BAMATO Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) Lepi km :OK: A vas kej roke bolijo od balance :? Mene bolijo, ampak ne od balance ampak od lopate (sajenjetrtsobotopress) .) Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil BAMATO
andrej Objavljeno Maj 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Še vedno bolje da bolijo od balance kot pa od lopate :OK:
Barth Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Uuuuu, ste vidl mojo zeleno makino, tam za enim fazerjem stoji. :D
Dolenc™ Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Uu to je tist nov 1200cc stroj :D, čeprov obliko ma pa čist oldtimersko.
Tanjuška Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Par fotk iz včerajšnje ture. Namenili smo se pogledat Grossglockner, na nas niso spustili na hochalpenstrasse, ker je menda gor snežilo - "es ist zu gefahrlich!". Obrnili smo se proti Lienzu in se preko Plockenpass spustili v Italijo do Tolmezza, nato pa čez Sella Neveo in Predil v Posočje, kjer smo se blizu Kobarida dobro naužili mesnih jedi pri Jazbecu. Sledila je vrnitev čez Most na Soči proti Idriji in potem LJ in domov. Skupaj 730 km. Nekaj kapelj dežja je padlo le zjutraj, potem pa cel dan suho. Zdej pa planirat Dolomite za čez par tednov (sreda junija)! Škoda k niste kej skoz Kranjsko Goro šli, bi se pr men loh na kakšenmu piru al pa sokcu ustavl, pa bi kero rekl od tele vaše ture, ker mam jz tud namen mau ke pogledat. Ja no pa drugič. :) LP
andrej Objavljeno Junij 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 V kratkem bo itak potrebna ponovitev, ker nas na Glocka niso spustili... :OK:
Barth Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Ne, ne ne neeeeeeee..... Ne v kratkem, julija pejdmo no. (razen če bi takrat naredili že 3. repete). :unsure:
Tanjuška Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Julija gremo DOlomite! hm a res? a, če bom frej z službo, grem lahko z vami? sj nam čist nč morila, pa mislm, da dost hitr vozm, da nam preveč zaostajala. Ker tm sm jz že bla, ampak z kombijem, k sm smučala učasih in smo ke na tekme vozil, pa vem, da so tm super ceste za motorje in bi šla jih rada mau prevozt. No sj če me pa ne sprejmete, bom šla pa itak sama, sam zmeri je fajn družbo met na takih furah
Barth Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Dobrodošla! :OK: Predlagam, da čekiraš ta topic, ker ponavadi najavimo, kdaj gremo in tud povabimo, da se nam kdo pridruži. Žal imamo tudi mi službe, pa fakse in predavanja, zato tempiramo podaljšane vikende (petek sobota nedelja). Drugače pa nismo taki norci, da se nas ne bi dalo loviti - bistvo je v dobri furci po lepi pokrajini. .)
Tanjuška Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Dobrodošla! :OK: Predlagam, da čekiraš ta topic, ker ponavadi najavimo, kdaj gremo in tud povabimo, da se nam kdo pridruži. Žal imamo tudi mi službe, pa fakse in predavanja, zato tempiramo podaljšane vikende (petek sobota nedelja). Drugače pa nismo taki norci, da se nas ne bi dalo loviti - bistvo je v dobri furci po lepi pokrajini. .) u fajn guta, bom kr pridno sledila vaši sekciji, da nam falila kej. hvala za dobrodošlico. :)
andrej Objavljeno Junij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Proti koncu tedna (četrtek ali petek) grem ponovno na Grossglockner. Z Boštjanom (v-strom) sva načeloma že usklajena... Kdo ma možnost vzet dopust in iti zraven? Vreme za takrat zaenkrat kaže dobro. Potek poti: spet gremo čez Plockenpass (Ita)...
Guest Brumer Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 (popravljeno) Proti koncu tedna (četrtek ali petek) grem ponovno na Grossglockner. Z Boštjanom (v-strom) sva načeloma že usklajena... Kdo ma možnost vzet dopust in iti zraven? Vreme za takrat zaenkrat kaže dobro. Potek poti: spet gremo čez Plockenpass (Ita)... Nepozabte zimsko opremo -pa kakšno špago za zadnjo gumo povit. Srečno vožnjo! :OK: Popravljeno Junij 5, 2006. Popravil Brumer Gregc 1
andrej Objavljeno Junij 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Vreme na Glocku se je nekaj izboljšalo. Po zadnjih dnevih dežja je danes spet sončno, žal le 3 stopinje. Taka je bila webcam danes zjutraj: Če bo v soboto še tako, dolge gate gor pa štartamo. General si je tud opomogel in je treba tud nanjga računat. Če ne pa kam drugam pičmo. LP.
Tanjuška Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Vreme na Glocku se je nekaj izboljšalo. Po zadnjih dnevih dežja je danes spet sončno, žal le 3 stopinje. Taka je bila webcam danes zjutraj: Če bo v soboto še tako, dolge gate gor pa štartamo. General si je tud opomogel in je treba tud nanjga računat. Če ne pa kam drugam pičmo. LP. matr kolk je še snega gor, bo treba še turne smučke sabo uzet hehe
Barth Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Pravkar sem priletel s Kosova. Vidim, da zamujam izlet na GG, ampak mi nič ne pomaga, ker enostavno nimam časa, da bi šel z vami. Lepo se mejte, julija pa skupaj začrtamo kako daljšo turo po alpah. lp
BAMATO Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Pravkar sem priletel s Kosova. Vidim, da zamujam izlet na GG, ampak mi nič ne pomaga, ker enostavno nimam časa, da bi šel z vami. Lepo se mejte, julija pa skupaj začrtamo kako daljšo turo po alpah. lp Nič nisi zamudil, vreme nikakor ni naklonjeno .)
andrej Objavljeno Junij 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Vreme končno postaja naklonjeno. Takole je zgledal pogled iz grossa pred par minutami (webcam). Gor je tudi precej toplo, 13 stopinj. Napoved je "sonnenschein" za naslednjih par dni, tako da jaz ne bom več nič planiral ampak pičim prvi primeren dan ta teden ;) LP. Andrej
Barth Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 jaz ne bom več nič planiral ampak pičim prvi primeren dan ta teden ;) LP. Andrej Si šel?
andrej Objavljeno Junij 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Zdej je gor ena kolesarska dirka. Ponedeljek mam dopust in...
Ni3ous Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Zdej ko nimam več kromane počasnele, bi se pa kdaj pridružu na kak rajd ;)
Barth Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Zdej je gor ena kolesarska dirka. Ponedeljek mam dopust in... you lucky bastard :devil:
Tanjuška Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Zdej je gor ena kolesarska dirka. Ponedeljek mam dopust in... jz pa delam šmrk :cry: pa še eno oddajo grem snemat v lj od motoristk, tko da sploh ne morm. no sj se bomo že narajmal Andrej ti pa mximalno uživeje, pa srečno
Virko Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 :cry: :cry: Včeraj popoldne sem na relaciji Trebnje-Zbure izgubil registrsko tablico od motorja :cry: Če bi jo slučajno kdo našel, oziroma če bi stvar tako nanesla, da bi kdo vedel kaj o tej tablici, lepo prosim če mi sporoči. Registrska je: NM V8-15.... itak da bom dal za pivo(e) če se tablica najde :OK:
Synth Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Hojla Andrej, nič ne javiš, kako je bilo na turci :yes: ... pa kakšne fotke tud lahko priložiš, da vidimo, da res nisi bil opremljen z žeblji na gumah ;) ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se