Black Knight Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Pujs brez ene noge pride v gostilno,pogleda naokoli in glasno vpraša;"katera prasica je mojo svinjsko kračo?" (no ta je bl tak...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kroker Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Ali kdo ve, zakaj pri nas večina žensk hodi h ginekologu??? -k smo glih pr šalah ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kroker Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 :rolleyes: Naša država je v pizdi, sam ne vejo čist točn, v kateri!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Bojda ni sala temvec anekdota. Gospod Neil Armstrong naj bi ob sestopu iz Apolloa poleg zgodovinskih besed "To je majhen korak za cloveka, a velik za clovestvo", kasneje ko ni bilo neposrednega prenosa izjavil tudi (idilicna slika cloveka v skafandru z Zemljo v ozadju) "To je za vas gospod Gorsky". Novinarsko srenjo je navedena izjava pognala v mrzlicno iskanje kdo je ta doticna oseba. Niso ga nasli niti med ruskimi kozmonatvti niti med kozmonavti oziroma preizkusnimi piloti ZDA. Na njihova vprasanja pa je vedno odgovoril, da pac ne sme povedati kdo to je. Koncno je po kakih 25 letih, ko je bilo ponovno zastavljeno vprasanje kdo je ta skrivnostna oseba, le odgovoril: Gospod Gorsky je umrl. Ko sem bil mladec kakih 12 let smo mulci igrali baseball in zoga je odletela na sosedov vrt kjer je domovala druzina Gorsky. Iz hise je bilo slisati prepir. Gospa Gorsky je vrescala na gospoda "Oralni sex, ja seveda, ko bo sosedov mulc po luni hodil!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 V ameriskem (kje pa drugje) obcestnem baru sedijo trije mozakarji in mozujejo. Prvi je bil odvetnik, drugi je bil lepotni kirurg in tretji (kot se spodobi) biker. Prvi odpije kratek pozirek whiskeyja in de: "Letos sem svoji dragi za obletnico poroke kupil dijamantni prstan in Mercedesa. Ce ji ze prstan ne bo vsec, ji bo vsaj Mercedes nekaj pomenil in bo vedela, da jo imam rad!" Drugi oblizne kozarec z martinijem (seveda ekstra dry) zamisljeno pogleda olivo in rece: "Jap.... kupil sem ji biserno ogrlico in ji placal eno mesecno popotovanje po Tahitiju. Ce ji ogrlica ne bo vsec si bo zapomnila popotovanje in tako bo vedela, da jo imam rad!" Biker zeksa pir, prav nemarno rigne, se pocoha po vampu in zarenci: "Moji stari sem kupil majico in vibrator!" Sogovorika: "??!!?? Kaj ?!" Biker pa: "Ce ji ze majica ne bo vsec - naj se jebe!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se