Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj III

Ice

Priporočene objave

Jaka, od kod 700 km?

Si desetkrat odpeljal tisti krog?

Jaz tudi izkoristil nedeljo.

Odpeljal Ce-Kamnik-LJ-PO-KP-Strunjan-

tam ugotovil, da suša pospešeno deluje, pričele so crkovati 15 let stare ciprese v živi meji

-nazaj pa naredil več ovinkov:

Strunjan-Divača-Sežana-Senožeče (zgleda, da tu stal radar cel dan, bil tam, ko sem šel dol in ko sem šel nazaj)-PO-LJ-Kamnik-Črnivec-Mozirje-Ce.

Se je poznalo, da je bila motoristična nedelja. Vse polno motoristov na cestah. Avtomobilov tudi.

Nevarnih situacij ni bilo.

Kazni ni bilo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaka, od kod 700 km?

Si desetkrat odpeljal tisti krog?

:D Ne ravno... Sem naredil v soboto en krog cez Most na Soci in Novo Gorico, potem pa se enkrat LJ-NG cez Postojno in nazaj -> dobrih 500 km. Samo ni bilo kaj za napisati. V nedeljo pa po Krasu -> slabih 200 km.

Ma mi je primorska se najbolj vsec, se najraje tam vozim :OK:

Lp,

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sobota zjutraj... zgodnji start v meglo. Vožnja po obvoznici (mimogrede, zamočil izvoz :cry: ) postreže s cukanjem motorja. :? :cry: Panic!!! :kva1: :blink: :cry: :kva1: No končno pogledam na dnevni števec, hitro preklopim na rezervo in gasa naprej na prvo pumpo. Zaradi trmaste megle v zasavski dolini jo z Lady na zadnjen sedežu ubrišemo mimo Bogenšperka in po dolini Temenice do trebnjega na kavico. Določiva nadaljne destinacije in jasno spet zamočim (naj verjamo kdor hoče) in v Sevnici obrnem proti Krškem. Od tu pa zares po krasni sončni dolini Save za spremembo kar malo bolj LS proti domu. Fletno!

Da pa je bilo še bolj fletno se popoldne z Udizavrom nameniva na zahod. Preko Hrušice in Vipave še dalje v prijetno družbo. Ne bom rekel neponovljivo, ker si ponovitve želim! :D

Šment je le to, da se ne spomnim Sande7 in še nekaj drugih kampeljcev :? . Sorrryyyyy! Prekleta pijača! :angry: Ma neee... to ne more biti. Pijačka je bila vendar 1A! A že vem, odbojko smo igrali .... To, bo, anamneza zaradi prevelikih telesnih naporov!

Furca domov je bila pa tudi lepa, le malo zaspana. Smo bili večino poti zelo odprte glave...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No jaz pa sem se včeraj dopoldne odpravil na en kafe v Postojno. Ker sem prišu gor dokaj hitro, kljub neznosni gneči na Črnem Kalu, sem malo produžil. B)

Logatec-Žiri-Idrija-Črni vrh-Vipava-Štanjel-Sežana-Koper.

Ma furca je bla prov odlična za si malo odpočit možgane od celotedenske službe. :OK: Nikjer policajev, ne radarjev. Med Žirmi in Idrijo je pa cesta slaba, luknjasta, vlažna in precej kopačev je gor. :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj opravil nenavadno vožnjo. No, dobro, vožnjico.

Z Masterjem of Disasterjem odpeljala Gilerco na njen prvi tehnični pregled.

Potem sva odpeljala kravo na redni servis.

In potem je Master of Disaster odpeljal mene na zadnjem sedežu Gilerce domov.

Nenavadno in ne ravno vsak dan, da te otrok vozi na zadnjem sedežu motorcikla.

Nobene panike, lepo mirno odpeljala tistih nekaj kilometrov.

:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj sem ponovno užival. Prevozil sem 510 km. Trasa je bila: Batuje-Kobarid-Bovec-Cave del Predil-Tarvisio-Valbruna-Pontebba-Sella di Cereschiatis-Moggio-Tolmezzo-Ampezzo-Lago di Sauris-Sauris-Selaa di Razzo-Sella Ciampigotto-Cima Gogna-Sappada-Rigolato-Villa Santina-Tolmezzo-Chiusaforte-Sella Nevea-Predel-Bovec-Kobarid-Batuje.

V mislih sem imel sicer drugačno pot, ampak sem jo moral na poti spreminjati zaradi zaprtih cest čez prelaze. Prejšnje neurje jim je s plazovi precej zagodlo. Najprej sem mislil čez prelaz Passo di Pramolo do Hermogorja,Mauthna in potem po dolomitski poti do Silliana (odsek Mauthen-Sillian je zame prava idila) in čez Dobbiaco, Sexten do Sappade in potem po prej napisani poti naprej. Ker je bila pot v Pontebbi na Passo di Pramolo zaprta sem se odločil, da jo obrišem čez Sella di Cereschiatis. Ko pridem do te poti, ponovno znak o zaprtju ceste. Zdaj mi že rahlo zavre. Ko se že hočem obrnit me domačin ogovori in mi pove, da naj po tej poti kar nadaljujem, ker ni nevarnosti. Iskaže se, da bi moral imeti krosa in ne customa. Cesta je dobesedno pokrita s peskom in raznim materialnom, ki so ga prinesli plazovi. Na veliko odsekih jo več ni, ker jo je deroča vodla dobesedno odnesla. Rahlo sem bi jezen sam na sebe, ker jo že prej nisem odpihal na Avstrijsko stran in se tako rešil teh problemov. Vendar ta jeza kmalu zbledi in povsem izgine, ko se začnem vzpenjat na Sella di Razzo in Sella di Ciampiogotto. Asfal super in narava božanska. Nebesa! Tu opazim, da obstajata še dva prelaza, ki jih prej na zemljevidu nisem opazil in sicer Passo F.Lavardet in Passo di Pura (Aha, drugi teden če bo vreme lepo sem spet tu). Po osvojitvi obeh Sell se spomnim na Suzukija, ko je dejal, da je zelo dobra alternativa žez Sappado do Tolmezza. To tudi naredim in se ne kesam nad odločitvijo. Od Tolmezza naprej zame več nič novega, pretresljivega, ker sem to odpeljal že 100-krat.

Ko pridem domov in naredim črto, sem z odločitvijo alternativne trase kljub začetnim nelagodjem zelo zadovoljen.

Nasveti:

- če se boste potepali po severni Italiji se izognite nekaterim predelom ( npr. Pontebba-Passo di Pramolo, Pontebba-Sella di Cereschiatis, Chiusaforte-Tarvisio)

- če se odpravljate na pot že v zgodnjih jutranjih urah (npr. 7 h zjutraj) bodite dobro oblečeni, veliko povdarka tudi na rokavicah (prvič se mi je zgodila, da ko sem prišel v Bovec sem imel blazinice na prstih desne roke tako odtečene, da so bile trde kot kamen (slabe rokavice za take razmere)).

- če se boste potepali okoli prej omenjenih Sell bodite na delu do Lago di Sauris previdni zaradi krav in ovc (saj vem, da to velja za skoraj vse prelaze sam vseen).

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sobotno lovljenje sončnih žarkov je bilo very pestro. Vse bolj sem prepričan v ugotovitve, da kakršen gospodar, tak tudi pes in obratno. Pri motoriranju očitno velja enako: kakršna dvonoga kreatura, takšen motor. In "plastičarji" so big time kreature, žal večina in ne manjšina. Vsa pamet, ki obstaja z zajahanjem motorja očitno izpuhti oz. se preseli v mednožje.

Da skrajšam - neznanemu telebanu, ki je vozil zadnji v skupini sedmih plastičarjev, ki so se pištolirali čez Planino malo pred dvanajsto v smeri proti Postojni. Tetku ti! Zelo zelo nespametno je kolegu motoristu, ki se vozi s sopotnico, tri metre pred ovinkom posekat celotno špuro ovinka. Od zadaj, mamu ti pedersko. In zakaj? Da ne bi zamudil 2 metra do svojih kolegov. In sem te videl v špeglih in bral v gestah, kaj boš naredil. Če bi takole prehiteval začetnika, bi bila lepa pašteta na kamniti ograji.

Zato bom še enkrat napisal. Razčofavajte se v lastni strošek in z lastnimi udi in praznimi glavami. Naslednjič klestim brez uvidevnosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vceraj popoldne sem se matral z montiranjem kamere na motor. Ni in ni slo. Kamero sem dajal v tank torbo, na stranski nosilec od kufra, pa se je zmeraj prevec majala. Potem pa mi je koncno kapnila ideja: kamero sem dal na stevce (bolje receno med stevec hitrosti in obratomer), jo podlozil z majhno zvito brisaco, vse skupaj povezal s pajki. Kamere ni odneslo dol niti pri 230 na uro. Sem imel pravo provido!

Nato sem tako odpeljal do Turjaka in nazaj in se malo po mestu. Potem sva zvecer z Misho 2 x gledala posnetke. Po gledanju drugega posnetka se nama je posteno vrtelo v glavah. Zgleda, da je nagibanje slike naredilo svoje.

No jutri grem kupit novo kaseto.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Težko pričakovani konec bolezni se kar odmika in odmika... Še vedno nekaj smrkam in grlo boli :cry: ... Tako grem malo potrt dopoldne na Šmarno goro in zviz! zviz! povsod sami motorji... In naenkrat sem imel vsega DOVOLJ. Nisem več zdržal, pa obljube gor ali dol... Enako napačne gume... Takoj ko sem prišel domov, sem zajahal zvesto mi Suziko in gasaaaaaaa za prijatelji, ki so že dobre pol ure prej startali proti Mostu na Soči. Kako je pasalo!!! Ne morem verjet, pa sem bil tam :OK: :P :lol: B) ... Danes sva se s Suziko ful ujela in prevozila neizmerno čudovitih 164 km (hja vem, ni bogznašta, ampak po enem tednu abstinence (in še prej dveh tednih ko sem tauhal v F) je sedlo kot že dolgo ne! Zdele pa še en vanilijev čaj :D ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bom kratek in jedrnat ... kot vedno ... ;)

Sobota:- ob 12:30 še malo mačkast skočim do Paklenice pogledat, če narodni park še stoji ... jadranska magistrala prazna, ljudi nobenih, avtomobilov za vzorec ... prav hecen pogled glede na siceršnjo poletno gnečo ... povratek 19:30 ... 595km

Nedelja:

- z Milenco na izlet prek Jezerskega vrha, nazaj čez Pavličevo sedlo, pogledat v Logarsko dolino, peš 10 minut do slapa Rinka, čez Gornji grad do Kamnika v Indian-a na kokakolo ... pod 200km ... kratko ali slatko ... :)

juhej za sončen vikend ... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sobota: start v Lj. ob 14.00 :D, smer Primorska (ze spet :OK: :D :OK: ) Vreme prekrasno, sonce, skoraj brez oblacka....

- Prvo avto izsiljevanje ze (ali pa sele) na dolgem mostu. :BUA:

- Ride- prazne :unsure:

- Malo izven Podnanosa: pravijo, da smo motoristi sami norci. Mogoce imajo pa kar prav. Moras biti pa res malo 'ubrisan', da peljes proti levemu ovinku, gledas kako sleper (v tem ovinku) prehiteva kolesarja, potem pa vseeno nagnes 'motorcic' in v bistvu brez vsake zascite (celada je pri takem samo proti muham) z glavo zapeljes slab meter stran od tovornjaka, in ti je to celo (vsaj malo) vsec.

- (Se mi zdi, da v Cesti); poroka, trobim nazaj :P (mogoce mi je pa hupa prejsni teden odpadla, ker sem trobil poroki in ne zaradi vibracij :OK: ). Krasno je videti, da se ljudje se imajo radi :OK:

- pred Vipavo: Konjska vprega, na njej pa (ugibam) Nono in vnuk. :OK: Super, da se se kdo vozi na pogon, ki je ne dolgo nazaj bil najhitrejsi, in ima s tem veselje (ceprav sem mi zdi, da bi se vnuk raje peljal z motorjem)

- Vipava: nasproti se pripelje invalid s tekmovalnim vozickom :OK: Bravo, taka volja do zivljenja, da ima se kaksen cilj :OK: :OK:

- Med voznjo se spomnin stavka z drugega foruma: Je rinil (x) motor zato, ker je treniral za (x) motor; naglas se smejem pod celado. :OK:

- Ajsevica: Stara cesta proti NG je precudovita; prazna, prekrasni ovinki, asfalt kot nov, se pozna, da vsi vozijo po bliznjici :OK:

-Kavica na OMV pumpi pod MIP-om: gledam padalce nad Lijakom; poglej koliko ljudi uziva v svojih hobijih :OK: . Zivljenje je res prekrasno, lepo je videti, da ljudje se v cem najdejo veselje, da ni vse v pehanju za denarjem in bedastem politiziranjem :BUA:

- Konec Vipave: n-tic me izsili avto. Med 'bremzanjem' opazim na zadnji sipi znak za invalida. Prva misel mi je bila: 'Ce si tudi prej tako vozil avto, se nic ne cudim, da si invalid' (Uf, kok sem zloben :BUA: )

- Podnanos- Razdrto: Juhu, ni prometa. Ah, kako sem se zmotil. Naletim na kolono tovornjakov in avtomobilov (ma ne vem ce ni bilo vsaj 20 tovornjakov). Pocasno prehitevanje,... dohitim drugi kamion,...pridemo na raven odsek klanca,... hocem prehiteti, :kva1: drugi kamion je zacel prehitevati prvi kamion :D. Super, se ne vidi vsak dan :)

- Na levem ovinku za cestninsko postajo: Gledam nasproti vozeci srebrni avdi, njegov voznik gleda pa nekam v tla (mogoce je pa cigaret ugasnil, kaj pa vem). Naenkrat skoci Avdi na moj pas; 'cviknem', popravim krivuljo. Se zmeraj ne vem, ali mu je zdrsnil volan, ali pa je pozabil zavijati (mogoce sem celo zagledal zloben nasmesek :angry: :BUA: )

- Postojna: Na odcepu za Unec vozim za belim kombijem. Vidim, da avto pred njim zavija desno. Pocasi se pripravljam na prehitevanje, hkrati pa iscem v ogledalih, kam je izginil motorist, ki je ze kaksnih 10km vozil za mano. Ampak, idiot kot sem, sem si spet narobe nastavil ogledala; nazaj ne vidim, kar bi moral, naprej pa spregledam,da kombi 'bremza'. Za las zapeljem mimo. 'Pi..a, kreten blesav, pa kaj delas?' :fight2: se zmerjam pod celado. Pred ridami se ustavim se na eno cik pavzo.

-Ride: Aha, gledalci; pod vplivom dogodka s kombijem (in glede na to, da se najvec neumnosti zgodi, ko se hoces pokazati z obvladovanjem voznje) se poljem pocasi, 20. Kaj me briga, naj se smejijo.

- Krizisce z obvoznico v idustrijski coni Siska: Koncno mi je potegnilo, kaj mi je prejsni teden hotel povedati motorist, ki mi je mahal. (Sori, najbrz sem mal stupid. Hvala, na sreco hupe nisem izgubil).

- cesta Domzale -Sentjakob; ze v mraku. Ali ni tukaj Hanzi nastradal? Extra previdno....

Garaza- 270 Km :OK: :OK: .

Nedelja: LJ-NG-LJ: 210 Km :OK: .

Se zahvaljujem vsem, ki se jim je uspelo prebiti skozi tele (zmedene) vrstice B) :hmm:

Ostalim se opravicujem :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes je bilo karseda lepo vreme zato sem se odločil, da naredim en majhen izletek s svojim motorjem, z dobre volje se odpravim na pot v ljubljano (sem iz Murske Sobote)...ej že nek čuden občutek sem imel ko sem se peljal proti Mariboru in kaj je bil ta občutek...hmmm sem čez 15 min zvedel, tako če bi vedel, jebemo v Podgradu sem naletel na radar....sem že vedel kolko je ura! Policaj me ustavi, saj veste dokumenti in blabla, potem pa mi lepo na njihovi pištolci pokaže kolko sem peljal.....ej skoraj bi me kap :wacko: :wacko: peljal sem 158 km/h (dovoljeno 90 km/h) kurva me je dal sodniku za prekrške in kaj mi je rekel,..joj kako bi ga sprve...Lep dan vam želim; mi je rekel.....lep vikend ni kaj....aja...v ljubljano pa sploh nisem šel. :( .sem se kar obrnil in odpeljal kar domov v mursko soboto!!!

Joj...treba je zbirat denar za kazen! :angry: :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nedelja, 28. 9. 2003

šentjur-logarska dolina (spoznal hotschkota)-šentjur

jeb.š takšne kratke vikende O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

- Vipava: nasproti se pripelje invalid s tekmovalnim vozickom :OK: Bravo, taka volja do zivljenja, da ima se kaksen cilj :OK: :OK:

Ja, to je pa Marko iz Dobravelj. Fajn poba, poln energije in življenja. Lahko bi nam bil za vzor. Je bil tudi dvakrat na svetovnem prvenstvu. Le toliko, da ta invalid dobi tudi ime, ker se mi zdi, da smo mi včasih večji invalidi od njega. B)

Pozdrav od Roberta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tadej, kaj ko bi posnetke delil z nami? bi se dalo kaj videt?:)

Glede na to, da moja XJR ni ravno nek hud sporten motor (na ovinku si takoj na tleh z izpuhi), ki je obut v Dunlop 205, posnetki niso ne vem kak spektakel.

Pa tudi motorja se skoraj ne slisi, ker je veter prevec sumel. Bi moral dati mikrofon zadaj k izpuhom v zavetrje. A ima kdo prenostni mikrofon za digitalno video kamero?

Ne kaseti ni posneta samo voznja ampak tudi posnetki z dopusta s Paga. Verjetno D-D ne bo ravno navdusena nad tem, da bi kaseto posojal.

Tadej

PS. Bom posodil drugo kaseto, ko jo bom posnel.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaključek sezone 2003 za MK Kamnik

Topli žarki jesenskega sonca so kar vabili motoriste na ceste, a mi smo imeli to soboto rezervirano za zaključni piknik. Zbrali smo se pri Uzzyju, ki nam je za popotnico pripravil odličen štrudl, kot da bi vedel, da nas čaka še naporen dan. Zbralo se je 26 motorjev, kar pomeni 36 članov in članic oz. simpatizerjev. V koloni, z klubsko zastavo na čelu smo se preko Domžal odpeljali do Jamarskega doma na Gorjuši, kjer smo imeli organiziran ogled Železne jame. Aleš Stražar nam je predstavil grad Krumperk, katerega najznamenitejši lastnik je bil vitez Adam Ravbar, za katerega je večina od nas mislila, da je bil pivovar iz Rodice pri Domžalah. V resnici pa se je proslavil v bojih s Turki; v bitki pri Sisku je leta 1593 s 4000 vojaki premagal vojsko Hasan paše, ki je štela preko 50.000 mož. Potem smo si ogledali tudi jamo, ki so jo za turiste odprli 1963, prav na dan ko sem šel jaz v tretji razred osnovne šole. V Jamarskem domu smo si ogledali še zbirko kapnikov, arheološko zbirko, slamnikarski muzej in Robičevo zbirko jamskih živali, ki jih je ta naravoslovec našel prav v Železni jami. Našel je tudi posebno vrsto slepih hroščev, ki se po njem imenujejo robiči. Ob odhodu nas je Marko, lastnik Jamarskega doma, presenetil še s sladoledom, mi pa smo mu v zameno zaigrali eno na naše bencinske instrumente.

Sonce se je iz oranžne že spreminjalo v škrlatno kroglo, ko smo zapuščali prijazne gostitelje in se zapeljali še malo po naši bližnji okolici. V Zapogah pri Vodicah smo se ustavili še pri našem članu Danetu na 'eno kavico', a brez narezka ni šlo. Prav večer je že bil, ko smo le prišli do piknika pri Sandiju, kamor smo bili že ves dan namenjeni. Pristavili smo sod, Matjaž je zakuril žar, saj smo bili že prav sestradani in naša DJ Tina je navila tisto lepo Avsenikovo: Born to be wild. Za športne aktivnosti je ostalo prav malo časa, saj je bila že kar trda tema, ko so se naši vrli tekmovalci podili z avtomatikom med keglji po rosni travi. Pa še dirka z doma narejenim gokardom, ki je kot pametnejši kmalu odnehal in že je bilo tako mraz da smo morali zakuriti taborni ogenj.

Ob ognju smo obujali spomine na pravkar končano sezono in pripravljali načrte za prihodnjo.

L'po je b'lo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar prišel iz Ljubljane. Malo je že bilo hladno(cesta in zrak), ampak sem zdržal.

Pa saj še ne sneži, tako, da se bomo vozili še nekaj časa :P (no ja, ni še mraza).

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preducerajsnjim se vrnil iz 10 dnevnega potepanja po Crni gori.

Tja dol naredil cca 850Km zaradi te nove avtoceste....nisem nasel izvoza....po pa se po Crni gori naredil cca 800....nazaj pa 750...vse skupaj cca 2400km....prisel ziv in zdrav...

LP

Gugo B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj začel s projektom "Ogledi največjih vukojebin Slovenije"

1. lekcija: Baška grapa; Lj - Škofja loka - Železniki - Baška grapa - cesta Tolmin Idrija - Cerkno - Škofja loka - Ljubljana. 180 km. Malo mrzlo, cca. 20 km sem se vlekel za enim kamionom (s prikolico) preden mi je uspelo mimo, cca. 50 km lovil enega Švicarja na BMW-ju. :naughty:

Urbi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj začel s projektom "Ogledi največjih vukojebin Slovenije"

1. lekcija: Baška grapa; Lj - Škofja loka - Železniki - Baška grapa - cesta Tolmin Idrija - Cerkno - Škofja loka - Ljubljana. 180 km. Malo mrzlo, cca. 20 km sem se vlekel za enim kamionom (s prikolico) preden mi je uspelo mimo, cca. 50 km lovil enega Švicarja na BMW-ju. :naughty:

Urbi

To so ta najlepši in najzanimivejši konci za vozit. :D 300x boljše kot avtobani. :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js sem se pa v soboto fijakala mal po bližnji okolici KP in šla iz Strunjana na Beli Križ, kjer sem občudovala pogled na strunjanski zaliv ... in je blo takoooooooooooooooooooooooo lepoooooooooooooooooooo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sobotna voznja kot test opreme (kaj bo prej premocilo :) ). Glede na napise waterproof na hlacah in jakni, sem stavil na rokavice (ali pa mogoce na skornje).

Pri zivalskem vrtu (po 2 km) se je zarosil Nolanov vlozek proti rosenju (edina stvar, ki sem mislil, da bo vzdrzala :cry: ). Pri dolgem mostu je premocilo rokavice, pri Brezovici hlace, pri Lukovici se ustavim pri bratrancu na kavi (me niso spustili v hiso :D ), da sem obrisal vizir. Jakna je ze zacela pocasi spuscati.

V soncnem vremenu nadaljujem proti Planini, kjer sem srecal prvega motorista. V Postojni tankam bencin/kavo. Nazaj grede na ridah srecal se tri motoriste.

Pred Dobrovo resilec seka ovinek. Super, ce me kdaj zbije avto, si zelim, da me resilec :D

130 km.

Nedelja: Lj-Kranj-Kamnik-Moravce-Trojane-Lj. 140 km

Ceste v glavnem suhe, dezja nic, motoristov nic :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes me je ob 10h prebudilo sonce in pomito nebo.Zadišala mi je kavica in tako sem zajahal po dolgemu času motor in se odpeljala na kofe.Ma je blo kar mraz.Zdej se je pa vreme itak že spridlo tako da bojo verjetno vsak čas padavine

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še en prečudovit dan.In kar mi je ostalo prostega časa sem ga izkoristila za enkratno,fenomenalno,super vožnji.Šla sem proti Sežani pogledat za kostanj vendar še rabi kak teden dva al pa slano.Nato sem jo pičila proti goriški strani po nekih čudnih a prečudovitih poteh ven sem prišla v Vipavi nato sem se cjazila za kolono kamionov po rebernicah šla čez ride na logatec rakek in domov tik pred mrakom.Bilo je super vreme sončno temperatura je bila na sežansko gorišken precej višja kot postojnskem.Skratka popolno kratko popoldne :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!