Barth Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 :? kakšno francosko ekipo to misliš? Andrej, kateri dan imaš v mislih (soboto, nedeljo)?
BAMATO Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Jaz sem za soboto, v ned zna biti že dež. Vendar z eno brzino manj SS kot je šlo v CE .)
andrej Objavljeno April 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2006 V soboto. Štart zjutraj. Francoska ekipa so kolegi od bad pita. Seveda gremo lahko skupaj. Predlagam štart izpred Verone ob 9h. Dve prestavi nižje kot zadnjič, sem ravno dobil slike od zasavske nesreče 9.4 :(
Barth Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 definitivno dve prestavi nižje - če zdaj pomislim, koliko smo ga žgal, mi je kar malo slabo - sploh če pomislim, da se mojemu bratu ni zdelo nič kaj noro (mali ima pa za sabo 1500 km z motorjem, in nič več) :wacko: Bom računal za soboto, 9.00 Verona (še prej pa kofe).
andrej Objavljeno April 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2006 O hitrosti je dal moj kolega dober komentar (potem ko se je zapičil v pred njim vozeči avto in preživel par dni v bolnici): "Ni se mi zdelo hitro, dokler ni bilo treba ustavit."
andrej Objavljeno April 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2006 a kdo ve ali je vršič že odprt?
bigi Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 a kdo ve ali je vršič že odprt? Brez keten te ne bodo spustil gor.
Barth Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Vršiču se da izognit čez Italijo - ali se motim? :?
Zigc Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Jst sm za :yea1: Pol ob osmih na mlinu na en kofe :smoke: Pol pa pičimo prot trebnem ob pol devetih... Se prav d bomo šli ćez mirno tm okol 15 do devetih :hmm: Žigc te bom poklicu d se ne bomo zgrešil :D Zmenn, sj mogoče bo še Grega šu z mano (ki ma GPRja), sam za 1x se še ni nč oglasu tu v tei temi.
andrej Objavljeno April 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2006 par fotk iz ponedeljkove vožnje..
andrej Objavljeno April 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2006 Danes sva z generalom zmenjena za eno vožnjo okol 15h. Destination: unknown. Če gre kdo zraven bo treffpunkt lahko pri Veroni. LP
andrej Objavljeno April 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2006 OK. taresni jutr ob 9h pri Veroni se dobimo in gremo na izlet. LP.
garfield Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 par fotk iz ponedeljkove vožnje.. Kje pa je blo to slikan?v :hmm:
BAD PIT Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Kje pa je blo to slikan?v :hmm: v Afganistanu :OK: Mislm,da je relacija Dvor-Kočevje :hmm:
andrej Objavljeno April 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2006 (popravljeno) Par fotk iz včerajšnjega izleta.. Nekateri hodijo na morje, drugi pa v gore ;) Še komentar k prvi fotki: Bamata je iz snega rešil šele traktor... :grrr :lol1: v Afganistanu :OK: Mislm,da je relacija Dvor-Kočevje :hmm: Tako je! Ni bil Afganistan! Popravljeno April 16, 2006. Popravil andrej
general Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 (popravljeno) Še jst. 1. nekje kjer sem mislu da se da v ledru tut v hribe hodit, pa sem videl da ne gre 2. Mangrt 3. kondicije še ni taprave, je treba mal počivat vmes (Andrej moj motor šlata - motofil..) 4. konec ceste pod Mangrtom Popravljeno April 16, 2006. Popravil general
Ni3ous Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Garfield kje smo se zgubil?? A ste šli do Primostka? Mi smo pol pičil do kočevja :OK: , Nas je do ljubljane še ploha ulovila :blink: , no sm mislu doma iz vizira mušice spucat, pa je že dež za to poskrbu :D .
Barth Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 JUTRI JE CVIČKARIJA V LJUBLJANI. :OK: samo toliko da vas spomnim.
andrej Objavljeno April 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2006 Menda ne priporočaš obiska tega dogodka z motorjem? ;)
garfield Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Garfield kje smo se zgubil?? A ste šli do Primostka? Mi smo pol pičil do kočevja :OK: , Nas je do ljubljane še ploha ulovila :blink: , no sm mislu doma iz vizira mušice spucat, pa je že dež za to poskrbu :D . Mal sma zakrožila do NM na hambič pol pa dam :OK: Pizda nimam nbene cifre pa nism mogu pol poklicat :cry:
Ni3ous Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 nas je blo pa pol kr premal :( :cry: :cry: he he cifre na PM da nam bo lažje :)
Barth Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Menda ne priporočaš obiska tega dogodka z motorjem? ;) Jaz imam do svojega LJ brloga 15 minut peš iz Križank - motor nikakor ne pride v poštev. Sploh pa mislim, da cviček in motor ne gresta skupaj (eurosuper in motor - to je že bolje :P ) No, jaz bom prisoten, konzumiral pa bomo bolj malo, da ne bo šef hud, pa da bo dal dopust drug teden :OK: (za crnogoro)
garfield Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 JUTRI JE CVIČKARIJA V LJUBLJANI. :OK: samo toliko da vas spomnim. Jst bom tm :OK: Priprava če potekajo in flaškoni cvička že padajo :drunk: Karta bla mal draga sam za cviček use :lol1: Aja če bo kdo tm se lohk kje dobima pa kak deci skup spijemo :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se