Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj III

Ice

Priporočene objave

Včeraj sem šla mal ovinke polagat proti Idriji in po dolgemu času spet na ride,bilo je full vroče in motorjev ogromno na cesti

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva pa v soboto proti Krku :D, vmes mokra cesta in močan veter :(, pred krajem Meja pa čudn pok v levi ročici :blink:. Preveriva in ugotoviva močno natrgano "zajlo kuplenge" :o. Krajši premislek <_<, obrneva motor in nazaj domov, da si ne narediva nepotrebnih stroškov. Domov prišla pol pa "zajla" glih da je še držala.

Pa bomo spet nekaj časa sam z avtom okol hodil :( :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Domov prišla pol pa "zajla" glih da je še držala.

Pa bomo spet nekaj časa sam z avtom okol hodil :( :(

Ah, zaradi tega, pa Vam ni treba nevem koliko časa z avtom okoli hodit. To Vam na servisu takoj zamenjajo in tudi strošek ni glih astronomni.

Pozdrav od Roberta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa bomo spet nekaj časa sam z avtom okol hodil :(  :(

Ah, zaradi tega, pa Vam ni treba nevem koliko časa z avtom okoli hodit. To Vam na servisu takoj zamenjajo in tudi strošek ni glih astronomni.

Pozdrav od Roberta

Moto guzzi - na nobenem servisu nimajo zajle, generalni uvoznik - nima zajle, ne vem kje jo bomo dobli :angry: :angry:

Če ne bomo dobil zajle bomo kupil motor, ki že ima zajlo :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola Vesna!

Meni je novo zajlo za zaug naredil mojster na Dolgem mostu (LJ/Vič, nasproti Babice) v enem dnevu za dva jurja.

Torej nimaš vzroka za zganjanje take paniko (bomokuplnovmotorzzajlo press), enostavno pojdi tja s staro/strgano zajlo in parimi jurji pa bo zadeva rešena, no sweat, no pain :D ...

(mislm, da je celo ena cela tema o zajlah nekje na Forumu, če boš mal pobrskala).

Popravljeno . Popravil suzuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa bomo spet nekaj časa sam z avtom okol hodil :(  :(

Pozdrav od Roberta

Moto guzzi - na nobenem servisu nimajo zajle, generalni uvoznik - nima zajle, ne vem kje jo bomo dobli :angry: :angry:

Če ne bomo dobil zajle bomo kupil motor, ki že ima zajlo :D :D

Zajlo naredijo mojstri. Še ne dolgo nazaj je bila tema na "zajle" precej živahna. Guzzi, lepo ampak ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moto guzzi - na nobenem servisu nimajo zajle, generalni uvoznik - nima zajle, ne vem kje jo bomo dobli :angry:  :angry:

Če ne bomo dobil zajle bomo kupil motor, ki že ima zajlo :D  :D

iskalnik ... klučne besede "pleten OR bovd" ... išči po naslovih tem ...

... sicer pa vsak dan do 14h na Tržaški 235a v LJ ... prinesi staro pletenico in original bovden ... naslednji dan vse skupaj odneseš in montiraš na motor ...

... mene je zajla za števec stala 1500sit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... mene je zajla za števec stala 1500sit.

In ti si se še pred parimi tedni bal koliko pive te bo to stalo. Ja no, rahlo več kot štiri velike pive. :D Aja, pozabil sem še na delo, če si nisi sam zamenjal. ;)

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo javljam, da je kulinarično-zoološka ekspedicija v dvodelni zasedbi jaz+nearrain danes počasi brnela iz centra do SV dela Slovenije in tudi nazaj. Bili smo kot caffe-racerji, samo malo bolj frajerski :P .

Moram pa izpostaviti dva pojma, ki sta zaznamovala današnjo furco.

1) Na Ptujskem polju smo videli štorkljo. Lepa stvar, elegantna, a že na pogled neumna in butasta. Postavilo se nam je teoretično dogmatično vprašanje: kam gredo štorklje čez zimo - v Grčijo, Španijo, Afriko ali Albanijo?

2) Pri Murski Soboti smo jedli bograč, ki je dobil zmagovalni pokal na bogračijadi. Girice pa sploh niso bile grenke.

Torej smo svoje cekine, namenjene za to vožnjo, kar dobro investirali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Evo, na hitro: v soboto zjutraj sem se v spremstvu zveste Suzike odpravil proti Rabu na obisk k prijateljem. Plan poti: Vrhnika-Kočevje-Delnice-Senj-Jablanac-Rab (Lopar) in v nedeljo zvečer spet nazaj.

Vožnja v sobotnem jutru je bila prav prijetna, nobenih kolon, dohitel le nekaj skupin avtomobilov, ki pa niso bili moteči, tako da sem lahko užival v vožnji. Vročina je nastopila šele po prehodu meje, na kar pa se nisem preveč oziral, saj sem bil preveč zaposlen s (totalno razsuto) cesto. Tik pred Delnicami, preko hriba so cestarji (seveda brez oznak za delo na cesti!) veselo flikali luknje v asfaltu, ki so jih prej sami izkopali: take velike, lepe, tudi nekaj metrov dolge, do meter široke in slabih 10 cm globoke luknje s ful ostrimi robovi, in to na obeh voznih pasovih, da smo vsi vozili slalome ko kreteni. Meni pa so za povrh eni delavci z zamahi rok kazali, naj grem bolj počasi, drugi so me kurili naj grem po zadnjem... Skratka, lepo so se zabavali. Mi precej manj.

No, od Delnic do magistrale pa cesta postaja vedno bolj zabavna, tudi prometa ni bilo veliko in spet se mi je smejalo. Doker nisem (pri Krčkem mostu) prišel na magistralo, ki sem se jo strašno veselil, saj je nekaj kolegov MSjevcev napisalo, kako lepo so jo zrihtali in da je sedaj veselje voziti po njej. Meni je namreč ostala v bolj razsutem spominu. Tam pa... kolona, neskončna strnjena kolona (v smeri Splita) praktično do Senja. Se pomika. In stoji. V glavnem. Še dobro da sem bil z motorjem in sem se lahko za enim konkretno hrabrim Italijanom na R1150 GS (tako široka zadeva da mi je delal prostor kot plug :-)) počasi le prebil do Jablanca in (spet mimo kilometrske vrste) na trajekt in bil v 15 minutah na Rabu, nekaj minut kasneje pa v Loparju. Tam lahko rečem le: dolgočasno morje (100 m od obale sega voda do skrčenih kolen precej majhnega otroka!), dobra družba, prenaseljen camp, dober sladoled.

Naslednji dan pa nazaj, tokrat magistralka PRAZNA in jest hitr sprobat dokaj lepo speljane, a včasih nepregledne ovinke. Asfalt izgleda kar OK, ni lukenj ali spraskanih ovinkov, zato se malo hrabreje (hja, LS) zaženem in... se začnem guncat kot afna na železni štangi. Namreč hrvaški znalci so novi asfalt enostavno prelili preko starega, da bi cesto kaj popravili prej jim ni prišlo na misel. Ali pa se jim ni zdelo vredno. Hmmm, česa že? Denarja ali življenj? Cesta je sicer brez lukenj, a posedena v valovih od milijonov tovornjakov, ki so po njej vozili vsa leta med zadnjo vojno. In po njej. Eh... kaj bi, smo šli pač bolj počasi. Sicer pa ne vem, kaj se pritožujem - to je vendar Jadranska magistrala. Samo da ni dobila ime po morju, kot večina zmotno misli.

Tako se po skoraj čisto prazni cesti priplazim spet do Krčkega mosta, kjer me čaka KTMare (al kaj ma že za en nick), prijatelj iz Loga s KTMjevim SuperMotom, in skupaj planeva proti Delnicam. A le nekaj kilometrov, potem se ulije. ULIJE. Kot jogurt. Še pa še. Ustaviva se in pogledava v nebo, kaj dogaja. Samo nad nama in proti SE je črno, pravzaprav, naprej proti Reki in NW je svetlo. OK, zavijeva proti Reki in že po nekaj km dež poneha, tudi cesta je suha. Super!!! Ko prideva do meje, sva presenečena - nedelja zvečer pa nobene gužve!!! Halo??? Kaj je narobe??? Planeva čez mejo, saj se bliža mrak, in v rahlem drncu (LS) proti Postojni, kjer zavijeva na staro cesto in čez Ride in Planino do Logatca, pred katerim založiva še zadnjih nekaj ovinkov vrednih svojega imena. V mraku prispeva do sladoledne Mantove na Vrhniki, kjer poliževa nekaj kepic, srečava našo Zarjo in Mihata, potem pa sem spet doma. Za mano je švoh 600 km, občutki pa mešani. A tega sem pri bratih Hrvatih že navajen. Še dobro, da bodo kmalu spet Dolomiti :-))

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Pozabil sem dodati še cene trajektov, če bi koga zanimalo. Na Rab lahko pridete iz obale, Jablanca, ali s Krka, iz Baške.

Cene:

Jablanac - Rab: 27 živali (voznik in motor)

Baška (Krk) - Lopar (Rab): 98 živali (voznik in motor) + 15 živali za Krčki most

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Pa še tole: nekdo mi je poslal PM da bi šel zraven, pa mu žal nikakor ne morem odgovoriti, ker ima izklopljeno (???) prejemanje PMjev... :( :unsure:

Tolk, da ne bi blo zamere al pa hude krvi po nepotrebnem...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včerajšnji dan je bil takorekoč popoln. :)

Že dopoldne, ko so zvonovi s še rahlo zaspanimi glasovi oznanjali čast in slavo ljube naše gospe Marije, sva z Brojem 1 vihrala križem kražem po Ljubljani. Vihrala sva peš, v popolni bojni opremi, torej v kratkih hlačah in šlapah. Začuda ni bilo slišati nobenih značilnih pokov ob prebijanju zvočnega zidu. Ampak morebiti se to na tak praznik niti ne spodobi. Kljub temu pa so naju dobro opazile trume vernikov, ki so se zgrinjale proti vsem mogočim cerkvam z kdovekakšnimi nameni, pravtako pa tudi jate potepuških in manj potepuških psov, ki so se zgrinjali predvsem z namenom, da gredo kakat. Z vratolomnimi skoki so se reševali na bližnje kandelabre, ki bodo letos, suši navkljub, po vsem videzu bogato obrodili. Privoščila sva si kratek postanek v Casablanci. Humphreya ni bilo doma, ali pa se je potuhnil. Bilo nama je precej vseeno, tako da nisva bezala z zahrbtnimi vprašanji v prijaznega natakarja. Raje sva naročila vsak svojo srednje enormno skodelico kave in jo z užitkom polokala (Ivan, zgleduj se po naju!). Beseda je tekla, da je bilo veselje. In tekla je tudi Ljubljanica. In tekel je čas. In ko je ura odbila približno ducat, sva odvihrala proti domu. Vsak proti svojemu, seveda.

Ker vem, da se po takemle vihranju prileže eine kurze Augenpflege, sem si taisto tudi privoščil. Zakaj pa ne? Urica ali dve brenčanja po kosilu ni še nikogar ubila, vsaj ne da bi jaz za to vedel. Kaj se mi je sanjalo, vam bom gladko zamolčal. Čarajte si svoje lastne sanje, pa bo. Saj ni težko, samo hoteti je treba. In jaz seveda hočem, na to lahko mirno stavite vse svoje prihranke.

Potem so se sanje, kot se to običajno slejkoprejko zgodi, prelevile v resničnost. Bila je videti precej temno siva, tale resničnost, prejkone vsled nevihtnih oblakov, ki so se jeli zbirati nad mojo glavo. Preostanek dneva je že kazal na vsaj rahlo zafuranost in skorajda bi že začel tuhtati, kaj mi kaže proti temu ukreniti. Pa mi ni bilo treba. Tisti tam zgoraj mi je iz meni povsem neznanih, prav gotovo pa iracionalnih razlogov, naklonil družbo. Jako očarljivo družbo, če smem pripomniti. To pa bo tudi vse, kar boste o tej družbi izvlekli iz mene. Prihranite si mučilna orodja za koga drugega, bi prosil.

Kakorkoli že, z družbo sva se odločila za jahanje. Jahala sva pa stole, v prijetnem lokalčku prav blizu mojega brloga, ure in ure. In začuda, stoli niso bili prav nič neudobni, prej nasprotno. In spet je tekla beseda. In tekla je Gradaščica, naravnost proti Ljubljanici. In teklo je z neba, pa mi je bilo vseeno. In žal je tekel tudi čas, čeprav sem s svojo zapestno uro skrivaj butal ob rob kamnite mize, naivno misleč, da ga bom tako ustavil. Pa ga nisem. Niti ure nisem ustavil, samo stekelce je rahlo počeno. Menda pa je tisti tam zgoraj vendar opazil moje napore in je lastnoročno poskrbel za podaljšek. Podaljšek se je prikazal v obliki kina, natančneje Terminatorja. Švarci je bil, kot vedno, povsem dorasel svoji vlogi. Tudi tažlehtna terminatorka ni bila švoh bejba, čeprav so sicer kebri, ki pokažejo kako čustvo ali dve več, bolj po mojem okusu. Ampak recimo, da je bila tako pač programirana. Tip, ki je odglumil Johna Connorja, je bil pa totalno zdrizast. Sodim, da je večina proračunskih cekinov gladko odromala v Švarcijev žep, pa si boljšega Connorja pač niso mogli privoščiti.

Vsakega filma je enkrat konec. Žal tudi Terminatorja. In tako sem se, hočeš-nočeš, pustil zapeljati. Domov. V svoj brlog.

Seveda sem prečekiral Motomars in ugotovil, da se pravzaprav ne dogaja nič spektakularnega. V svoje veliko veselje pa sem zasledil Allo, svojo drago prijateljico, ki mi je mimogrede vrgla kamen v glavo, seveda z nadvse ljubeznivim gibom. Malce sva še počvekala, takole za desert, bi rekel, potem pa mi je padel mrak na oči.

Zadovoljen mrak po popolnem dnevu. Kilometrov sicer res nisem naredil kdovekoliko, pa komu mar?! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK sem malo bolj pozen, prejšnji petek iz sl. bisterce do zadra in zatona. kolone na cesti, sprobal novo avtocesto, vozil pozno popoldan - 4,5 ure ST do T.

opozorilo: od odcepa za gradčac (mislim da se tak nekak piše :blink: ) in skoraj do odcepa za maslenico - paklenico ni bencinske črpalke, skupaj več kot 100 km, mogoče celo 150. v obratni smeri je še hujše, na celi novi avtocesti ni bencinske.

no ugotovil da z motorjem pri "normalni" vožnji naredim celo 310 km brez rezerve.

sama tura ni nič posebnega, če nebi šel nazaj v ponedeljek ob 14.00 in pri 38 stopinjah, tako da sem kar lepi čas doživljal halucinacije (mislil da avto vozi po moji strani, migetanje zraka da ne vidiš ceste, napadi švicanja in vročinski rukerji, koncentracija v K....). vglavnem absolutno prevroče za vozit, ko sem v zagrebu pripeljal na obvoznico mi je bilo že prijetno hladno, nakar tabla pokaže 32 stopinj :blink: :rolleyes: :angry: .

no po 4 h in 15 min parkiral doma in se vrgel v objem klime, kavča in ledene pijače!!!!

nikoli več ne grem v taki vročini na motor!!!!!

Popravljeno . Popravil PERVY
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes, sva z M. opravila kratko (ampak sladko) turco od doma (vsi veste kje to je ;) ), čez ovinke v Zali (Idrija -Godovič) do Kalc, pa na Podkraj, Col, čez Ajdovščino do Branika (na Krasu). Tam sva spila prvo pivo (M. pa še vilijamovko čez - ker sta Vale in Biba rekli, da preveč piva škodi :lol: ).

Nadaljevala sva čez Divačo proti Ilirski Bistrici in nato prek pizze (in naslednjih pirov - tukaj je M. že pozabila, da preveč piva škodi :o ) v Pivki, po Kačjih ridah do Kalc in nazaj po Zali domov.

POsebej opozarjam: na cesti čez Podkraj v ovinkih - ŠE VEDNO PESEK :angry: .

Posebej priporočam: cesta od Divače do Ilirske Bistrice (prazna in prijazna) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sama tura ni nič posebnega, če nebi šel nazaj v ponedeljek ob 14.00 in pri 38 stopinjah, tako da sem kar lepi čas doživljal halucinacije (mislil da avto vozi po moji strani, migetanje zraka da ne vidiš ceste, napadi švicanja in vročinski rukerji, koncentracija v K....). vglavnem absolutno prevroče za vozit, ko sem v zagrebu pripeljal na obvoznico mi je bilo že prijetno hladno, nakar tabla pokaže 32 stopinj

Zgleda, da bo motoristična sezona še krajša. Poleg zime/mraza še poletje/vročina.

Midva z Lady se od 13.00 do 16.00 poleti enostavno ne voziva. Siesta na poti. In raje sem pomanjkljiveje varnostno oblečen kot pa kuhan rak - zmanjšam hitrost. In se čudim "modelom" (prevsem Nemcem), ki se pri +44 vozijo v komplet goretex, wintex, cordura & co jaknah (v imenu varnosti).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes, sva z M. opravila kratko (ampak sladko) turco od doma (vsi veste kje to je ;) ), čez ovinke v Zali (Idrija -Godovič) do Kalc, pa na Podkraj, Col, čez Ajdovščino do Branika (na Krasu). Tam sva spila prvo pivo (M. pa še vilijamovko čez - ker sta Vale in Biba rekli, da preveč piva škodi :lol: ).

Nadaljevala sva čez Divačo proti Ilirski Bistrici in nato prek pizze (in naslednjih pirov - tukaj je M. že pozabila, da preveč piva škodi :o ) v Pivki, po Kačjih ridah do Kalc in nazaj po Zali domov.

POsebej opozarjam: na cesti čez Podkraj v ovinkih - ŠE VEDNO PESEK :angry: .

Posebej priporočam: cesta od Divače do Ilirske Bistrice (prazna in prijazna) :)

Ne vem če bi bli Rihemberčani (Branik) zadovoljni, ker si jih za krašovce proglasil.

Drugače pa lepa turca.

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj sem šla mal proti idriji zaradi ovinkov normalno no zavila sem za Divje jezero oz do nekega kopališča cca 5km od glavne ceste levo potem pa skoz naravnost,bilo je čudovito saj se voziš ob vodi v soteski zato je bilo prijetno hladno,voda pa polna kopalcev,po sodeč kopalcev voda ni bila premrzla,vendar sem rajši spila kavico in jo ucvrla nazaj proti domu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

poznate Šentjošt nad Horjulom? Do njega vodi lepa ovinkasta cesta z (razmeroma) dobrim asfaltom. Treba pa je pazit, ker so ovinki dost nepregledni. (Govorim za smer iz Horjula. Lepa ovinkasta cesta se začne šele od Vrzdenca naprej, pred tem je pa "samajama"). Pa mam filing, da na teh lokalnih ovinkastih cestah se vedno najde kak "lokalni dirkac", ki bi rad dirkal s tabo. Tko kot včeri en z nekim "wannabe športnim" golfom II :rolleyes:

Včer sem šel po tej poti, pa mi je na pol poti zasvetila lučka za bencin (kako sem je bil vesel :angry: ). V bližini nobene pumpe, tko da je blo treba obrnit in nazaj v civilizacijo tankat, potem pa na eno vožnjo v popolnoma drugo smer. Vrhnika -> Logatec pa nazaj. vse skupaj cca. 60 km.

