Skoči na vsebino

Enduro-vožnje,motorji,slike II

Ice

Priporočene objave

B) Jest tut...pa da gremo mal na Motnik....pa še mal okol pogledat....ker zdej se je mal namoču teren :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja zabilo me je kar zabilo ... zato ker sm pristal na zadnjem pol mi je pa sprednji konec zabilo dol. Dokler si v zraku je tak polet fajn, pristanki na zadnji gumi pa niso fajn.

Po terenu mam vedno luč , pa mi ni še nikol pregorela niti kej druzga.

Jz sm za ,da se zmenimo :)

se mi je kr zdel da te je mogl fajn zabit :unsure:

tu mam jest soseda z hondo cr80 in se mi motor kar smili ko ga vidim koko skače :( pristane vedno najprej na zadno. sam ko pristane z zadno gumo je še malo z hriba navzdol poj mu pa na ravnino zabije prvo tko da kr poč... <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja zabilo me je kar zabilo ... zato ker sm pristal na zadnjem pol mi je pa sprednji konec zabilo dol. Dokler si v zraku je tak polet fajn, pristanki na zadnji gumi pa niso fajn.

Po terenu mam vedno luč , pa mi ni še nikol pregorela niti kej druzga.

Jz sm za ,da se zmenimo :)

se mi je kr zdel da te je mogl fajn zabit :unsure:

tu mam jest soseda z hondo cr80 in se mi motor kar smili ko ga vidim koko skače :( pristane vedno najprej na zadno. sam ko pristane z zadno gumo je še malo z hriba navzdol poj mu pa na ravnino zabije prvo tko da kr poč... <_<

Ma useen je boljš na zadno kot na prednjo ker na prednjo te šele nabije ku prasca, je pa dobro u zraku se malo poigrat z gasom in žlajfi da padeš prbližn na obe kolesi hkrati :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ps:Lepo da si dal slike gor!!

PS1. zelo si bil uren :o

Kaj ces, brzina mi ni vrlina :huh: :lol: ;) :D

s ta noumu motorjem tega ne moreš več govort :lol:

pri doskoku je fino, da tik preden prbiješ ob tla, daš gas, da se sila zabijanja prenese v silo pospeška in zmanjšaš udarec - to valda velja za nas, k mamo premehke mortizerje, glede na motor in tut že tko ne skačemo v nevem kake daljave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če v zraku dodaš gas te nese nazaj... če ga zapreš/pobremzaš greš naprej

Mam res al nimam res? :D

Se mi pa zdi ,da je dobr če pristaneš bolj na prvi gumi (tok ,da se prva dotakne tal) ,samo ne preveč ker spredi zelo hitro zabije, vsaj meni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobro je tudi prakticirat držo telesa na skoku, da ne tolko ploščic rabiš, pa še če prtisneš bremzo u zraku te hitro dol potegne in takoj prstaneš na prednjem, če pa malo zaspiš prstaneš z zablokiranim kolesom in ti lahko zdrsne ;)

Glede prstajanja pa si to verjetno pobral iz bmx-a oz. vožnje kolesa, kar pa ni nujno da ti pride prav tud pr motorju saj so hitrosti useen večje in če ne dobro obvladaš te hitro nabije :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MENJAVA1_7_2003_006.sized.jpg

MENJAVA1_7_2003_007.sized.jpg

dons mi je guma počla :( :( :( :( :angry: :angry: :(

Ene 5km sm se s čist prazno gumo vozi... jebat ga... treba je blo dan pridt. A mislte ,da sm kej sfukal plašč al pa feltno? :(

K sm že glih pri prednji gumi sm se odločil ,da bom prednjo gumo prodal in dal eno drugo gor...

katero priporočate od naslednjih:

-enduro comp.

-T63

-D903

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če že ni drugga ti saj supr meče blat v zrak :P

zgleda pa super :rolleyes:

in kok te je stala?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zadeva ni smo nice za pogledat ,ampak je kot že napisano.... ZAKON :D

bila je 13.900sitnih + 1000sit montaža

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zadeva ni smo nice za pogledat ,ampak je kot že napisano.... ZAKON :D

bila je 13.900sitnih + 1000sit montaža

To si pa dost dnarja nametal!! B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja lunč je zdej ko smo šli na furo kar orenk zalagal z mitasko (par mm do roba je manjkalo) :blink: :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vem kero mitasko ma... bo že sam povedal ko bo videl tole. Siguren sem pa ,da je okrogla :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej moje nasledne gume bojo tud gotov mitas B) no ja mogoče bo spredna dunlop če bo dnar :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja lunč je zdej ko smo šli na furo kar orenk zalagal z mitasko (par mm do roba je manjkalo) :blink:  :ph34r:

<_< Spredaj E - 06...zadaj C - 04....sej se kr drži...sam asfalt jo je pa u nulo požrl....tko da sem v HARD terenu kr že pr konc z gumo :( :( bo treba nove vzet..najbrž kar Mich.end.comp III/IV obe :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lunč.... III je normalna trdota (mam jz pa je ful mehka)

IV je pa mehka (pomojm jo boš ti čist potrgal)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

B) Moram itak še preštuderat zadevo,kaj bi mi najbolj ustrezal B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

B) Moram itak še preštuderat zadevo,kaj bi mi najbolj ustrezal B)

Moja tazadna C-04 Se je tud že dost zlizala! Ta kur... asfalt! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!