enduraš Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 jz sm tud blat isku pa ga nism nikjer našu :D :D matr maš srečo :D Kje je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 enduraš kako je blo na Molniku? ;) :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 danes sem bil na kros progi, že na majhni skakalnici 1m, mi je zabijalo zadnji amortizer, skoraj do konca! kaj če bi ga dal na trše bi blo boljše,ne?? p aše nekaj me zanima, glede na to da nimam veliko izkušenj, katera je najboljša tehnika za spuščanje po strmem klancu navzdol!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 BC blo je ful dobr. Lunč obvlada zadevo B) , sicer me je mal čakal sem in tja , drugače sm mu pa kar sledil. Fajn teren je , na dost krajih kot bob steza... po sredi velikiii kamni pol se pa po robu furaš čez ovinke :) Kocka na keri kros progi si bil? Drugače je pa za po klancu dol najboljša tehnika nasednja... vstaneš in pustiš ,da gre kot gre (na zelo strmih klancih). Če je klanec položen pa še bremzaš zraven. Če je klanec dolg ,strm in zavit... se boš fentu. :D Če si se fural na kros progi na lavrici se lohk kdaj zmenva pa pridem še jaz... se bova kej naučila :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 Dons sm z DTjeko en maten asfaltni ovinek izpeljal v SM stilu... dobesedno. Zadeva je šla zelo napočez , mogoče se to vam ne zdi nč posebnega ,ampak jz sm na tem ovinku pred kratkim prvič padel na asflatnu (v podzavesti usidran občutek ko zamnjka prednjega kolesa), zato se men zdi zeloooooooo fajn. Kar smejal sm se in dru kok je blo noro v čeldadi :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 ma mi temu pravimo kros proga, v bistvu s koapčem narjenih par jumpov, dva klanca, par ovinkov in je! za klanec navzdol sem mislu predvsem na držo telesa!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 7, 2003 Deli Objavljeno Junij 7, 2003 Js sm si pa dal dons kros svečko notr pa gre bol!!! :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 8, 2003 Deli Objavljeno Junij 8, 2003 sam to je pa skor težko varet da gre zarad svečke bol :P in kok bol gre? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 včer sm prvič cross motor vozil in morm rečt ,da zadeva ne potrebuje boljše svečke ,da bi dobro vlekla :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 včer sm prvič cross motor vozil in morm rečt ,da zadeva ne potrebuje boljše svečke ,da bi dobro vlekla :D :D :D :D :D kva's pa vozu za eno zadevo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 včer sm prvič cross motor vozil in morm rečt ,da zadeva ne potrebuje boljše svečke ,da bi dobro vlekla :D :D :D :D :D Ja ma samo prve tri mesce, dokler se navajaš na motor ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 vozu sm hondo CR125 mislm ,da ko se navadiš lahko šele vso moč izkoristiš , močna je pa še vedno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 jest včasih pelem od soseda hondo cr80 pa je že tist močna zadeva :blink: si je že kr težko predstavlat kok močne so kros nad 400ccm :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 američani so naredil 2T kroso s 700ccm :blink: :blink: :blink: Sm pa slišu od tipa k voz 500ccm 2T kroso ,da je (pre)močna... ni mu težko verjet :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 američani so naredil 2T kroso s 700ccm :blink: :blink: :blink: Sm pa slišu od tipa k voz 500ccm 2T kroso ,da je (pre)močna... ni mu težko verjet :D :blink: :blink: :blink: :lol: itak ameriške budale :P 700ccm pa 2T to ma poj ene 90KM pa po možnost ene 120kg ;) poj maš pa že probleme da ga na tleh držiš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peterpan Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 američani so naredil 2T kroso s 700ccm :blink: :blink: :blink: Sm pa slišu od tipa k voz 500ccm 2T kroso ,da je (pre)močna... ni mu težko verjet :D :blink: :blink: :blink: :lol: itak ameriške budale :P 700ccm pa 2T to ma poj ene 90KM pa po možnost ene 120kg ;) poj maš pa že probleme da ga na tleh držiš :D Pa ne sam od moči, vibrira verjetno da si čist :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 Jaz sem se vozu s 500 hondo 2T pa je cist premocna. Mrzlo je pri nizkih obratih v tretji na zadnjega postavljal. Men je moja 250 cist dost. Manj ne bi imel. Sem se cist navadu. Drgac mi je pa za na progo se zmerej premocna. Mi kuj kondicije zmanjka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 jz če bi mel kroso bi mel 250 4T B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 jz če bi mel kroso bi mel 250 4T B) Js pa YZ400 yamaho! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 gas gas:yamaha je itak zakon! najbolš bi blo met yz 250..maš čez glavo moči pa še lahek je, dobr vodljiv, brez registracije... zraven pa še enega cestaka alpa supermoto za izživlat se po cest. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 14, 2003 Deli Objavljeno Junij 14, 2003 gas gas:yamaha je itak zakon! najbolš bi blo met yz 250..maš čez glavo moči pa še lahek je, dobr vodljiv, brez registracije... zraven pa še enega cestaka alpa supermoto za izživlat se po cest. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirkac Objavljeno Junij 14, 2003 Deli Objavljeno Junij 14, 2003 jz če bi mel kroso bi mel 250 4T B) Evo moja zamisel 250 4T v supermoto izvedbi. Predelava je narejena v moji grafični delavnici. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Junij 14, 2003 Deli Objavljeno Junij 14, 2003 :o stari to bi blo za met!!! Pa še en stoopie Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Junij 14, 2003 Deli Objavljeno Junij 14, 2003 :D Ta ma pa enak plastron k pa jest :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 14, 2003 Deli Objavljeno Junij 14, 2003 WRka ful hudo zgleda... se mi kr sline cedijo :blink: :P :) un stoppie pa dvomim ,da se je dobro končal :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave