Virko Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Virko, katere barve R6 pa imaš? Dva stalno videvam po nm, ki se vozita skupaj, eden z rdečo in eden z modro. ← Jaz imam rdečo R6, kolega pa plavo R6, tako da sigurno videvaš naju, ker gremo dostkrat čez NM :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno September 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2005 za vikend sta dve varianti: - bikeweek na faaker seeju - kočevski medvedi bad pit, si že zrihtal dopust? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno September 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2005 Virko - ja , potem sta vidva. Saj zdaj vidim da imaš v avatarju rdečo R6... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Za vikend je pa nekaj napovedano slabo vreme in dež :( Kaj bo kdo vseeno šel na moto zbor v Kočevje ? Jaz še razmišljam.... slabo vreme pa to ... hmm :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno September 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2005 Virko če bi skoz na vremenarje gledal ne bi letos še nikamor šel. motor pa tud ni iz cukra da bi se stopil od par kapljic! sploh pa napovedujejo krajevne plohe. to se interpretira tako, da ne bo plohe tam kamor gremo mi. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Virko če bi skoz na vremenarje gledal ne bi letos še nikamor šel. motor pa tud ni iz cukra da bi se stopil od par kapljic! sploh pa napovedujejo krajevne plohe. to se interpretira tako, da ne bo plohe tam kamor gremo mi. LP. ← Ja, samo jaz sem mislil kar šotor vzet, pa da bi bil tam do nedelje, tako da če res ne bo dežja, bom šel pa pogledat vseeno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 za vikend sta dve varianti: - bikeweek na faaker seeju - kočevski medvedi bad pit, si že zrihtal dopust? ;) ← andrej,men se je zalomilo pr šihtu, :angry: pa sm mel namen it gor v avstrijo,tako pa verjetno še do panoramske v kočevju ne bom uspel pridet... ampak pridem pa vseeno,tako ,da če boš dol se vidmo! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Dolenjci ste (smo) očitno že v vinogradu, ker se že nekaj časa nihče ne oglasi. :OK: :lol: :lol1: :lol: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno September 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2005 v vinogradu šele bomo v naslednjih vikendih.. ;) drugač pa jaz čakam na popravilo plastik.. dobil naj bi jih ta teden, potem pa spet gas. vreme je že pravo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Dolenjci ste (smo) očitno že v vinogradu, ker se že nekaj časa nihče ne oglasi. :OK: :lol: :lol1: :lol: :yea2: ← Glej da boš prešo do kanca pršponal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Glej da boš prešo do kanca pršponal. ← Kje si bigi ? :) Kdaj boš motor odjavu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Kje si bigi ? :) Kdaj boš motor odjavu ? ← Pred 10.10.2005 sugurnu ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Pred 10.10.2005 sugurnu ne. ← Ej, gremo dons kaj na mr mr ? ... kdaj nehaš šiht, pa gremo na eno furco ? Čeprav mam na zadnji gumi že belo črto po sredini, ampak bo že kako :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Ej, gremo dons kaj na mr mr ? ... kdaj nehaš šiht, pa gremo na eno furco ? Čeprav mam na zadnji gumi že belo črto po sredini, ampak bo že kako :) ← Dones bo teška, ampak upan da bo lep vikend. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno September 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2005 madona, mene tud matra... no , še dobro da bodo plastike jutri gotove (pravkar izvedel).... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Dones bo teška, ampak upan da bo lep vikend. ← Hmm, ne vem kako bo kaj vikend. Lej kaj napovedujejo: Obeti: V četrtek bo pretežno oblačno, padavine bodo čez dan od zahoda zajele vso Slovenijo. Proti večeru se bodo še okrepile. Čez dan bo pihal jugozahodni veter, zvečer bo začel pihati severni veter, na Primorskem pa bo ponoči začela pihati zmerna burja.V petek bo povečini jasno in hladneje, burja na Primorskem bo popoldne ponehala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Sicer pa imam četrtek in petek dopust, tako da se bo našlo nekaj cajta. PS. A je Modri R6 že odjavu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Sicer pa imam četrtek in petek dopust, tako da se bo našlo nekaj cajta. PS. A je Modri R6 že odjavu. ← OK zmenjeno. Bom videl, če bo lepo vreme pol bom še počakal z odjavo. Če bo pa slabo vreme pa mrzlo, pa ne ostane druzga kot odjava. Modri še ni odjavil. Je rekel da bo v sredo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Glej da boš prešo do kanca pršponal. ← Bom, v soboto :kva2: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 V soboto smo naročili lepo vreme, gorenjska sekcija organizira skupinsko vožnjo na primorsko in nazaj, s skupnim druženjem in kosilom v gostilni Bolero v Naklem (blizu Kranja). Za zaključek pa se skupaj odpravimo pogledati na motozbor ki se bo odvijal na Bled-u. več na : http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...335#entry574127 Vabljeni v čim večjem številu, vstopnine ni, prispevkov ne bomo pobirali, voda bo zastonj(čeprov smo gorenjci), hrano in bencin si pa plačate sami Stil vožnje bo LaganoTuristički. V kolikor se iz katerih drugih krajev zmenite da se pridružite, sporočite točko kjer se dobimo. Lp, Robberrt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 V soboto smo naročili lepo vreme, gorenjska sekcija organizira skupinsko vožnjo na primorsko in nazaj, s skupnim druženjem in kosilom v gostilni Bolero v Naklem (blizu Kranja). Ne bo šlo, treba it v vinograd :yes: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno September 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2005 pri nas še ne, tko da grem... če se bo še kdo pridružil naj pa napiše. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Jaz sem že zaključil sezono, pa tudi otvoritvena trgatev bo to soboto. Lepo se mejte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno September 30, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2005 jutr odhod zjutrej - smer kranj in potem z gorenjsko sekcijo proti morju, popoldne pa na motozbor na Bled. jaz grem, pa zgleda nihče drug ;) no , danes je še cajt da se kdo odloči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 jutr odhod zjutrej - smer kranj in potem z gorenjsko sekcijo proti morju, popoldne pa na motozbor na Bled. jaz grem, pa zgleda nihče drug ;) no , danes je še cajt da se kdo odloči. ← Žal, motor že odjavljen, zadnja guma fuč :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se