CAPIROMZY Objavljeno Junij 16, 2003 Deli Objavljeno Junij 16, 2003 Tale stoopie je šu pa čez :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 16, 2003 Deli Objavljeno Junij 16, 2003 Js sm dons skor u en prepad padu(zmankal je 10 cm pa me neb blo več)!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meglenšček Objavljeno Junij 16, 2003 Deli Objavljeno Junij 16, 2003 Js sm dons skor u en prepad padu(zmankal je 10 cm pa me neb blo več)!! B) NO RISK NO FUN!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 Sej maš prov! Sam vseen bi šlo skor u hlače! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 in kva si delov da bi šu skorej u prepad :blink: :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 19, 2003 Deli Objavljeno Junij 19, 2003 Ma enga sm mu še odzad pa nism vidu tko deleč naprej po sm pa prepozn zabremzu! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 men motor noče potegnič čez določene obrate v 6. prestavi... ZAKAJ????????? To mi dela odkar sem imel motor pri elisi in so menjali tiste ležaje... tudi menjava obročkov ni pomagala... a je možno ,da je kriv filter? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 elisa, zakaj pa voziš motor k elisi... drugič povej da imaš problem in peljala bova motor k mehaniku v Zalogu ki nič ne plete in nabija ampak samo zrihta in obrazloži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 možno bi blo da je kej z filtrom narobe. podobne probleme je imel moj oče pri CBR. pri njemu je bil kriv airbox ker je v mašino prihajalo preveč zraka <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budi13 Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 ta vikend lahko pričakujete obilo novih enduro slikic. Se mam v planu zgubit. S sabo bom čist slučajno mel hrano, pijačo, kompas, zemljevid, in seveda fotiča :roll: Čisto sam nikol ne lazi offroad, zna bit hudo nevarno.. Če gre kdo zravn mi je zoprno ,ker on ponavad več zna in me pol čaka ...pa take fore :oops: :roll: Pa itak ne poznam nobenga k bi bil blizu s podobnim motorjem. tko da.... do nadaljnega se vozm solo Brane kakšne probleme si mel ko si se vozu sam? (razen tega ,da si se matru motor vlečt z blata) Hej enduraš, oprosti ampak a te lahko uprašam iz kje si? Jest se tut sam podim z endurco okol pa ful lazm off road. Pa tut sm bl počasn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 [ Pa tut sm bl počasn. Kukr ti vzadej pise vozis KTM 620 in pravis da si pocasen???!!! :blink: Skor ne verjamem :ph34r: A imas SC 620,ali se ta staro verzijo LC4 620? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 Skor ne verjamem :ph34r: A imas SC 620,ali se ta staro verzijo LC4 620? LP Js tud ne!!!!! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 budi če maš res KTMčka potem dvomim ,da si počasen :huh: :D Sm pa iz lj... sostro bolj natančno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 elisa, zakaj pa voziš motor k elisi... drugič povej da imaš problem in peljala bova motor k mehaniku v Zalogu ki nič ne plete in nabija ampak samo zrihta in obrazloži hm... mislm ,da sm o tem tipu že slišu neki. Moj frend mi je reku ,da k enmu v zalog vozi krose... je to to?? Mogoče bi pa res tja zapelu ,da vidm kaj bo tip reku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 28, 2003 Deli Objavljeno Junij 28, 2003 to je ta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) Evo bom se jz neki dodal v to temo :D Nekaj FOTK iz izletka na Rakitno: http://motosvet1.tripod.com/ Slik je preko 40 kom. tak da se lohk kr neki cajta nalagajo! Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Treker Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 nism vedel, da je tudi omejitev Temporarily Unavailable The Tripod page you are trying to reach has exceeded its hourly bandwidth limit. The site will be available again in 2 hours! Thank you! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) Ohhh Treker is a virgin :o :P Jep, tak je to ce je omejitev dnevnega pretoka :huh: :D Pocasi pridemo vsi na vrsto ;) B) Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 http://motosvet1.tripod.com/ Slik je preko 40 kom. tak da se lohk kr neki cajta nalagajo! Pa se to. Sem zdele probu in dela OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Kaj Max a se ti že mal toži po enduro dogodkih!!! :rolleyes: :unsure: :blink: No sej si še vedno zravn vabljen sam tokrat boš loh pa sam gledu!!!!!! :o ;) B) Ciao,by Pero Ps:Lepo da si dal slike gor!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Ps:Lepo da si dal slike gor!! PS1. zelo si bil uren :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 DT s krili... kdo bi si mislil... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 z malo redbulla se vse da :P sam si pa kr fino poletu na drugi sliki. a te je kej fejst nabil ko si pristov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 počas, pa bo, čim več trenirat, za feeling in moč ;) , pa z ugasnjeno lučjo se voz po takmu, se bomo pa res mogl na lavrci dobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 ja zabilo me je kar zabilo ... zato ker sm pristal na zadnjem pol mi je pa sprednji konec zabilo dol. Dokler si v zraku je tak polet fajn, pristanki na zadnji gumi pa niso fajn. Po terenu mam vedno luč , pa mi ni še nikol pregorela niti kej druzga. Jz sm za ,da se zmenimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave