enduraš Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 lunč.... III je normalna trdota (mam jz pa je ful mehka) IV je pa mehka (pomojm jo boš ti čist potrgal) B) Moram itak še preštuderat zadevo,kaj bi mi najbolj ustrezal B) supermoto gume :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 supermoto gume :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :rolleyes: Po pa rabš še feltne! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 feltne za supermoto so pa baje najbol drage :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maverick Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 živjo fantje zanima me če imate kakšne izkusne z akumolatorji na motorjih.Men začne motor pod visokim obrati torkirat ce mam akumolator prikloplen.Mogoče kdo ve razlog.Motor je pa KMX200 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 <_< Spredaj E - 06... EF - 06 B) Ja EF - 06 maš prov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 maverick, nekje je nekdo omenju ta problem, samo pri popolnoma drugačnem motorju probi, če motor serje s kakim drugim akum., sposodi pa si ga na kakem servisu za naprej se boš pa že znajdu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maverick Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 AHa hvala se bom se mal bl pomatru pa probu mal poiskat še po forumu :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 js se ful vozim po asfaltu, tako da sem dal najbol cestne mitaske gor E-08, a sem se odloču, da bom menjal ko se zrabijo, zadnja ma še 5mm profila po sredini. pa me zanima nekaj za trd teren, ki bi se vredu obnašala tudi na asfaltu!! zdej mam tako zadnjo, oz taka je bla ko je bla nova, za teren je pa za en k v glavnem v roku 3 tednov bom menjal ker se morem začet furat kej izven cest!!komaj čakam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Kjero gumo boš pa dal gor? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 js se ful vozim po asfaltu, tako da sem dal najbol cestne mitaske gor E-08, a sem se odloču, da bom menjal ko se zrabijo, zadnja ma še 5mm profila po sredini. pa me zanima nekaj za trd teren, ki bi se vredu obnašala tudi na asfaltu!! zdej mam tako zadnjo, oz taka je bla ko je bla nova, za teren je pa za en k v glavnem v roku 3 tednov bom menjal ker se morem začet furat kej izven cest!!komaj čakam :) Metzler sahara je ful dobra guma B) sam jest mam sam še ene 2mm po sredin tko da za u teren ni več prov dobra za po asfaltu je pa super. me še ni odnesl na cest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 me še ni odnesl na cest A res ne??? :P :D joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 (popravljeno) .......... me še ni odnesl na cest.......... Sam glej da te ne bo odnesl s ceste!!!!!! :( B) :o ;) :P Ciao,by Pero Popravljeno Julij 10, 2003. Popravil pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 me še ni odnesl na cest A res ne??? :P :D joke tist je blo drgač takrt si se ti zravn vozu <_< to ne šteje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 ok pa pa nč! ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 za teren in cesto je najbrž najboljša izbira michelin T63. Se drži ceste k prlimana. Pa je kar krampasta. Lunč ...še neki zate... v roku parih dni bom mel zadaj najbrž LED luč B) B) .To si zrihti in lohk pozabš na zadnjo žarnico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 za teren in cesto je najbrž najboljša izbira michelin T63. Se drži ceste k prlimana. Pa je kar krampasta. Lunč ...še neki zate... v roku parih dni bom mel zadaj najbrž LED luč B) B) .To si zrihti in lohk pozabš na zadnjo žarnico Kva je to LED?? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 za tiste k ne vedo.... LED = Light Emiting Diode (dioda ,ki oddaja svetlobo) Ko človek reče npr: ''dej mi tisto led diodo'' je to tko kot bi rekel: ''dej mi tisto žarnico žarnico''. Tko se večina ljudi moti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maverick Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Lunč ...še neki zate... v roku parih dni bom mel zadaj najbrž LED luč B) B) .To si zrihti in lohk pozabš na zadnjo žarnico Kje pa si kupu to led zarnico in kok si dav?Jest to ze nekej casa iscem sm hotu predelat zadnjo stop lampo za avto paj predraga da bi se nekej igrov :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 lastnoročno jo bom naredil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 lastnoročno jo bom naredil Ko boš naredu posliki! K me zanima kuko bos ti to naredu?? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maverick Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 In kaksne diode misls dat visoko svetilne?Kokr sem se pozanimu so kr drage :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 mamo elektro firmo doma.... dobimo poceni :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 ti kr nared pa poslikej pa dej na forum B) če bo pa dobr boš pa še men zrihtov :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maverick Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 No če mas pa elektro firmo pol pa edin prov da gres mal probavat sevs dost koristnga naucu ;) Bomo vidl ko si kej to naredu pa ce bo slo u proizvodno da bos se kermu naredu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 ...ce bo slo u proizvodno da bos se kermu naredu :D Naprimer MEN!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave