olajša, samo še eno točko več doda na lestvico depresivnosti.

saj veš - če hodimo okoli in govorimo "jaz sem depresiven jaz sem depresiven jaz sem depresiven" bomo depresivni... isto, če hodimo okol "jaz sem zaljubljen jaz sem zaljubljen jaz sem zaljubljen" - se zaljubimo, prej ali slej ...

edino nisem še probal okol hodit in govorit "jaz sem lep jaz sem lep jaz sem lep". sumim, da bi se mi prej ali slej nekdo res smejal :)

glede depresija=bolezene dolgočasja... thundy, kaj naj rečem, prav ponosen sem nate... za tole misel si pa prav posebej pohvaljen :yea2: :OK: plačam pivo ob priliki v imenu vseh depresivcev tega sveta :D

Objavljeno

Ker že govorimo o depresiji, bi jo bilo mogoče dobro bolje definirati, saj ne smemo mešati trenutnega razpoloženja z bolezenskim stanjem.

Imam pa tudi psihološke instrumente, ki (vsaj približno) pokažejo depresivnost pri človeku - v smislu ali je normalno/povečano/bolezensko...

Če koga to zanima, naj pove... bomo pa uvedli motosvetovo psihološko testiranje :lol:

Objavljeno
glede depresija=bolezene dolgočasja... thundy, kaj naj rečem, prav ponosen sem nate... za tole misel si pa prav posebej pohvaljen :yea2: :OK: plačam pivo ob priliki v imenu vseh depresivcev tega sveta :D

zdej ne vem al me jebeš in moram past v depresijo, al misliš resno in si me ven zvleku.... :P ;)

Objavljeno
Če koga to zanima, naj pove... bomo pa uvedli motosvetovo psihološko testiranje  :lol:

No, daj....naredi test, da se stestiramo in vidimo kolk (če sploh) smo normalni.... :lol: B)

Alla B)

Objavljeno
No, daj....naredi test, da se stestiramo in vidimo kolk (če sploh) smo normalni.... :lol: B)

Alla B)

ah, yst tega ne rabim...vem, da nisem 'normalna' in mi je to cist vsec...ze tak al tak jih je prevec...

Objavljeno
Če koga to zanima, naj pove... bomo pa uvedli motosvetovo psihološko testiranje :lol:

dajmo. in potem bo pod avatarjem pisalo, al je človk depresivc, zlovoljnež, lenoba, normal al pa super-normal :D

Objavljeno (popravljeno)
ah, yst tega ne rabim...vem, da nisem 'normalna'  in mi je to cist vsec...ze tak al tak jih je prevec...

definiraj "normalno"! :)

kakšni manjši oziroma blagi obliki depresije lahko pomaga da se človek malo izpove pa malo zateži prjatlom alpa tukaj na motosvetu zato je ta tema...

sej zato je pa fajn met frende!! :004 :004 :004 :)

Resnost je lepa čednost. B)  B)

Booba, si že f redi? :004  Pa Zoke? B)

JA!! :kva2: :kva2: :kva2: :afro1: :OK: :wub: :yea2:

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

Yst sm tut spet. :? :unsure: :huh:

Depresivna. :cry:

Verjetno me od tega tut želodec boli. :?

A ma kdo kakšne podobne izkušnje V TEH DNEH? :hmm:

:kva2:

Objavljeno
definiraj "normalno"! :)

aja?!?!! zdej, ka si pa mal k seb prisel, bos pa ti pameten al kaj :? :hmm:

dragi moj Zok, glede na obnasanje in okvirne norme ter moralne vrednote, ki jih ima nasa druzba...ki si ne upa biti to kar so in cutit to kar si zelijo ( pa ne me sprasevat, kako to vem...oz. kaj so te norme, pravila obnasanja itd., ker kar naprej poslusam to od okolice...upam, da mi ni treba definirat 'okolice')...je pac to za njih kao normalno tako obnasanje, da si sledijo v dejanjih in vedenju, da slucajno ne bi izstopali in bili prikrajsani za jave pohvale in klanjanje...men se pa to ne da...ker pac cutim drugace in se mi ne zdi vredno se delat nekaj drugega...saj je zivljenje prekratko...( pa o tem bi lahk ful zafilozofirala...pa nima casa )...

po drugi strani pa mislim, da je itaq vsak malo usekan po svoje in da le redkokateri to upa pokazat tudi javno...meni osebno pa se zdi to car zivljenja in minglanja :D :wub:

vec pa drugic, ko mi ne bodo kle na sihtu za hrbtom stal in se kremzili :kva2:

:004

Objavljeno (popravljeno)

...Vse vidim takšno kot nekdanje dni,

smejoč se, zmeden, s solznimi očmi,

povsod spoznavam svojih sanj sledove,

ki so v oblakih zidale gradove. ...

Carducci

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

so fuck..... depr.......

zakaj? ker bi moral delat pa ne morem do računalnika, ker je samo en računalnik opremljen z corel draw ali računovodskim programom kar sta trenutno nujni stvari ki jih rabim. in zdaj naj se potikam okoli in iščem podobne brezdelneže da z mano pijejo kavo, potem pa lahko delam cel popoldan in celo noč če hočem da je končano. najrajši bi se ga šel napit ( pa še tak lepi sonček je zunaj) pa morem nažalost zvečer v MB na sestanek na katerem morem bit OK. :angry:

Objavljeno
A je lahko bit brez razloga v depri ?

.)

Aha, in ta je najhujša :friend1:

Objavljeno
A je lahko bit brez razloga v depri ?

.)

Je, kadar je VSE v k... :doze:

Ampak jutri bo že vse drugače :D

Objavljeno
Je, kadar je VSE v k... :doze:

Ampak jutri bo že vse drugače :D

Zakaj pa šele JUTRI? :fight2:

Točka moči je vedno v sedanjem trenutku

je rekla zdepresirana Manuela in ostala živa. :doze: :ph34r:

Objavljeno

Nič ni v kurcu.

Sam vse mi totalno dol visi.

Tud za BMK ne najdem več energije.

:cry:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!