dave the wave Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 :cry: Ah kurc sej sem vedla, pa sem se že mal veselila :( Ne obupat!!!! Še je možnost, moraš samo predložit potrdilo o opravljenem izpitu priganjača veslačev na galejah, kar pa sigurno imaš :)
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 A za kipec........statuo za na kamin....ZOK LETA ste že našli motiv???????? Predlagam PETUNIJO......k je tko nežna!!!!!!!
cartika Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 :xx: Forumsko odpravljanje depresije. Npr: Št 1/500 Dajte še kakšne antidepro prijeme napisat... saj vidte..začela sem z 1/500..... O nagradah, svetovalcih, preobrazbah, .....pa sproti..... :kva2:
dave the wave Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Dajte še kakšne antidepro prijeme napisat... saj vidte..začela sem z 1/500..... O nagradah, svetovalcih, preobrazbah, .....pa sproti..... :kva2: To mora Vale prijavit :) , ona je glavni terapevt....
cartika Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 2/500: en dober party :yea2: Zok, ne moreš ti pisat o prijemih.... ti si bolnik in prijemi bi lahko bili zelo pristranski in bi zadevo še samo poslabšali... :devil: :devil: :devil:
Vale Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Vsi depresivci teh dežel, naj mi nekdo najprej skuša čim bolj preprosto razložit kaj depresija sploh je ... jaz namreč ne vem ...
SiR Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Zok, ne moreš ti pisat o prijemih.... ti si bolnik in prijemi bi lahko bili zelo pristranski in bi zadevo še samo poslabšali... :devil: :devil: :devil: poleg tega mora lepo tiho bit, ker ga bomo na koncu podelili kot glavno nagrado :P
SiR Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Vsi depresivci teh dežel, naj mi nekdo najprej skuša čim bolj preprosto razložit kaj depresija sploh je ... jaz namreč ne vem ... smo že vse razložili ... tut ti si konstruktivno prispevala v tisti debatu ... "Depresija" se mi zdi je bil naslov ...
Manu Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Vsi depresivci teh dežel, naj mi nekdo najprej skuša čim bolj preprosto razložit kaj depresija sploh je ... jaz namreč ne vem ... Lej, to je tko...... se zjutraj zbudiš in kar naenkrat se ti ne da iz postle vstat in si vrtaš po možganih, kaj te boli, da lahko ležiš in potem te res začne bolet in potem kar ležiš in ležiš in ležiš in se smiliš samemu sebi, vse je črno, brezveze, zdi se ti, le zakaj se morm tko matrat, ker je itak brezveze, potem se začneš spraševat, zakaj bi sploh še kej počel, ker bo itak konc sveta in bi blo mogoče še najboljš, da se kar skoz okno vržeš al pa par tablet požreš, potem še kar naprej ležiš in se ti zdi, da te nihče ne mara, da so vsi čudni, po eni strani veš, da narobe razmišljaš ( lažja oblika) ampak se teh misli enostavno ne morš rešt, ker ti prestreljujejo možgane levo in desno, v ustih imaš slab okus, v lobanji ti bobni in mravlje ti lezejo po hrbtenjači, velika hudobna pošast ( depresija) pa preži nad tabo in samo čaka, da te bo vsega pogoltnila, in ko že misliš, da je to to, da se ti bo kar utrgalo, se ne zgodi nič, lahko si samo še naprej bolj žalosten, čuden, to lahko traja dneve in dneve, tedne, morda celo mesece in lahko se slabša, če nisi dovolj močan, da to ustaviš, ustavit se da na različne načine, tako, da najprej nekomu, ki mu zelo zaupaš odkrito poveš, kako se počutiš in te ta oseba razume in stisne in ti ne reče, da si fuknjen in da morš v bolnico, nato, ko, zmoreš to, vseeno lahko greš še do zdravnika, ker je brezveze, da se matraš, ker obstajajo čist nedolžni kemični zvarki, na katere se ne navadiš, ti pa pomagajo prebroditi črne dni, potem se s pomočjo kemije ( izključno s trdno voljo se ne da) spraviš skup in ugotoviš, da je svet vendarle za to, da si tudi ti na njem, da je na trenutke zelo krasno in oh in sploh, da itak ne bi blo tako, če tebe ne bi blo, da je lepo, če znaš smučat in da ima to svoj pomen, da bi lahko poklical stare prjatle in jim povedal, da jih imaš rad, da sonce sije na vse in za vse in da ..... in če potem nadaljuješ in vsak dan ekstremno tako pozitivno misliš, postaneš MANIČEN :blink: :ph34r: p.s. Ko včasih ob prebiranju foruma tudi razmišljam :) , dobim občutek, da smo vsi po malem manično-depresivni. :)
Zok Objavljeno Februar 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 poleg tega mora lepo tiho bit dej mi kaj lazjega ukazi... ...recimo naj neham dihat... :xx: :D
dave the wave Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 poleg tega mora lepo tiho bit, ker ga bomo na koncu podelili kot glavno nagrado :P Predlagam, da ga pred podelitvijo SamDaPihlja in Mr.E spolirata, ona raca na NFS se je ful svetla :) Felgnsprej dela čudeže :lol1:
Vale Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Manu :kva2: :kva2: :kva2: zdej sem čist zaskrbljena ratala :P ... jaz sem cel januar med tednom, ko sem iz službe prišla na kavču ležala in nič delala in nič razmišljala, pa sem mislila, da sem zgolj lena ... zdej pa vidim, da sem bla v depresiji :kva2: :kva2: :kva2:
Zok Objavljeno Februar 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 grem nazaj oklep kitat... ...mogoc sm pa pogruntu novo antidepra metodo?? :doze:
cartika Objavljeno Februar 19, 2004 Opozori Objavljeno Februar 19, 2004 grem nazaj oklep kitat... ...mogoc sm pa pogruntu novo antidepra metodo?? :doze: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN? :kva2: :kva2: :kva2:
Zok Objavljeno Februar 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2004 laufa. :OK: :OK: :OK: zdej morm pa pogruntat se depra-metodo, da se bo moje stanje nazaj normaliziralo... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :P
Manu Objavljeno Februar 19, 2004 Opozori Objavljeno Februar 19, 2004 Manu :kva2: :kva2: :kva2: zdej sem čist zaskrbljena ratala :P ... jaz sem cel januar med tednom, ko sem iz službe prišla na kavču ležala in nič delala in nič razmišljala, pa sem mislila, da sem zgolj lena ... zdej pa vidim, da sem bla v depresiji :kva2: :kva2: :kva2: No vidiš...jest sm tut mojmu to razložila... je reku zadnč,( ko sem se lih za par minut vlegla popoldne) : "de se ti nau kauč na rit prlepu".... :cry: V bistvu sem bla pa v depresiji in sem miselno reševala svet pred ptičjo kugo... :ph34r: Še dobr, da sem kmalu rešla vse. B) Bog ne daj, da bi morala še s kaučem na rit prleplenim okol hodit. :kva2:
SiR Objavljeno Februar 19, 2004 Opozori Objavljeno Februar 19, 2004 depresijo črtam os seznama, zato temo zaklenemo. Bolje preventiva kot kurativa.
Priporočene objave