Virko Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Čakj, da bo prišel 15 januar, potem bo pa drugač. A veš kolk bo cena potem za moj motor ? Če bo res veliko dražje, potem ga bom že sedaj registiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 A veš kolk bo cena potem za moj motor ? Če bo res veliko dražje, potem ga bom že sedaj registiral. Mislim, da osnovno polno cca 150kSIT + Cestna taksa, ... znese kar velik. Tvoj ima nad 72kW, zato pade v tadrag razred. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Mislim, da osnovno polno cca 150kSIT + Cestna taksa, ... znese kar velik. Tvoj ima nad 72kW, zato pade v tadrag razred. O sranje :eek: Potem ga bom pa kar registriral pred 15. januarjem :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 (popravljeno) O sranje :eek: Potem ga bom pa kar registriral pred 15. januarjem :cry: Sem klical na zavarovalnico, pa nič ne vejo o podražitvi, al pa ne smejo povedat. Popravljeno Januar 12, 2006. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Sem klical na zavarovalnico, pa nič ne vejo o podražitvi, al pa ne smejo povedat. Ampak so pa res kekci... Bom še jaz jutri svojega agenta poklical, da vidim kaj bo rekel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Ampak so pa res kekci... Bom še jaz jutri svojega agenta poklical, da vidim kaj bo rekel... Ti sem klical v Novo mesto Referenta, pa je reku, da me pokliče nazaj, ko dobi cenik. Mislim, da si že zamudu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Nov način zavarovanja velja od 1.1.2006! O tem se že kar nekaj časa govori tej temi. Informativno izračun na AMZS je pa menda tudi kar točen. Lani sem dal za AO: 95 kSIT Letos bi blo: 111 oz. bo s 5% manj 104 kSIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Ja, izračun je točen :( Sedaj ko sem pa že itak v največjem razredu, pa že bolje da kupim močnejši motor ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Nov način zavarovanja velja od 1.1.2006! O tem se že kar nekaj časa govori tej temi. Informativno izračun na AMZS je pa menda tudi kar točen. Lani sem dal za AO: 95 kSIT Letos bi blo: 111 oz. bo s 5% manj 104 kSIT Triglav ima najdražji AO+. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Ojla cvičkova dežela!! :naughty: Šele zdj sm najdu to temo tko d prov lepo pozdravlam vse dolence iz motosveta pa da bomo kdaj šli skup na kak deci cvička :OK: p.s. magar u mojo zidanco :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Kdaj pridemo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Ojla cvičkova dežela!! :naughty: Šele zdj sm najdu to temo tko d prov lepo pozdravlam vse dolence iz motosveta pa da bomo kdaj šli skup na kak deci cvička :OK: p.s. magar u mojo zidanco :grim Kam je treba pridet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Slin slin :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Ojla cvičkova dežela!! :naughty: Šele zdj sm najdu to temo tko d prov lepo pozdravlam vse dolence iz motosveta pa da bomo kdaj šli skup na kak deci cvička :OK: p.s. magar u mojo zidanco :grim Pozdravljen :) Ti samo povej kdaj pa kje, pa pridemo na deci ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Pozdravljen :) Ti samo povej kdaj pa kje, pa pridemo na deci ;) Ej Virko, a maš mogoče MSN Messenger. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Ej Virko, a maš mogoče MSN Messenger. Imam MSN. Ti pošljem naslov na privat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
azhome Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Ej Virko, kaj je kaj s tole stranjo http://www.mk-trebnje.tk, a ne bo nč novga pod AKTUALNO? :BUA: Kdaj bo letos blagoslov v Mirni Peči? lp, Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Ej Virko, kaj je kaj s tole stranjo http://www.mk-trebnje.tk, a ne bo nč novga pod AKTUALNO? :BUA: Kdaj bo letos blagoslov v Mirni Peči? lp, Andrej Zmeraj je na praznik velk ponedeljek, verjetn bo tudi letos, to pomeni 17. aprila .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Ej Virko, kaj je kaj s tole stranjo http://www.mk-trebnje.tk, a ne bo nč novga pod AKTUALNO? :BUA: Kdaj bo letos blagoslov v Mirni Peči? lp, Andrej Velikonočni ponedeljek, verjtno 17 April. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Kdaj pridemo? A mogoče veste kje je Malkovec??? :? ČE ne pa če boste vidl :grim Spomlad ko se bo ogrel d ne bo več snega vas z veselm povabm na deci :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Ni to nek bliz Mokronoga? Al pa če greš naprej od Zbur? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muhcman Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Ja tako je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Ni to nek bliz Mokronoga? Al pa če greš naprej od Zbur? No no sj boste kmal zvohal :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 To bo pa verjetno točno zidanca pr enem ovinku mau na hribčku, nekajkrat sem se peljem iz Zbur proti Mokronogu in so bli tam vedno eni promet opazujoči motoristi na pavzi, ki so nas radi pozdravljali :yea1: :? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 To bo pa verjetno točno zidanca pr enem ovinku mau na hribčku, nekajkrat sem se peljem iz Zbur proti Mokronogu in so bli tam vedno eni promet opazujoči motoristi na pavzi, ki so nas radi pozdravljali :yea1: :? :) Am to pa ne bo... :blink: Jst k sm se tm pelu nism nker nbenga vidu... Počakmo pomlad pa bo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se