Skoči na vsebino

tezave z vodnim hlajenjem

aleks

Priporočene objave

tezava pa je v tem !!motor se pregreva (NRG) kljub tam da sem menu termostat in da je vodna pumpa ok!!!!!ima kdo kaksno idejo gre za NRG-ija!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tezava pa je v tem !!motor se pregreva (NRG) kljub tam da sem menu termostat in da je vodna pumpa ok!!!!!ima kdo kaksno idejo gre za NRG-ija!!!!!

Dihtunga na glavi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Termostat ven uzem.

Tako ne bo voda "čakala", da se cilinder ogreje in ga šele potem z temperaturnim šokom hladila, ampak bo vedno krožila. Precej bolj zdravo za motor pomojem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

johan ma vrjetn prav, preglej kok je hladilne tekocine v sistemu, pa ce je ni jo dolij, pa zalaufaj masino na mestu, pa ce ti pri varnostnem ventilu vn mece, mors menjat dihtungo na glavi (ce ti pa ne vzge na elektrostarter je to skor zihr zarad tega).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej kerga NRGja pa mas? jes mam trojko pa se mi pregreva ce pocas vozm (ceprou se skor nkol ne:)) ker nima prisilnega hlajena. ce se ti pregreva k pocas vozs je to cist navadn, ce pa k se hitr pa mau servisirej to stvarco tvojo:))

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dihtunga na glavi.

8) PO MOJE TUDI :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

tako jaz imam tudi problem z hlajenjem....

in sicer, grem danes v maribor v šolo, in vjutro vidim neko lužo pod skuterjem, pa niti nisn si mislo da bi to blo od mojiga skutera.

pridem v šolo, grem malo vstran od skutera in vidim lužo že kar spodi.

pa se mi je še čudno zdelo kak to da se je grel preveč.

ok, grem domov in pred tem nalijem vodo spet noter, in opažam da ko stojim npr. na križišču voda vun teče, ko pa dam po gasu malo pa več NE teče. med vožnjo domov (sama ravnina, konstanto 80km/h) se mi ni grel, kaj dosti, blo je 70°C vedno.

pumpa vsaj mislim da deluje, ker se vidi da voda kroži. rezevar za vodo je novi (star 3 dni).

btw. a je lahko to mogoče kaj narobe, da se pumpa že takoj vklopi in začne vodo pošilat okoli? ker meni se zdi da bi se pumpa mogla vklopit komaj pri določeni temperaturi, ali se motim? :unsure: :?

lp, hvala, pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

skuter popravlen.

sem šel na servis, kupil celi kit vodne pumpe, ker je zanič bil semering in se more cela nova kupit. cena 4.393 sit :)

sem šel do avtomehanika ki mi je sorodnik in sma naredla lepo.

prvo moj skuter popravla, pol pa še na njenemu valčke nastavla :)

zaj pa upam da bo delalo kul :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem ravno htel rect da je semering hin je mel golob isti problem :)

samo to pa se mi ne zdi fer ne, ker pumpa je še ok bla, zanič je bil samo semering, a jaz sem mogo kupit celi kit vodne pumpe, ker semeringa se posebej ne dobi :angry:

ko sem kolege vprašal, ko so meli isti problem, so mi rekli da je njim tudi semering bil hin, pa so mogli celo pumpo mejat, joj, toti serviseri samo služijo :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst misl da je dihtunga na glavi, pr men je blo isto, takoj k sm ga kupu je mel mal čudn zvok, pa iz posode za vode je kr vn butal. v posodi je blo pa že velik ola zmešanga za vodo. Tko da to prever .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

em isto moj bivši sošolc ma firefoxa pa ko ga vžge začne voda vn tečt tam ko je pumpa pa kr teče,greje se mu pa do fula pa to sam ko se pela tk mal ma recimo 3/4 če ga mal bol drma pa kr rdeče vse gori

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

samo to pa se mi ne zdi fer ne, ker pumpa je še ok bla, zanič je bil samo semering, a jaz sem mogo kupit celi kit vodne pumpe, ker semeringa se posebej ne dobi :angry:

ko sem kolege vprašal, ko so meli isti problem, so mi rekli da je njim tudi semering bil hin, pa so mogli celo pumpo mejat, joj, toti serviseri samo služijo :wacko:

V Bell Center v Miklavz bi sel vprasat ce majo taki semering pa bi blo to to...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

em...

jz mam tu en problem na ditechu

recimo prejšnjo sezono se mi ni skuter nič grel (cagar se ni nikol premaknu, edin ko je blo 30+ stopinj na kakem semaforju pa to sm dokler sem stal)

letos mi je pa začelo vodo gor tam ko je rezervoar ven metat..priteče skoz do dna in mi dela luže

pa tam recimo ko gre voda notr ( v rezervarček) mi tak dela, ko če bi recimo z slamco v kozarec pihal...mehurčke mi dela

wtf je to? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!