Popravljeno . Popravil Aleron
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Učeraj po kosilu smo se odpravili kam drugam kot na zbor orlov v tolmin,pot nas je vodila mimo hotedršce po čudovitih ovinkih do Idrije(tukaj se nam ni bilo potrebno ustavlat :P )do mosta na soči in nato do prečudovitega prostora moto fešte(enkratno)folka je bilo ogromno pivo mrzlo prav tako pa tudi soča,na panoramski vožnji so mi odletela z glave očala vendar sem jih dobila nazaj cela.Bilo je peklensko vroče tako da smo jo domov krenili ko se je spustila tema in so na plano prihrumele mušice,za domov smo si izbrali pot čez kanal,novo gorico,postojno in domov v kafano še na mrzli sok pred spanjem.Edina slabost pa je bila ker zaradi današnjih obveznostih nismo ostali čez noč vendar zagotovo drugo leto

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vceraj smo bili v Tolminu. Voznja do tja ni bila nic posebnega. Se mi je pa nazaj grede toliko bolj dogajalo.

Po koncanem »programu« sem se ob 1:45 zjutraj odpravil proti domu. Ker je bila lanska voznja ob taki uri zelo mrzla, sem se posteno oblekel. V jakno sem dal zimsko podlogo, oblekel sem pulover, podkapo z luknjami samo za oci, podrokavice, v jakno sem si zatlacil se termo plosco.

Na mostu cez Tolminko sem zagledal sop roz in svecke, zraven pa plosco s podatki o nesrecniku. Letnice 1986 – 2003. Si recem, da bom vozil se bolj previdno. Najbolj me je ponoci strah divjadi na cesti.

Po nekaj kilometrih je zacela obleka delovati: VROCE, VROCE IN SE ENKRAT VROCE. Svicam po glavi, po hrbtu, po rokah. Nikjer osvetljenega prostora, da bi se lahko malce ustavil in slekel. Za povrhu se mi pa se riga po mastnih cevapcicih. Koncno se z odprto jakno privlacem do Spodnje Idrije, kjer slecem presvicane cunje in se malce posusim.

Nadaljujem pot. Po cevapcicih se mi vedno bolj riga. Postan mi slabo. Ovinki ven iz Idrije naredijo svoje. Hipoma sem prisiljen ustaviti ob robu ceste. Sledi snemanje celade. Gre se za sekunde. BRUUH in cevapcici so zunaj. Med tem, ko se v popolni temi »matram« ob cesti se mimo pripleje avto in mi pohupa. Verjetno so mislili, da sem totalka nabasan. Ja po Odi in Pepsijih. Lepa je kultura slovenskih soferjev. Lahko bi vprasali, ce lahko kaj pomagajo. Verjetno so se mi pa v avtu rezali kao: glej ga kolk se ga je nabasal. Hi, hi, hi. Kar naj gre pijan svojo pot, verjetno se bo itak zlozil v jarek. Avto je bil rdec Clijo GO.

Moji najljubsi ovinki cez Hotederscico proti Logatcu so sli zaradi razdrazenega zelodca zelo na easy. Pa se bliskati se je zacelo. Na kocu Logatca so bili Policaji. Nekim puncam so pisali poloznico. Ko pripeljem blize vidim znanega rdecega Clia GO. Prav vam je si recem in nadaljujem pot proti LJ.

Domov pridem ves premocen in smrdljiv. Z zadnjimi mocmi dam motorj na centralno stojalo in padem v posteljo.

Tadej

Popravljeno . Popravil Tadej
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tadej mal sumim čevape da niso bili ravno 'zdravi'!!!No pa si ponovil pico iz Paga!!!Škoda!! :(

Ciao,by Pero

PS:Drugače poznam pa samo enega voznika (mojo mamo), ki mu je slabo ko se vozi skozi ovinke!Pelala je čez fogle stopla ven bruh bruh in pelala naprej do naslednjega parkirišča!! ;) :P :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včer sva jo s tamalo mahnila na Bloke na kosilo od tam pa na Postojnske ride kjer žal ni bilo nikogar, se je pa vsaketolk časa prpodu kak norc in obrusu tačke do podna!! :( :blink: No potem sva jo mhnila preko Vrhnike in Borovnice na 3M takoj na en sladoled!!Tudi tam ni bilo ne sluha ne duha o unem folku na dveh kolesih! Pridno polizala in jo mahnila proti domu!!Res je bilo lepo in naravna klima na Blokah je res zakon!

Vsega skupi dobrih 150km glih tok za gušt!! <_< :)

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!