Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ena pohvala za potopis ! Se vidi da so (ali pa smo) dolenjci razgledani ljudje.

Objavljeno

Se še nadaljuje ;) Je bila pozna ura in sem prekinil pisanje. LP.

Objavljeno

Fantje,

kdaj se dobimo za izmenjavo CD-jev s fotkami?

Jaz se bom ta vikend nahajal ob Kolpi, Vinica.

Objavljeno

Fantje,

kdaj se dobimo za izmenjavo CD-jev s fotkami?

Jaz se bom ta vikend nahajal ob Kolpi, Vinica.

Js mam namen se it mal namočit v nedeljo na Kolpo, pa se lahk tud do Vinice mal prpelem...

Objavljeno

potem pa bo treba narediti kar Koupa miting Dolenjske sekcije - nedelja na Vinici :OK:

ideja ni slaba, se lahko kar skupaj zapeljemo dol, če ne druzga, na en sladoljed

jaz bom verjetno kar andreju dostavil cd, se pa bojim da bo v surovih formatih slik potrebno zapeči kar DVD.

Objavljeno

Kdor bo peku naj zapeče vse na en medij in sporoči al bo to CD al DVD, da vem vzet sabo, torej lahko potihem računamo na NED !?

Objavljeno

mislim, da moramo najprej skupaj zbrat cd-je, potem pa bo že en zapekel na DVD

kaj bi se dobili v NM in šli na vožnjo do koupe???

Objavljeno

Če boste skupaj štartal iz Mesta, potem bi se vam kar tam pridružil, le uro in lokacijo zbora sporočite.

Objavljeno

V nedeljo sem na razpolago. Če bo kdo šel na furco, me naj pokliče, ker ne bom čez vikend dosegljiv na netu.

Objavljeno

V nedeljo sestanek ni uspel, ker smo bli očitno na različnih koncih.

Lahko bi se dobili enkrat - pa ne le tisti ki smo bili skupaj v Dolomitih - ampak vabljeni vsi iz Dolenjske sekcije. Npr. jutri popoldne v kakem lokalu v Nm, kasneje pa se lahko kam zapeljemo.

Objavljeno

Če bo čez vikend, se vam pridružim.

Andrej, long way round ti dela??

Objavljeno

Če bo za vikend pridem tudi jaz.

Upam, da se kaj zmenmo do petka, ker čez vikend nisem glih on-line..

Objavljeno

V nedeljo sestanek ni uspel, ker smo bli očitno na različnih koncih.

Lahko bi se dobili enkrat - pa ne le tisti ki smo bili skupaj v Dolomitih - ampak vabljeni vsi iz Dolenjske sekcije. Npr. jutri popoldne v kakem lokalu v Nm, kasneje pa se lahko kam zapeljemo.

Par nas iz MK Novo mesto se dobimo vsako nedeljo ob 10 tih zjutraj nad Šparom v Žabji vasi ,mislim ,da se lokal imenuje Valencija. Tudi zadnjo nedeljo smo se malo zapeljali in sicer Nm,Otočec, Zameško.Raka,Krško,Kostanjevica(postanek v novi gostilni) Šentjernej in domov na kosilo.Vsak motorist je dobrodošel in se nam lahko pridruži. :OK:

Objavljeno

:)

Hello!! Fantje a so slike že na DVD zbrane? Kako pa je blo kej na kolpi, jaz sem sicer bil dol za vikend ampak mi žal ni zneslo, da bi se vam pridužil. A se že kej razmišlja kam naslednjič, ker mene mika spet kaka tura...

Objavljeno

Bo treba en dan še Grossglockner prepeljat

Objavljeno

Afirmativno za Grossa .)

Tudi CDji so zbrani in lahko zapečem par kopij pa se dobimo nekje.

LP.

Objavljeno

let's do that

Objavljeno

Danes pa v soboto me ni, tako da potencialno bi lahko v nedeljo popoldne.

LP.

Objavljeno

Heh sem že sam hotel predlagat Glocka, pa sem mislil da vam nebi odgovarjalo ker ste letos že šli tja.. no vem, da ne do vrha, ampak vseeno.

Objavljeno

jaz ta vikend ne morem na tako dolgo turo, itak pa je tudi slaba napoved

Objavljeno

Živjo!

Ker vidim, da se nič ne dogaja (očitno vpliv vremena :( ), prilagam za popestritev par fotk iz trodnevne ture po Dolomitih, ki sem jo skupaj s kolegi iz MK Moto Guzzi odpeljal pred slabim mesecem. Če odmislim del prvega dneva, ko nas je pošteno napralo (Stelvio smo nekateri prav zaradi tega dan kasneje še enkrat osvojili v suhem vremenu), so ostali dnevi zdržali brez dežja in smo lahko v polno uživali v vožnji po ovinkastih cestah.

LP.

post-6007-1154611520_thumb.jpg

post-6007-1154611529_thumb.jpg

post-6007-1154611536_thumb.jpg

post-6007-1154611545_thumb.jpg

post-6007-1154611556_thumb.jpg

post-6007-1154611564_thumb.jpg

Objavljeno

Lepo, smo pa prevozili tudi mi vse kraje, ki so na slikah. Lepše zgledajo v lepem vremenu ;) Le na fotkah je malo Moto Guzzijev glede na to, da si šel z MK Moto Guzzi?

Je pa zato XXa :OK:

Objavljeno

Ja, timing ste imeli definitivno boljši, zadeti ustrezno vremene, ko imaš dopust že zabetoniran, pa je tud svojevrstna loterija, kjer ste imeli tokrat več sreče ... Drugič si bo treba vzeti več časa in zaokrožiti še po švicarskem delu, ki je glede na tvoje fotke in komentar tudi vreden obiska.

Guzzijev bi bilo res lahko več, ampak tudi ti so dostojno zastopali svoje barve, XX-ko pa smo videvali bolj poredko (pri postankih in v začetku vožnje, v zadek), ker je hotela svoje konje v celoti izkoristiti, sicer pa verjetno veš, kako izgleda, ko te pod zadnjico žuli 160 KM ;)

Če boste imeli kakšen sestanek sporoči, tako da malo izmenjamo vtise in izkušnje ...

LP!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!