Ni3ous Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Nesekiraj se mi se peljemo na izlet ne na norenje,če so vmes kakšni ,ki bi se radi malo zluftali gre ena skupina naprej in se na določenem mesto dobimo.Dosedaj nam je vedno uspevalo!!!!!!! :beer2: KUL. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Danes še ketno pa zobnike naročim, jutri urejanje registracije (še cestna taksa, pa prometna), menjava zadnje gume, potem sem pa že pripravljen na sezono :OK: :OK: Virko Dež bo. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Virko Dež bo. :yea1: Mah ja :( Spet sranje od vremena... ampak bom mel pa vsaj pripravljenega ko bo sonček :) :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 (popravljeno) Andrej mi lahko, še enkrat poveš, kateri model danlop bi bil uredu za suzuki gs 500? Bo treba nabavit, drgač ne vem, če bo šel na tehničnem skoz. lep dan :yes: Popravljeno Marec 27, 2006. Popravil lines Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Mislim, da bom mel za en servis Motul-a 300V viška (4L), če kdo rabi naj pove. Cena: več kot ugodna :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2006 lines, jaz bi montiral D220. LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2006 naslednji teden je moto boom v celju. seveda gremo z motorji. kdo gre? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 naslednji teden je moto boom v celju. seveda gremo z motorji. kdo gre? Mi gremo sigurno, samo še ne vem ali v soboto ali nedeljo.... Po vsej verjetnosti v nedeljo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Jaz bi tud šel v soboto ali nedeljo - petek sem še v albaniji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Mi gremo sigurno, samo še ne vem ali v soboto ali nedeljo.... Po vsej verjetnosti v nedeljo. :) A mate še kakšen plac. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 A mate še kakšen plac. :lol1: :OK: mamo mamo ;) ... ti sam glej da se ga ne boš preveč napil zvečer, da boš lahko drug dan šel na motor :) :devil: :lol1: Prva pa ne u drva ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 :OK: mamo mamo ;) ... ti sam glej da se ga ne boš preveč napil zvečer, da boš lahko drug dan šel na motor :) :devil: :lol1: Prva pa ne u drva ;) A ti se ga ne boš. :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 A ti se ga ne boš. :drunk: No ja, večer pred tem pa res ne, ker drugač ne bom mogu it nikamor :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 No ja, večer pred tem pa res ne, ker drugač ne bom mogu it nikamor :grim No do zdej, če je blo res nujno kam it, ni blo ovire. Tud %%ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 (popravljeno) v LJ je pravkar začel strašit sneg, pa sem se mal razjezil :angry2: in je nehal :OK: popravek: SPET GA NEKAJ SERJE :angry2: :angry2: :angry2: :fredy: Popravljeno Marec 29, 2006. Popravil Barth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 v LJ je pravkar začel strašit sneg, pa sem se mal razjezil :angry2: in je nehal :OK: popravek: SPET GA NEKAJ SERJE :angry2: :angry2: :angry2: :fredy: A to je blo okol 15h, sem bil ravno takrat v LJ, glede na prizvoke, se mi je bolj zdela že razpadajoča toča, kot sneg .) Za Moto boom tud jaz račun z motorje, sam če bo vreme OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 30, 2006 (popravljeno) Ma kašen sneg, sonce.. :) Popravljeno Marec 30, 2006. Popravil andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Danes to kar drži, upam pa da bo zdržalo do vikenda. Se bomo zmenili končno za kako furco? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 A kdo kaj več ve o današnji prometni nesreči, v kateri je bil udeležen motorist ? ... na cesti Trebnje-Mirna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 ? A gre kdo v CE ta vikend. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 ? A gre kdo v CE ta vikend. ? Itak da gremo :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 Kdaj? V soboto, ali v nedeljo. Samo še vreme rabmo. Sicer so pa še avti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 Nekaj smo se menili za nedeljo, ker bi v soboto mal motogp gledal, potem pa mal furce okrog :) ... gremo pa v vsakem vremenu. Če bo dež, pa z avtom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2006 Mi gremo v soboto. Dežja takrat ne bo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 A kdo kaj več ve o današnji prometni nesreči, v kateri je bil udeležen motorist ? ... na cesti Trebnje-Mirna Mene tut zanima, kaj več o tei nesreči :unsure: ? A gre kdo v CE ta vikend. ? SOBOTA ja, z motorckom, ma d je lep vreme :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se