Skoči na vsebino

Enduro-vožnje,motorji,slike II

Ice

Priporočene objave

lunč.... III je normalna trdota (mam jz pa je ful mehka)

IV je pa mehka (pomojm jo boš ti čist potrgal)

B) Moram itak še preštuderat zadevo,kaj bi mi najbolj ustrezal B)

supermoto gume :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

živjo fantje zanima me če imate kakšne izkusne z akumolatorji na motorjih.Men začne motor pod visokim obrati torkirat ce mam akumolator prikloplen.Mogoče kdo ve razlog.Motor je pa KMX200

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

maverick, nekje je nekdo omenju ta problem, samo pri popolnoma drugačnem motorju

probi, če motor serje s kakim drugim akum., sposodi pa si ga na kakem servisu

za naprej se boš pa že znajdu ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js se ful vozim po asfaltu, tako da sem dal najbol cestne mitaske gor E-08, a sem se odloču, da bom menjal ko se zrabijo, zadnja ma še 5mm profila po sredini. pa me zanima nekaj za trd teren, ki bi se vredu obnašala tudi na asfaltu!!

zdej mam tako zadnjo, oz taka je bla ko je bla nova, za teren je pa za en k

yamaha-dt125r-99-bikepics-054339.jpg

v glavnem v roku 3 tednov bom menjal ker se morem začet furat kej izven cest!!komaj čakam :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js se ful vozim po asfaltu, tako da sem dal najbol cestne mitaske gor E-08, a sem se odloču, da bom menjal ko se zrabijo, zadnja ma še 5mm profila po sredini. pa me zanima nekaj za trd teren, ki bi se vredu obnašala tudi na asfaltu!!

zdej mam tako zadnjo, oz taka je bla ko je bla nova, za teren je pa za en k

yamaha-dt125r-99-bikepics-054339.jpg

v glavnem v roku 3 tednov bom menjal ker se morem začet furat kej izven cest!!komaj čakam :)

Metzler sahara je ful dobra guma B) sam jest mam sam še ene 2mm po sredin tko da za u teren ni več prov dobra za po asfaltu je pa super. me še ni odnesl na cest

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.......... me še ni odnesl na cest..........

Sam glej da te ne bo odnesl s ceste!!!!!! :( B) :o ;) :P

Ciao,by Pero

Popravljeno . Popravil pero
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

me še ni odnesl na cest

A res ne??? :P :D

joke

tist je blo drgač takrt si se ti zravn vozu <_< to ne šteje :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za teren in cesto je najbrž najboljša izbira michelin T63. Se drži ceste k prlimana. Pa je kar krampasta.

Lunč ...še neki zate... v roku parih dni bom mel zadaj najbrž LED luč B) B) .To si zrihti in lohk pozabš na zadnjo žarnico

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za teren in cesto je najbrž najboljša izbira michelin T63. Se drži ceste k prlimana. Pa je kar krampasta.

Lunč ...še neki zate... v roku parih dni bom mel zadaj najbrž LED luč B) B) .To si zrihti in lohk pozabš na zadnjo žarnico

Kva je to LED?? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za tiste k ne vedo....

LED = Light Emiting Diode (dioda ,ki oddaja svetlobo)

Ko človek reče npr: ''dej mi tisto led diodo'' je to tko kot bi rekel: ''dej mi tisto žarnico žarnico''.

Tko se večina ljudi moti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje pa si kupu to led zarnico in kok si dav?Jest to ze nekej casa iscem sm hotu predelat zadnjo stop lampo za avto paj predraga da bi se nekej igrov :o

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No če mas pa elektro firmo pol pa edin prov da gres mal probavat sevs dost koristnga naucu ;) Bomo vidl ko si kej to naredu pa ce bo slo u proizvodno da bos se kermu naredu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!