Sanda7 Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Učeraj po 20h sem se usedla na motor in šla odpeljat 20km s svetlečimi ventilčki.Prov mi je pasalo se mal peljat v temi vendar so me začele kmalu bolet roke ker sem uzela od fanta ta dabele zimske rokavice ki so mi ble itak prevelike tako, da sem komaj držala gas in stiskala sklopko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Sobota: Home - Katarina - Šk. Loka - Stari Vrh - Železniki - Sorica - Ng - Strunjan - Home. Solorideska uživancija, zaključena z odojkom na Grmadi. Nedelja: Home - Šentjošt - Podlipa - Logatec - Podkraj - Vipava - Komen - Lipica - Ribnica (pri Il. Bistr.) - Home. Tovorjenje Lady HHV na zadnjem zicu. Prijetno presenečen nad prvič prevoženo relacijo Lipica - Ribnica. Na Šentjoštu sem s škornjem med vožnjo zaprl vrata trimčkarju biciklistu, ki je avto parkiral na pol na cesti in pustil vrata odprta čez cel pas. Mamu mu trimarsku!!! :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 nedelja, 14. september 2003 šentjur-zreče-rogla/pesek (nov asfalt, potegnjen do konca :notworthy: )-vitanje-velenje-polzela-celje-šentjur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Sobota: Home - Katarina - Šk. Loka - Stari Vrh - Železniki - Sorica - Ng - Strunjan - Home. Solorideska uživancija, zaključena z odojkom na Grmadi. Nedelja: Home - Šentjošt - Podlipa - Logatec - Podkraj - Vipava - Komen - Lipica - Ribnica (pri Il. Bistr.) - Home. Tovorjenje Lady HHV na zadnjem zicu. Prijetno presenečen nad prvič prevoženo relacijo Lipica - Ribnica. Na Šentjoštu sem s škornjem med vožnjo zaprl vrata trimčkarju biciklistu, ki je avto parkiral na pol na cesti in pustil vrata odprta čez cel pas. Mamu mu trimarsku!!! :angry: :angry: :angry: Horjo, vidim, da tut ti po tem koncu dosti voziš :) A si že šel kdaj po tisti cesti, če greš proti Šentjoštu, pa zaviješ tam par km pred Šentjoštom desno (po prednostni). no ta pot gre proti Gorenji vasi. Ene par zelooo lepih ovinkov, srednji del, ko se začneš spuščat, me spominja na Planino, res da je malo krajše ampak vseeno. Če še nisi, probaj. Jest grem tu dostkrat, potem pa iz Gorenje vasi na Škofjo loko pa nazaj proti Ljubljani pa potem proti domu. Vse skupaj ti ne vzame veliko časa. Poročaj o vtisih, če boš šel. Aja pa na ene parih mestih je bil pesek, ko sem bil nazadnje tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 ... Horjo, vidim, da tut ti po tem koncu dosti voziš :) A si že šel kdaj po tisti cesti, če greš proti Šentjoštu, pa zaviješ tam par km pred Šentjoštom desno (po prednostni). no ta pot gre proti Gorenji vasi. Ene par zelooo lepih ovinkov, srednji del, ko se začneš spuščat, me spominja na Planino, res da je malo krajše ampak vseeno. Če še nisi, probaj. ... He, he, ta furca spada pod moj železni repertoar. Imenujem jo "Klimbra way", ker mi je prvi povedal, da tam ni več šodra, ker je on naredil asfalt. Dostikrat pa obrnem še za Žiri in dalje Logatec ali pa že prej za Cerkno. Saj veš, če je tvoj cilj naravnost, na križišču zavij levo ali desno! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2003 danes,3 ure,250 km,CMM.was ok. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Danes sva se s Tamalo pelala mal čez Horjul in Vrhniko ter nato na Rakitno, kjer sma srelčala Bladzota in Ano. Mal smo se posončl in jo pičl vsak po svoje.........midva pa še na kakav ob podpeško jezero. :D Bilo je sončno, toplo in nepozabno!!! :P Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Danes sva se s Tamalo pelala mal čez Horjul in Vrhniko ter nato na Rakitno, kjer sma srelčala Bladzota in Ano. Mal smo se posončl in jo pičl vsak po svoje.........midva pa še na kakav ob podpeško jezero. :D Bilo je sončno, toplo in nepozabno!!! :P Danes solo: Kocevje -> Cerknica -> Rakek -> Planina -> Logatec -> Vrhnika -> Borovnica -> Rakitna -> Domov Srecal Perota na priblizno polovici svoje poti (na Planini). On sicer v avtu. Jest pa na klopci, cakajoc na Godoja... er... Bladzota. Zivjo Pero. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 dons sn se spravu mal na picikl. Ponikva-Zibika (19 km) v 55ih minutah (od tega 5 minut postanka na Halerjevem bregu + zeleznica). najbol so me sfu*al hribi pr ponikvi. je blo pa fajn. :) pi es: sou sn z maminim piciklom. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Učeri sem prišla domov okol 22h pa se mi ni dalo pisat.Bom pa zdajle.OB 16h sem štartala proti štajerski natančneje Slo.Konice,itak da sem šla skoz po stari cesti,večinoma prazna le pred trojanami krajša kolona.Tja prispela okoli 18h se zadržala urco in pol ter jo krenila zopet proti domu,na trojanah opravila krajši postanek,lulanje,brisanje vizirja papanje krofa.Ter nadaljevala pot naprej bila je že tema tako da so ventilčki delali sto na uro.Temperatura je kazala na obvoznici 14 tako da pretiranega mraza ni bilo,zaradi divjadi in gonjenja jelenov sem se odločila za AC od LJ-do Unec kjer sem motor spet mal prečistla,in mu dala duška čeprav sem trpela v glavo od upora.Potem pa sem spravla motor v garažo se vrgla v krevet in uživala v spanju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 včeraj sem po krajši vožnji zadel srno...to pa je prava izkušnja oziroma vtis ...več v temi Divjad na cesti!.....pazite se divjadi ponoči...malokdo odnese celo kožo in motor po takem srečanju...pa srečno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 (popravljeno) Joj pa to so sanje!!!!!!!!!!!! Jest pa dve punci.......čisto sami....................... O:-) Smo jo pičl proti gorenski in nato čez Ljubelj proti Faker see-ju..........prelepa Avstrija...........potem pa še malo naokoli in nato čez Korensko sedlo v Kranjsko Goro in tam na obvezno pico h Kotnik!Po stari cesti mimo Gorij in Bleda čez Lesce in nazaj proti beli Ljubljani..........bilo je nepozabno ovinki so nas čakali bljižali smo se vrhuncu in res smo ga dočakali.................nepozabno.............sezone še ni konec..............bo pa treba kmal odjavt............pravjo da je treba nehat takrat kadar je najlepše................to je prava strast........vsi smo bili srečni.......................ljubezen je slepa................... Ciao,by Pero PS:Druga punca je bila žal Transalpka (ali pa na srečo)................motorizem je res zasvojenost..........s sexom nebi primerjal ker primerjave ni........................... :P :o B) Popravljeno September 18, 2003. Popravil pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 (popravljeno) Ali lahko napises tale izlet bolj obsirno :notworthy: , npr cas odhoda, trajanje voznje, vreme (mraz-vrocina), potek poti itd, itd.... O:-) :D Popravljeno September 18, 2003. Popravil JerryCBR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Start ob 10.00 (5 motorjev) Ljubljana - Vrhnika - Logatec - Idrija - Tolmin - Bovec - Vrsic - Kranjska Gora - Zirovnica - Lesce - Podnart - Kranj - Ljubljana (cca 350km). Malo smo menjali motorje - vozil sem R 1150 Rockster, GS 1150A in K1200GT. Moji vtisi - GS je super za peljat, lepo lezi na cesti, bremze in vzmetenje super. Enako samo na drug nacin velja za K1200GT - Definitivno SUPER za daljsa potovanja - moci in navora ima dovolj za stran metat, voznja udobna in predvidiljiva. Rockster lahko navdusi samo nekoga, ki se prej se nikoli ni vozil na motorju z veliko kubaturo, meni osebno pa je kot drvarnica. Nikamor ne gre, zaradi boxer motorja ga kar malo prestavllja v levo, se posebej v nizkih obratih, zvrti se ne nikamor - stalno sem ga imel v rdecem polju, pa se blokada prime precej bedno - se mi je zgodil vec kot enkrat ko sem hotel prehitet, da mi je zacel cukat. Deluje mi kot starcek - bi, pa ne more. Ce primerjam s svojim motorjem je z navorom in mocjo tako, kot da bi hornet imel blokado na 7000 obratih. Do tam je pri obeh motorjih priblizno isto, potem pa rockster izpusti sapo. Kardan je se kar porihtan, ceprov mi je se vedno ene parkrat blokiral gumo, ko sem saltal dol. Sej nic ne recem, verjetno se vsega tega lahko tudi navadis, ampak pri taki ceni, bi v bistvu rad imel motor, ki mu ne bi bilo treba odpuscat njegovih felerjev. Pa se disclaimer: Vsa zgoraj napisana solata je zgolj mnenje zblojenega posameznika in nikakor ni pokazatelj kvalitete BMW motorjev ali vrednosti njihovih izdelkov. Avtor se ze vnaprej odreka vsake odgovornosti za zgoraj napisano zlubodranje in na tem mestu priznava lastnikom BMWjev, da imajo najbolj carske motorje na tem svetu, kar (da se ne bi cutili zapostavljene) velja tudi za vse lastnike Ducatijev, ki pa so itak najbolj sportni, varcni, estetski in kvalitetni motorji v nasi galaksiji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Dave, vsaj nekdo ki ima še podobno mnenje o rocksterju. Samo nebi se strinjal čisto o kardanu.... mislim da je total poden. Vsaj za ta motor. Ko sem se usedel po testni vožnji na yamaho, pa sem z veseljem/žalostjo ugotovil da se 25 let star japonc, podobne kubature in s kardanom bolje pelje kot nov BMW. Žalost. Treba še GS-a probat. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 V soboto smo se zbrali skoraj vsi iz :D primorske sekcije,ter nekaj iz koroške,ljubljanske.Štart je bil pri paviljonu na brezovci,jaz sem čakala ekipo na ridah in krenili smo proti Solkanu kjer nas je čakala spet skupinca MS,ma smo se celo pot nekako nabirali tako da nas je bilo okoli 20.Šli smo skoz brda pogledat staro lokacijo ter do nekakšnega stolpa,nato pa nazaj na gorico in po čudinih vendar lepih poteh do Pepeta,Kekca3,Horjota,Robycopa in še enih par,kjer so nas lepo postregli.Tam smo se tudi nekako ločili ,padla je tema in smo šli vsak svojo pot,vendar pa k lepemu dnevu mi je pokvaril še preostanek večera radar v senožečah ki me je naciljal na brzini 76kmh namesto 50 in sledil je kos papirja v vrednosti 30,000sit :cry: ki je odromal z menoj domov,vendar grem jutri dolg poravnat na 15jurjev da čimprej prebolim zadevo,u ko mi je plavi pisal kazen je pa drugi meril in je ujel punco na viragci 99kmh,ta reva bo šele nastradala.Skratka bilo je super,če odmislom radar in mačka :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 (popravljeno) Ker je bila včeraj vremenska napoved za danes izvrstna, bi bilo potratno zamudit tak dan. Zato sem se odloču, da bom, kot je pri meni že drugače v navadi prevozu eno bol konkretno turo. Odpravil sem se ob 8:30 in se vrnil ob 19:20. Prevozil sem cca.520km, trasa pa je bila: Batuje-Deskle-Kobarid-Bovec-Predel-Cave del Predil-Unterthorl-Villach-Drobollach-Faker See-St.Jakob-Ferlach-Zell-Pfare-Freibach-Homeliše (tukaj je eno jezero, ki ne vem kako se kliče)-ponovno Freibach-Eisenkappel-Seebergsattel-Zg.Jezersko-Kranj-Škofja Loka-Železniki-Dražgoše-Kropa-Kamna Gorica-Lesce-Bled-Bohinjska Bistrica-Bohinj-ponovno Bohinjska Bistrica-Podbrdo-Most na soči-Kanal-Nova Gorica-Batuje. Lepo sem se imel. Upam, da bo drugi vikend tudi lep, ker imam že nove plane. Pozdrav od Roberta Popravljeno September 21, 2003. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Ker je bila v MS dirka, je bilo pač treba na drugi konec Slovenije. Zaradi precej rahlega zdravja in potrebe po ranem odhodu (6:30) sem nihal med avtom in motorjem, vendar je zmagal slednji, ker nekako nimam živcev, da bi se cijazil v nedeljskih kolonah. Žal me je proti MS večino časa spremljala megla, ki je bila v kombinaciji z vzhajajočim soncem prava mora, nazaj grede pa mi je v od mušic zapacan vizir zopet nažigalo zahajajoče sonce. Se mi je pa zgodilo še nekaj zanimivega - ko sem šel dotočit bencin, sem si mimogrede privoščil tudi en Neo-angin in glej ga zlomka, ko sem se odpeljal, so se mi začele močno solziti oči :cry: , tako da sem moral ustaviti in ko sem pastilo izplunil, je bilo spet v redu. Kljub sitnostim z meglo dol grede, sem prišel do 225 km oddaljene Murske Sobote v 2:05h, za povratek ob precej povečanem prometu, sem pa potreboval 2h in s tem prihranil precej časa in živcev, ki bi mi jih načela vožnja z avtom, kako je pa to preneslo moje razbolelo grlo in rahlo povečana temperatura, bomo pa videli jutri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 S prijateljem sva v četrtek krenila proti jugu. Pot naju je vodila skozi Zagreb,Bos.Gradiško,Prnjavor,Doboj,Tuzlo,Vlasenico,Goražde,Gacko,Mostar,Livno,Bos.Grahovo,Knin,Obrovac,N.Vinodolski in domov na Dolenjsko. V štirih dneh sva prevozila 1400 km, spoznala krasne ljudi (tudi motoriste), na cestah sva se uspešno izogibala domačim živalim (konji in krave), policaji nama niso uspeli nič nakasirati (turistična vožnja), z motorji (enduro in sport touring) ni bilo problemov... Skratka srečno sva se vrnila domov in... bilo je lepo! :D lp matjaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Danes sem se z obema ljubicama odpravil na vožnjo. Štartali smo ob 14.00 in se zapeljali na opisano pot!Postojna-Rakek-Kalce-Podkraj-Col-Vipava-Dutovlje-Sežana-Divača-Strunjan-Postojna! Naredili smo 281 kilometrov in se vrnili domov ob 20:00 uri!Na Obali je bila nepopisna gužva za nazaj smo porabili pol ure samo da smo prišli do Kozine!Še dobro da imamo motorje...srečali smo ogromno mooristov...lep dan! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Danes sem tudi jest spravil na motor in sicer po dolgem razmišljanju ali naj grem ali ne (moja zadnja guma je zrela za menjavo) pa se nisem mogel upreti skušnjavi - zato sem se odpravil na Jezersko in to sam. Spremljal me je le žebelj v gumi. :P Srečal sem veliko motoristov. :rolleyes: Bi pa povedal še to, da kdor se bo vozil v tisto smer naj pazi, ker je na nekaterih ovinkih malo peska. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Ker so tole vikendi tudi polni trgatev smo si komaj utrgali cas, da smo sli danes na eno lazjo furo po nasi lepi Sloveniji. Jaz in boljsa 1/2, Tiger in boljsa 1/2 in se dva prijatelja. Iz Litije smo sli na Vace in GEOS, od kjer smo se spustili proti Izlakam, na Trojane pa proti Stajerski in pred Vranskim cez Tohinjsko dolino v Kamnik, od tam pa na Crnivec na eno pijaco. Potem smo se spustili nazaj v Kamnik in v Smarco v Indiana na en drink. Od tam sta jo Tiger in boljsa 1/2 mahnila proti domu na Gorenjsko, mi pa cez domzale proti Litiji. Naredili smo skromnih 138 km, ampak bolje malo kot nic. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 nedelja prvojesenska šentjur/ponikva/slovenska bistrica/maribor/lenart/gornja radgona/radenci/ljutomer/ormož/pragersko/slovenska bistrica/šentjur 260 nasmejanih kilometrov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Nedelja LJ-Godovic-Col-Vipava-Senozece-Postojna-LJ Kavica v Vipavi, prsut in letosnji teran v Avberju (dobil se dobra 2 litra za popotnico) :OK: Domacin v Hotedrsci resil pred laserjem, avtomobilist resil pred laserjem pred Paviljonom (Ce slucajno tole bereta, Najlepsa Hvala). Je bil pravi uzitek gledati policajske dolge nose :D :OK: Suma sumarum vikenda: 0 SIT za kazni, prekrasno vreme, prazne ceste (vsaj na Krasu), 700 km-jev. Mogoce se en minusek (ampak res zelo majhen): izgubil 1 'srauf' s pokrova motorja, zlomljen nosilec od ene hupe (se je naprej peljala v zepu); vzrok: vibracije :OK: :D :OK: :D :OK: :D Si lahko samo zazelimo se vec takih vikendov. Na zdravje :beer2: (ampak s teranom :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 No ben, tudi mi smo se včeraj en mal peljali! Štartali iz Bistrce, preko mp Jelšane, čez zavito Učko po stari istrski cesti čez Paz, Cerovlje, Motovun do Pazina in naprej do Pule, moram povedat, da je cesta kr dobro zdelana, tako da me je hrbtišče kr nmal bolelo. V Puli obiskali Green Garden-Kartodrom, ter se nabili z adrenalinom, moram pohvalt izredno razgibano pisto! No ja potem smo na Kamenjaku neki pomarendali , nato po v Banjole na kofetek. Vožnjo nadaljevali do Rabca, kjer smo se v nepričakovano toplem morju, dvakrat vrgli v vodo. Proti večeru pa odpeketali po izredno neravni zaviti cesti proti Kvarnerju, ter nato direkt proti domu, kjer smo v avtošopu popili še en kafetek! Skratka lepo preživeli nedeljo, aja nismo meli cajta it na referendum! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave